Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKECHERS

Hvis du ikke har hørt om USAs nest største skomerke, så er det på tide. Her får du fete sneakers med uovertruffen komfort, som selv de største idrettsstjernene og kjendisene går med. Skechers ble etablert på begynnelsen av 90-tallet, da Robert Greenberg og sønnen Michael besluttet seg for å skape et både sporty og funksjonelt merke. Robert hadde allerede erfaring fra skobransjen siden han tidligere hadde etablert det suksessfulle merket LA Gear. Sammen med sønnen valgte han likevel å fokusere på sneakers til skatere og funksjonelle støvler. I dag er Skechers USAs neststørste skomerke, og de produserer sko innenfor mange forskjellige områder. De kan faktisk tilby hele 3000 forskjellige stilarter, som både er målrettet mot kvinner, menn og barn.Mange påvirkningerSiden Skechers har vokst seg store og nå har fått et bredere kundesegment, har de valgt å dele opp merket. Via de forskjellige kategoriene har det blitt lettere å spesialisere seg innenfor de ulike områdene, og dermed produsere sneakers og støvler som er mer velegnede til det aktuelle området.Neststørst i USA


Det hele begynte i New York, men i dag finner man Skechers over hele verden. Merket har i dag omtrent 7000 medarbeidere og en innkomst på mer enn 60 millioner dollar. Det er rimelig bra av et selskap som først så dagens lys på begynnelsen av 90-tallet! Det er enda mer bemerkelsesverdig når man tenker på at det er mange i Norge og Norden generelt som ikke engang har hørt om sneakers fra dette skomerket.Sko til stjerneneSkechers samarbeider med mange forskjellige idrettsstjerner og kjendiser, og flere av disse kjendisene kan derfor ses i de flotte skoene. Det gjelder blant annet den kanskje mest kjente trommeslageren i verden, Ringo Starr, i tillegg til den storselgende musikeren Demi Lovato. Av andre kjendiser og sportsstjerner som har falt pladask for det amerikanske merket, kan blant annet Joe Montana og Joe Namath fra amerikansk fotball nevnes, i tillegg til baseballstjerna Pete Rose og Mariano Rivera, samt bokselegenden Sugar Ray Leonard. Selv maratonløperen Meb Keflezighi elsker skoene fra Skechers. Sko fra dette amerikanske merket har med andre ord en bred appell, ikke bare hos oss alminnelige kunder, men også hos de største idrettsstjernene og kjendisene.

Komfort og stilSkechers lager sko av en veldig god kvalitet. Det er ikke bare flott design som får folk til å elske merket, men også den utrolig gode komforten. Uansett om du velger sandaler eller sneakers, så vil du merke hvor behagelige de er å ha på. Denne komforten skyldes ikke bare godt håndverk, men også suverene materialer. De er både myke og slitesterke, og holder sesong etter sesong. Det er godt å vite, for det er altså snakk om sneakers man har lyst til å ha på seg hele tiden og til enhver anledning.Skechers – Et globalt fenomenSkechers har med tiden blitt så populære at man nesten ikke kan unngå å møte på en av deres fysiske butikker uansett hvor man er hen i verden. Deres komfortable og stilige design har gjort deres sko elsket av forbrukere, og deres avanserte dempingsteknologi har vært innovativ og ettertraktet på markedet. I tillegg til komfort, er skoene deres stilige og laget av høykvalitetsmaterialer. Derfor passer Skechers like godt på en arbeidsplass hvor man går mye, som til et trendy antrekk.

Skechers tilbyr altså et bredt utvalg av fottøyalternativ for ulike aktiviteter, som løping, turgåing, til hverdags og til arbeid. De tilbyr også sko for menn, kvinner og barn, og er uten tvil en helsefremmende investering for å unngå slitne og overbelastede ben. Velg et design og en farge som du elsker, og test ut denne moteriktige og behagelige verdenstrenden selv!Kombiner komfort og stil med Skechers skoSkechers er mer enn bare et skomerke - det er en livsstil. Med et bredt spekter av design for både menn og kvinner, inkludert de populære Skechers dame-skoene, tilbyr Skechers noe for enhver smak. Fra sporty joggesko til elegante loafers, kombinerer hvert par innovativ teknologi med stilig design for å sikre maksimal komfort gjennom hele dagen. Uansett om du er på treningssenteret eller i byen, vil du føle deg like bra som du ser ut med Skechers. Utforsk vårt utvalg nå og opplev forskjellen selv!Oppgrader fottøyet med Skechers – Finn ditt perfekte par i dag!


Enhver mann og kvinne bør ha et par, eller flere, komfortable kvalitetssko i garderoben. Med et par superkomfortable og allsidige Skechers blir det å se flott ut og gå over lange distanser en lek! Det aller beste? Skechers har et par sko til enhver anledning! De fleste av oss er kanskje mest kjent med deres stilige joggesko, men i kolleksjonen her hos Miinto finner du alt fra sandaler til støvler, og dermed finner du et par Skechers til alle årstider –alt fra sommer og høst til vinter og vår!


Velg de beste skoene til din stil


Skechers har en rekke tidløse, ikoniske design, men følger også alltid de siste trendene innen fottøy. Derfor finner du både kraftige joggesko, lekre sandaler i trendy farger, hverdagssko, ballerinasko og et stort utvalg av vinterstøvler til både menn og kvinner. Du finner også en rekke klassiske sko-design i hvit og svart, som kan kombineres til alle slags antrekk. Når det kommer til moderne farger, vil du i denne kolleksjonen finne mange sko i friske og dristige farger som vil piffe opp antrekket på null komma niks.

Du undrer deg kanskje over hva du kan kombinere med et par tilbakelente sko? Svaret er heldigvis enkelt – hva som helst! Sesongens heteste trend er jo faktisk uformelle, praktiske sko som kombineres til både pyntede og mer uformelle antrekk. Prøv et par Skechers sammen med en kjole eller et par smarte dressbukser. Du kan også gi jeansen et kult løft med et par fargerike sko fra kolleksjonen her. Ønsker du å skape blikkfang til et nøytralt antrekk? Da kan du gå for et par lyse joggesko. Hvordan du styler dine nye Skechers bestemmer du selv – så ikke begrens stilen!Handle disse ikoniske skoene hos MiintoVi hos Miinto samarbeider med Skechers og elsker at vi har muligheten til å tilby våre kunder et hav av kvalitetssko fra dette merket. Følg med på hva vi har tilgjengelig av sko fra dette merket her hos oss. På den måten kan du alltid ligge i forkant av de siste motetrendene fra Skechers, og få tak i deres aller mest populære sko-design.

Når du handler hos oss får du i tillegg en uslåelig bekvemmelighetsfaktor, som gjør det både enkelt, trygt og behagelig å handle her på siden. Hos Miinto holder vi åpent 365 dager i året, dag som natt. Du kan altså handle hos oss når som helst – akkurat når og hvor det måtte passe deg! Få de nye varene dine levert rett hjem, og unngå stresset med å springe rundt i overfylte butikker.

Fjern alle filter

Skechers

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.