Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Superdry (162)

Dette verdensomspennende merket har britisk opprinnelse og henter inspirasjon fra både japansk og amerikansk vintage. Superdry kjennetegnes ved å være urbant og ungdommelig. De har vunnet stor internasjonal annerkjennelse, og merket selges i dag i over 100 land over hele verden.

Dette britiske merket kan med rette beskrives som et av de mest karakteristiske klesmerkene som finnes i moteverden i dag. De er ikke redde for å eksperimentere med mønstre, farger og grafiske trykk, og nettopp dette resulterer i karakteristiske, fargerike og dynamiske styles, hvor de unike, ungdommelige og avslappede Superdry t-skjortene nok er de mest kjente. I tillegg lager Superdry også bukser, vester, jakker, skjorter, gensere, hettegensere, strikkegensere, luer og mye mer. Alt preges av Superdrys særegne, avslappede og tilbakelente design, og har en ungdommelig stil som henvender seg til den litt yngre, stilbevisste målgruppen. Den gruppen som ikke er redd for å tiltrekke seg oppmerksomhet og beundrende blikk.

En kombinasjon av Japan og Amerika

Det britiske klesmerket ble dannet på bakgrunn av en reise, og dermed også på bakgrunn av kulturforskjeller. Den inspirerende og altavgjørende reisen hadde Tokyo som destinasjon. Derfor oppsto merket i 2003 som et resultat av møtet mellom japansk grafikk og amerikansk vintage-stil, det hele blandet med verdiene fra det britiske skredderfaget. Resultatet ble noe helt særegent: en unik, urban, fargerik og ungdommelig stil som rommer trykk og mønstre av en helt spesiell street-karakter. Mannen som elsker kule t-skjorter og hettegensere kan trygt investere i klær fra dette merket. Det hele kan brukes sammen med et par jeans eller chinos, og et par joggesko. Dermed oppnår man et avslappet og sporty uttrykk, som folk helt sikkert legger merke til.

Mer enn bare t-skjorter

De populære t-skjortene er helt klart merkevarens ultimate kjernekompetanse, og det var nettopp med t-skjortene det hele startet. Eieren og designeren James Holden var bare 18 år gammel da han på slutten av 80-tallet solgte de hjemmelagde t-skjortene sine på kunstskolen. Etterhvert utvidet han salgsstedene fra kun å være der hvor han studerte, til også å være der han deltok på alle skateboardkonkurransene han var med på. Den gangen var det under navnet Bench. Senere startet han altså det nå storselgende firmaet som for lengst har passert Bench med flere runder i salg. Superdry er i dag også mer enn bare t-skjorter. De er også kjent for sine jeans, capser, skjorter, hettegensere, vester og mye mer, og i dag selges produkter fra Superdry i mer enn 100 land på verdensbasis.

La deg bli inspirert

Når stjerner som blant annet David Beckham velger å gå rundt med klær fra dette britiske merket, så er det ikke tilfeldig. Det er bare enda et bevis på hvor gode de er til å skape unike styles som imponerer og inspirer selv noen av verdens største stilikoner. Blandingen av det japanske designet og den amerikanske kulturen, i tillegg til en god porsjon britisk kvalitet, har vært med til å skape et klesmerke med sin helt egen stil og karakter. Superdry skiller seg simpelthen ut fra andre merker, og er med til å gi garderoben din kvalitet og en stilfull kant.POPULÆRE KATEGORIER TIL DAME:

Hettegensere

Jeans

Joggebukser

Sneakers

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

162 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.