Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

SOAKED IN LUXURY

Hvis du er ute etter luksuriøse og sofistikerte klær til en overkommelig pris, er Soaked in Luxury merket for deg. Merkets målgruppe er primært unge kvinner i alderen 25–35 år, men de egner seg til enhver som ønsker feminine, sexy, urbane og stilige klær. Uansett om du er på jakt etter en genser, en kjole, en bukse eller noe annet til garderoben din, kan du definitivt finne det du trenger av klær hos Soaked in Luxury.


Mote skal være morsomt


Soaked in Luxury baserer seg på en grunnleggende tanke om at mote ikke skal være rigid, strengt og statisk. For dem handler mote om å uttrykke hvem man er, samtidig som man har det gøy. De synes at mote og klær skal handle om å inspirere hverandre, om å styrke og støtte hverandre, og ikke minst så er det sentralt at man kaster alle fordommene på båten og forsøker å slippe seg løs. Klær skal være avslappet og naturlig, det skal ikke være pretensiøst og stivt.

Derfor er Soaked in Luxury et merke som passer særlig godt for de frie, morsomme og ambisiøse kvinnene, som ikke er redde for å tøye grensene og leke med de standardiserte normene. Kjøper du for eksempel en kjole fra dette merket, kan du være trygg på at den er designet for at du skal kunne føle deg sterk og kraftfull, og at den ikke begrenser deg på noen måte. Soaked in Luxury er opptatt av at kvinner skal styrke og støtte hverandre, ikke dra hverandre ned. De forsøker å fremme denne styrken ved å designe sine klær med stilige detaljer og iøynefallende mønstre i et bredt spekter av farger, som sikrer at alle som går med klær fra dem ser feminine og unike ut.


Hvorfor passe inn når man kan skille seg ut i mengden?


Hvis du er en kvinne som trives best som en anonym del av mengden, er Soaked in Luxury ikke merket for deg. Når du bærer klær fra dette merket kan du være trygg på at du skiller deg ut i mengden, uansett om det er en kjole, en genser, et skjørt eller noe helt annet du tar på deg. Klærne er nemlig designet for at de som går med dem skal stikke seg ut og være et blikkfang. Derfor er Soaked in Luxury merket for kvinner som er trygge på seg selv, ambisiøse, og ikke redde for å si hva de mener og faktisk stå for dette. Det å skille seg ut kan i uheldige tilfeller være et tegn på at klærne man har på seg er passé eller ser merkelig ut, men det behøver du ikke å bekymre deg for når det gjelder klær fra Soaked in Luxury.

Dette merket følger nemlig alltid dagens- eller tidens moteføringer, så du vil definitivt være moteriktig og trendy når du går med klær fra Soaked in Luxury. Det som gjør at man skiller seg ut, er at de designer klærne sine med en leken og livlig tvist, at de bruker modige og ukonvensjonelle farger og mønstre, og at de elsker å mikse og trikse med plagg og trender. Hvis du føler deg klar for å skinne, er det bare å oppdatere garderoben med klær fra Soaked in Luxury.

Fjern alle filter

Soaked in Luxury

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.