Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

STEVE MADDEN

Det anerkjente skomerket Steve Madden ble lansert i 1990 med kun 1100 dollar i lomma. Nesten 20 år senere har de fått en dominerende plass på skomarkedet med de helt unike designene deres. Merket er alltid på utkikk etter de helt nye og hippe skotrendene i gatene i New York, og stifteren sier selv «from New York to London and beyond». Derfor er du sikker på å finne stilarter fra den amerikanske byen i hver eneste skolansering hvert eneste år.


Sexy stiletter med god komfort


Steve Madden selger mange forskjelige typer sko, fra sandaler til sneakers og stiletter. Og når du kjøper et par stiletter fra dette amerikanske merket, så kjøper du ikke bare et par som er perfekte til festlige anledninger hvor du gjerne vil ha et stilrent og eksklusivt uttrykk. du kjøper nemlig også et par høyhælte sko med suveren komfort du kan gå med i timesvis uten å få vondt i beina.


Fargerike sneakers


Steve Madden har vikrelig eksperimentert med å gjøre joggeskoene deres til noe helt spesielt. Designeren har nemlig likt å leke med de fargerike materialene, noe som er helt tydelig å se på sneakersene deres. De har alltid hatt stort fokus på fargekombinasjoner, slik at det er en rød tråd gjennom de spudlende skoene. Hvis du gjerne vil ha et par sneakers som er noe for seg selv, og litt utenom det vanlige, så er sneakers fra dette merket helt perfekt til deg.


Komforten er viktig


Som tidligere nevnt, så får du stiletter ed god komfort. Og nettopp komfort er viktig for Steve Madden. Siden skoene er inspirert av New Yorks gater og smug, er det også meningen man skal kunne gå rundt omkring i gatene hele dagen uten å bekymre deg om du får vondt i beina av all gåinga. Skoene er alltid av ypperste kvalitet, noe som gjør at skoene fungerer perfekt til både fest og hverdag. De slitesterke skoene kommer til å bli førstevalget ditt til enhver anledning, og du slipper derfor å gå gjennom skokriser når du skal gjøre deg klar til et viktig arrangement, eller bare skal ut med vennene.


Passer til alt


Hvis du har en kjole der hjemme som er superelegant, flott og over-the-top, så kan du bare ta på deg et par sneakers. Det er med til å tone ned uttrykket på antrekket uten å gjøre det uinteressant og for avslappet. Det kommer derimot til å skape en streetlook og en hipp stemning i stedet. Og selvfølgelig passer sko fra dette spennende merket til shorts, jeans og skjørt også. I utvalget vårt har vi mange forskjellige modeller, og har alt fra sandaler og sneakers til stiletter. Det er med andre ord veldig variert, og det finnes helt sikkert et par fra Steve adden som passer perfekt til deg også. Her finner du alt fra klassiske og svarte sneakers med en liten tvist, til nøytrale og moderne farger på stiletter og sandaler.


Populære varer fra Steve Madden


Steve Madden er et anerkjent merke blant skokjennere over hele verden, og det er ikke uten grunn. Med et bredt utvalg av fasjonable og stilfulle sko, gir Steve Madden deg alltid det du trenger for å se bra ut.

I Norge har spesielt Steve Madden hæler og sandaler blitt mer og mer populære. Disse skoene er kjent for sin komfort og elegante design, som setter i gang ethvert antrekk. Hælene kommer i klassisk sort eller i de mest trendy fargene for sesongen. Sandalene er meget behagelige å gå i og er dermed heller ikke noe unntak i popularitet.

En annen bestselger fra Steve Madden er deres støvler. Perfekte for den norske vinteren, disse robuste og stilsikre støvlene kler deg gjennom både kalde og våte dager.

Til slutt er det verdt å nevne Steve Madden vesker. Disse veskene har en sofistikert stil og funksjonalitet som passer for enhver moderne kvinne. Enten du trenger en ny veske til jobb eller en chic liten clutch til kveldsbruk, har Steve Madden et flott utvalg å velge mellom.


Kjøp Steve Madden på Miinto


Med Miinto sine brukervennlige filtreringssystemer kan du enkelt søke etter spesifikt type sko, farger, størrelser og prisklasser. Dette hjelper deg med å finne akkurat det produktet du er ute etter.

I tillegg til dette, tilbyr Miinto betalingssikkerhet, rask levering, og enkel returhåndtering hvis du ombestemmer deg etter kjøpet. Med Miinto er Steve Madden shopping bare et par klikk unna!

Fjern alle filter

Steve Madden

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.