Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

THE ROW

Hvis det eneste bildet du har i hodet ditt av Mary-Kate og Ashley Olsen er som barneskuespillerinner som har hovedrollen i TV-serien Full House, bør du trykke på reset-knappen. De fører nå et liv som anerkjente designere, og kan vise til flere suksessfulle kolleksjoner. Her hos Miinto kan du selv finne en kjole, bluse, bukse, jakke eller andre dameklær fra dette luksusmerket.

Olsen-tvillingene er driftige forretningsfolk. I det nåværende kapittelet i livet deres driver de prisbelønte klesdesignerne i fellesskap et selskap, Dualstar, med mer enn en milliard dollar i årsomsetning. Dessuten er de svært aktive med det luksuriøse klesmerket sitt, «The Row», som har overrasket alle kritikere med flotte og elegante design til voksne kvinner. Gjennom «The Row» håper tvillingene å kunne bidra til å bringe høymoteproduksjon tilbake til USA, noe som har vært ikke-eksisterende i mange år.


Vil gjenetablere produksjonen av høymote i USA


Det er lenge siden det var vanlig å produsere høymote på det amerikanske kontinentet. Men tingene er kanskje i ferd med å snu. De fleste varene i kolleksjonene til «The Row» er produsert i New York og Los Angeles, og Olsentvillingene har ofte uttalt seg om behovet for å gjenopplive høykvalitets klesproduksjon på det amerikanske markedet. Hvis vi skal dømme etter de forretningsmessige egenskapene deres, så får de sikkert til det også. De er i hvert fall positivt innstilt, og sier selv at de tror på sine evner til å skape og utnytte ferdighetene folk har i USA.

Nå er det ikke slik at det er mangel på verken arbeidskraft eller dyktige mennesker. Problemet er snarere at det ikke finnes noe av det nødvendige maskineriet i USA, og derfor blir blant annet strikkevarene fra «The Row» produsert i Italia.


Talentfulle designere av dameklær


Du trodde kanskje at tvillingene bare hoppet på motekarusellen sånn helt uten videre? Mary-Kate og Ashley er faktisk ikke helt nybegynnere når det kommer til å designe klær, og de designet deres første linje allerede før de ble tenåringer. Tvillingenes gründerforetak startet nemlig tilbake da de var 12 år gamle da de designet en linje med klær for den enorme butikkjeden Walmart. Dermed hadde de faktisk allerede erfaring da de startet «The Row» i 2006, 19 år gamle. De lager også en rimeligere kolleksjon kalt Elizabeth og James, og en serie tenåringsklær kalt Olsenboye, men disse linjene blir ikke fremhevet like mye som hovedlinjen.

Designene de har kreert til «The Row» gjorde at de ble respekterte både i og utenfor motebransjen, og i 2012 kåret «Council of Fashion Designers of America» dem til de beste designerne av dameklær i USA. Det er flere kjendiser som har tatt merket til seg, og trendsettere som Michelle Obama har blitt sett i en vakker kjole fra merket deres.


Kjøp klær fra «The Row» her hos Miinto


Det har ligget i kortene en stund, men nå er det altså endelig mulig å kjøpe luksuriøse dameklær fra «The Row» her hos Miinto. Tvillingene Ashley og Mary-Kate har forlengst bevist at de ikke bare har talent for å være på TV, men har også bevist sine evner innenfor design og mote. Her kan du ta en nærmere kikk på den vakre kolleksjonen fra kjendistvillingene, og selv få fingrene i en ettertraktet kjole, bluse, bukse, skjørt eller noe helt annet i luksuriøs design.

Fjern alle filter

The Row

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.