Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

THE ATTICO

The Attico er et italiensk merke for deg som er trendbevisst, kvalitetsbevisst, en person som elsker det visuelt vakre, det lekne og glamorøse. The Attico er rett og slett for deg som verdsetter godt design med en tydelig visjon og en dyktig gjennomføring. Det er kvalitet i alle ledd og den beste investeringen du kan gjøre for garderoben din. Her hos Miinto vil du finne et stort utvalg av klær og tilbehør fra det kjente merket, som prismessig befinner seg i mellomsjiktet. Uansett om du leter etter noe til den neste store festlige anledningen du skal delta i eller bare ønsker en oppfriskning av hverdagsgarderoben, så har The Attico noe å tilby. Ikke vent med å utforske alle de fantastiske og unike plaggene The Attico har skapt.


The Atticos design frir til den trendbevisste livsnyteren


Attico betyr toppleilighet på italiensk og skal vekke en følelse av overdådighet. Navnet. som altså betyr øverste etasje, skal fungere som et symbol på noe ekstra, det ekstra lille steget du kan ta for å heve antrekket til et nytt nivå. The Attico fikk sin begynnelse i 2016 og oppstod som et resultat av de Milano-baserte designerne Gilda Ambrosio and Giorgia Tordini sin delte lidenskap for glamour og glitter. Merket dyrker også et hedonistisk tankesett, hvor kjernen er at det er gjennom nytelse og vellyst man finner lykken og det gode liv. Når denne filosofien oversettes til klærne deres, så er det ingen tvil om at resultatet det gir blandes med pulserende fargeglede og livlighet. Her dyrkes det flotte, vakre og visuelt fortryllende i livet. The Attico har likevel en vri på lur, for samtidig som at de dyrker det “ekstra”, ser de også verdi i det tilbaketrukne og mer reserverte. For som de sier, det er i kontraster det oppstår gnister. Nettopp i de to stilistiske motsetningene oppstår det interessante, som i stor grad er med på å skape The Atticos unike designprofil. Som de selv sier, så er klærne de skaper i stor grad moderne vintage. Her finner man det tidløse og nostalgiske, samtidig som at fingeren følger dagens motepuls.


The Attico dyrker glamour og utradisjonelle snitt


The Attico streber etter å lage klær som skal fange din interesse og som du kan forelske deg i – klærne skal være en “collection of collectibles”. Klær du kan ha i lang tid og som nesten er et stykke kunst i seg selv. De søker tilbake til en tid hvor glamour og verdsettelsen av å pynte seg var rådende. Samtidig ønsker de å lage klær som er tidløse og som du kan bruke i dag uten å føle deg utkledd. De fanger essensen i det overdådige og oversetter det til plagg som kan brukes i dagens motebilde. Deres ideelle kunde er en kvinne som er sterk, livlig og individuell, men som også har en tilhørighet til både det sensuelle og sofistikerte. Deres klær er en hyllest til livet og alt det vakre. Det er dette du vil kunne kjenne på, om du kler deg i klær fra The Attico.


En tydelig lekenhet og energioverskudd


Merkets lekenhet manifesterer seg i klærnes design. Flere av klærne har en klassisk silhuett i bunn, men er utstyrt med et lekent snitt og utradisjonelle designdetaljer, som er med på å skape et interessepunkt, et blikkfang. Som du ser her hos Miinto, kan dette være en bluse med et asymmetrisk snitt og draperinger, men med en tidløs, roligere farge som skaper balanse – eller et klassisk sort blyantskjørt som har blitt dekt med glitrende frynser eller store, dekorative spenner – eller en relativt enkel grønn kjole som har fått en spennende, mer unik hals med en snøredetalj man ofte forbinder med sportsklær. Så og si alle klærne har denne sammenstillingen av designelementer fylt med kontrast, som gjør at klærne føles moteriktig, spennende og kule. På samme tid er de tilbakelent og brukbare, og passer derfor godt på de fleste. Her hos Miinto kan du finne alt fra kjoler, overdeler, bukser, skjørt, kjoler, vesker, sko, badetøy og jakker fra det italienske merket.


Bruk de til både hverdag og fest


Da klærne er så uttrykksfulle og dekorative i seg selv, kan du enkelt velge å kle de opp eller ned, og dermed skape nedtonede, men interessante hverdagsantrekk, eller overdådige og lekne festantrekk som vil fange alles oppmerksomhet. Fargepaletten merket benytter seg av strekker seg fra sterke, klare farger som knallrød, lilla, isblå, rosa og grønn, til mer nedtonede, klassiske farger som sort, brunt, beige, hvitt og jordtoner. De høyhælte skoene har nydelige snøringsdetaljer, og sandalenes design er utrolig moteriktig akkurat nå. Klærne kan du blande og passe sammen på flere forskjellige måter. Vi anbefaler blant annet å style deres metalliske badedrakt med en av de mer klassiske dressbuksene, et par spisse hæler og en av deres clutcher for å skape det perfekte festantrekket. Bytter du hælene ut med et par boots og bytter badedrakten ut med en av deres overdeler, da har du fort det perfekte hverdagsantrekket. Her kan du også slenge over en av deres flotte blazere, og så er du klar for kontoret. Mulighetene er uendelige.


Vi hos Miinto setter kunden først


Bestiller du nå, så får du klærne og skoene sendt hjem til deg innen få virkedager. For å sørge for å gi deg den beste kundeopplevelsen, tilbyr vi gratis frakt hvis du handler for over 499 kr. Skulle du angre på kjøpene dine, eller har bruk for en annen størrelse, kan du også returnere varene dine innenfor 14 dager og få pengene tilbake. Sko er noe vi bruker så og si hver dag, så unn deg selv å investere i god kvalitet og godt design. Vi håper du finner noe som faller i smak her på siden.

Fjern alle filter

The Attico

Side 1 Av 9

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.