Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

SUPERDRY

Dette verdensomspennende merket har britisk opprinnelse og henter inspirasjon fra både japansk og amerikansk vintage. Superdry kjennetegnes ved å være urbant og ungdommelig. De har vunnet stor internasjonal annerkjennelse, og merket selges i dag i over 100 land over hele verden.

Dette britiske merket kan med rette beskrives som et av de mest karakteristiske klesmerkene som finnes i moteverden i dag. De er ikke redde for å eksperimentere med mønstre, farger og grafiske trykk, og nettopp dette resulterer i karakteristiske, fargerike og dynamiske styles, hvor de unike, ungdommelige og avslappede Superdry t-skjortene nok er de mest kjente. I tillegg lager Superdry også bukser, vester, jakker, skjorter, gensere, hettegensere, strikkegensere, luer og mye mer. Alt preges av Superdrys særegne, avslappede og tilbakelente design, og har en ungdommelig stil som henvender seg til den litt yngre, stilbevisste målgruppen. Den gruppen som ikke er redd for å tiltrekke seg oppmerksomhet og beundrende blikk.


En kombinasjon av Japan og Amerika


Det britiske klesmerket ble dannet på bakgrunn av en reise, og dermed også på bakgrunn av kulturforskjeller. Den inspirerende og altavgjørende reisen hadde Tokyo som destinasjon. Derfor oppsto merket i 2003 som et resultat av møtet mellom japansk grafikk og amerikansk vintage-stil, det hele blandet med verdiene fra det britiske skredderfaget. Resultatet ble noe helt særegent: en unik, urban, fargerik og ungdommelig stil som rommer trykk og mønstre av en helt spesiell street-karakter. Mannen som elsker kule t-skjorter og hettegensere kan trygt investere i klær fra dette merket. Det hele kan brukes sammen med et par jeans eller chinos, og et par joggesko. Dermed oppnår man et avslappet og sporty uttrykk, som folk helt sikkert legger merke til.


Mer enn bare t-skjorter


De populære t-skjortene er helt klart merkevarens ultimate kjernekompetanse, og det var nettopp med t-skjortene det hele startet. Eieren og designeren James Holden var bare 18 år gammel da han på slutten av 80-tallet solgte de hjemmelagde t-skjortene sine på kunstskolen. Etterhvert utvidet han salgsstedene fra kun å være der hvor han studerte, til også å være der han deltok på alle skateboardkonkurransene han var med på. Den gangen var det under navnet Bench. Senere startet han altså det nå storselgende firmaet som for lengst har passert Bench med flere runder i salg. Superdry er i dag også mer enn bare t-skjorter. De er også kjent for sine jeans, capser, skjorter, hettegensere, vester og mye mer, og i dag selges produkter fra Superdry i mer enn 100 land på verdensbasis.


La deg bli inspirert


Når stjerner som blant annet David Beckham velger å gå rundt med klær fra dette britiske merket, så er det ikke tilfeldig. Det er bare enda et bevis på hvor gode de er til å skape unike styles som imponerer og inspirer selv noen av verdens største stilikoner. Blandingen av det japanske designet og den amerikanske kulturen, i tillegg til en god porsjon britisk kvalitet, har vært med til å skape et klesmerke med sin helt egen stil og karakter. Superdry skiller seg simpelthen ut fra andre merker, og er med til å gi garderoben din kvalitet og en stilfull kant.

Fjern alle filter

Superdry

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.