Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Stuart Weitzman

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

STUART WEITZMAN

Stuart Weitzman er et av de mest kjente navnene innen luksussko for kvinner, og designer sko som har vel så mye fokus på stil som form og funksjon. Weitzmans sko er trendy og brukes av stjerner som Gigi Hadid, Taylor Swift, Kourtney Kardashian og Selena Gomez.


Veien mot berømmelse


Han er en gammel kjenning blant de rike, trendy og berømte, og han hadde allerede tidlig i karrieren mange berømtheter på kundelisten. Men etter New York-designerens gyldne sko med navnet Parfait plutselig dukket opp i et avsnitt av Desperate Housewives på Eva Longorias føtter, ble han plutselig et verdenskjent navn over natta. Over tusen mennesker kimte ned den «stakkars» designeren umiddelbart etter at skoene hadde vært på TV, og resultatet ble hele 3 måneders ventetid på de etter hvert så berømte skoene.


Designer sko for å gjøre kvinner lykkelige


Stuart Weitzman forstår at en flott sko handler om mer enn bare form eller funksjon. Det handler om å få en kvinne til å føle seg vakker. I over 30 år har Stuart forpliktet seg til å fremskaffe denne følelsen hvor sko kjærtegner, pryder og nærmest forguder en kvinnes fot – sko som stimulerer fantasien hennes og får henne til å føle seg glamorøs. Høres det ut som en umulig oppgave? Prøv et par sko fra Stuart Weitzman selv, og merk hvordan det føles!

Stuart Weitzman er produktiv, og produserer over 600 forskjellige modeller i året. Han sitter selvfølgelig ikke alene. Han har et helt team som er travelt opptatt med å oppfinne nye silhuetter, bearbeide fantastiske materialer og konstruere den mest komfortable passformen. Han er en leken mann som gjerne inkorporer morsomme innfall i designene, noe som gir skoene en helt særegen og unik stil.


Design man bare kan drømme om


Stuart Weitzman produserer og designer ikke bare sko, men også vesker. Begge deler består av like mengder skuespill og skulptur, og er som en eksklusiv lekegrind hvor eksotiske og ofte uventede materialer får lov til å boltre seg. Her finner du innsnevringer som rutinemessig flytter grensene for tradisjonelt fottøy, og som fremhever de vakre og feminine føttene dine.

Hælene kan også være noe helt for seg, som overraskende søyler av krom, rustfritt stål, akryl og bambus, utskåret kork og fine lag av tre. Skoene har som regel forførende silhuetter med blonder, lin og silkebrokade i kombinasjon med de mest luksuriøse skinnene. Stuart Weitzman har også design hvor han benytter seg av 24 karat gull, edelstener og et hav av krystaller, noe som forvandler skoene og veskene til glitrende juveler.

Når man tar en nærmere kikk på det store utvalget av forskjellige stiler og modeller, så er det den tydelige oppmerksomheten på detaljer og håndverk som avslører at det er en sann skomakermester som står bak. Alle skoene lages for hånd, og man kan tydelig både se og merke talentet og kvaliteten.


Stuart Weitzman over hele verden


Fra New York til Milano, fra Paris til Beijing: Stuart-sko og vesker har etterhvert gjort seg gjeldende på den internasjonale motescenen, og kundekretsen er fortsatt voksende. Nå er selskapet i gang med en ny vekstfase med åpningen av signaturbutikker i utvalgte byer rundt om i verden, slik at kvinner kan oppleve et bredere utvalg av stiler og mer dedikert service rundt omkring i verden. Du behøver heldigvis ikke å reise til utlandet for å få tak i lekre design fra Stuart Weitzman, for nå kan du bestille et par sko eller en veske her hos Miinto. Det tar kun noen få dager, og så kan du gå rundt med de lekre designene, og virkelig føle deg verdsatt og glamorøs.

Fjern alle filter

Stuart Weitzman

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.