Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Superga

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SUPERGA

Superga er et skomerke fra Italia som har laget lett gjenkjennelige sko i over 100 år. Lerretskoene er behagelige å ha på, og kan fås i mange forskjellige farger og moderne utgaver. Det beste med det hele er at de passer til både hverdag og spesielle anledninger.

Superga-sko er mye mer enn bare navnet på et par sko. Det er historie. Merket har nemlig produsert sko i mer enn 100 år, og fortsetter med å skape nye kolleksjoner. I 1991 skapte Walter Martiny merket i den italienske byen Torino. Skoenes fokusområde den gangen var gummisålene som var inspirert av tennissko. Det var den gangen det første ikoniske produktet Classic Superga 2750 ble skapt. Etter krigen skjøt produksjonen virkelig fart, og Superga ble kjent som folkets sko. De utvidet fort sortimentet til gummistøvler og sportssko i alle verdens farger, og det er også det som kjennetegner skoene den dag i dag.


Klassisk og moderne


Superga-sko for damer og herrer ligner hverandre. Skoene har nemlig alltid det klassiske Superga-looket. I tillegg er de veldig kjønnsnøytrale, i hvert fall til en viss grad. Begge kjønn kan finne noen helt spesielle sko med særegne detaljer og disse små, finurlige detaljer gjør dem helt unike. Superga platåsko er et eksempel på hvordan merket samarbeider med kjente kunstnere for å gi deg helt ferske og moderne modeller. De fortsetter med å flytte grenser, og skaper sko som er tro mot det opprinnelige looket, men med en moderne twist. Disse lerretskoene med gummisåler og lisser er tidløse klassikere. De kan kombineres med noen slitte dongeribukser når du skal en tur i parken eller på café, eller med et skjørt eller shorts når du er på ferie. Uansett hva du velger, så blir det aldri helt gærent med et par Classic Superga 2750.


Moderne og praktiske lerretsko


Superga-sko er laget av lerret i mange forskjellige farger og har en såle av gummi. Dette gjør at de er lette og behagelige å ha på, slik at føttene dine puster bedre. Dette er også en av grunnene til at merket kan fås i så mange forskjellige stiler, siden fargene lett kan endres, og bare små endringer i det ellers ikoniske designet blir tydelige. Avhengig av fargen som er brukt til fargingen av skoene, kan du vaske eventuelle merker av med en klut eller en tannbørste. Gummisålen er hardfør, så en grundig tur med en svamp og litt såpe får bort det meste av skitten. Du skal bare huske å la skoene tørke av seg selv, og ikke i tørketrommelen. Det gir det beste resultatet.


Finn Superga hos Miinto


Du finner Superga-støvler eller de ikoniske klassikerne her hos Miinto. Sortimentet er stort, så du kan være helt sikker på at du finner noe som passer perfekt til deg. Tenk på at når du går rundt i Superga, så går du utrolig nok rundt med over 100 års skohistorie. Her er det ikke snakk om en døgnflue i motesammenheng, men om tidløs mote som varer i generasjon etter generasjon.

Fjern alle filter

Superga

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.