Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SOFIE SCHNOOR

Sofie Schnoors utvalg av delikate klær og sko får ethvert motehjerte til å banke litt hardere. Det er klær som sikrer enhver kvinnes behov for å være helt oppdatert på motefronten. Designeren bak merket kalles dronningen av garderobeskapet og skohyllen, og det forstår vi godt.

Siden 2001 har Sofie Schnoor utmerket seg i å kombinere tidløst design med komfort og funksjonalitet, og det er ikke vanskelig å se at dette nok er hovedårsaken til at merket er så populært blant kvinner i hele Skandinavia. Så hvis garderoben din også trenger litt ekstra kvalitet og lekkert design, så er det bare å ta en nærmere kikk på alle de flotte designene hennes her på siden.


Feminin og klassisk


Sofie Schnoor er for mange synonymt med feminine design, og derfor finner du nettopp kvinnelige klær i utvalget. Den unike stilen hennes er preget av en evne til å kombinere et rått uttrykk med det feminine og klassiske. Resultatet er dermed unike plagg som tilfører massevis av karakter til garderobeskapet. Fargeutvalget er stort og det finnes derfor både design i rolige og dempede nyanser, så vel som plagg med pangfarger. Felles for alle de ettertraktede designene er at de er feminine og klassiske på samme tid. Dette gjør det blant annet enkelt å skape et eget og personlig uttrykk, som med garanti får folk til å snu seg og se nærmere.


Eksperimenterende og klassiske kjoler


Kolleksjonene hennes er feminine og de kan være med til å gi et friskt pust inn i enhver kvinnes garderobe. Schnoor er heller ikke redd for å eksperimentere med forskjellige tekstiler, former og trykk, noe som betyr at designene er unike. Detaljene er finurlige og smarte, og det er ikke uvanlig at du ser gulltrykk og perlebroderinger på de delikate og feminine klærne. Det man med sikkerhet kan si om klærne fra kolleksjonene hennes, er at de er nyskapende og alt annet enn kjedelige. De forskjellige plaggene er rike på detaljer, uten at det blir for mye. Detaljene og de forskjellige teksturene er nøye balansert i forhold til helheten og uttrykket.


Klær til alle sesonger og anledninger


Hvem sier at man ikke kan være flott og stilig hele året rundt? Det stilfulle valget behøver ikke å være upraktisk, noe Sofie Schnoor selvfølgelig tar hensyn til. Hun tar nemlig høyde for at årstidene skifter. Derfor har hun laget kolleksjoner som er moteriktige året rundt og som passer til de svingende temperaturene. Om vinteren blir du holdt varm av de delikate materialene som lar deg vandre rundt i gatene i minusgrader, og om sommeren kan du ta på deg behagelige og stilfulle klær som omslutter kroppen og gir deg den gode følelsen av luft, sol og sommer. Kort sagt så finnes det moteriktige plagg til enhver årstid i Sofie Schnoors kolleksjoner – og ikke minst klær til enhver anledning.

Fjern alle filter

Sofie Schnoor

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.