Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

THEORY

Leter du etter moteklær hvor funksjon og passform går hånd i hånd med stil og eleganse, så har du absolutt komme til det rette stedet. Her har vi nå et stort utvalg av flotte dameklær fra det verdensomspennende merket Theory.

Det var i 1997 at et par bukser ble startskuddet til det vi i dag kjenner som det amerikanske merket Theory. Det var et par bukser med den perfekte passformen, designet og produsert av dette merket selv, som så en fordel i klær det er ikke bare var fint og se på, men også var behagelige å gå med. Ved å sjekke hver enkelt detalj i design- og produksjonsprosessen, sikrer Theory at de klærne de legger navn til er av den aller beste kvaliteten.


Finn din egen stil


Therory er basert i New York, og vet nøyaktig hvordan man kombinerer den travle storbyen med sofistikerte dameklær. I begynnelsen ble det et par bukser som med «the perfect fit» eller «perfekt passform» ble enhver karrierekvinnes favorittplagg. I dag er nøkkelordet «selvtillit», noe som er det merket skaper med de gjennomtenkte og velproduserte designene deres. Du vil derfor finne utrolig mange forskjellige design og produkter når du ser nærmere på kolleksjonen fra dette amerikanske merket. Det som binder det hele sammen er ikke en bestemt stil, for det er nemlig opp til deg å skape din egen stil ved hjelp av de flotte designene deres.


Dameklær til alle sesonger


Når en ny sesong står for døren, så kan du rolig ta en kikk på utvalget fra Theory. Her finner du design som kan brukes i sesongene og overgangsperiodene mellom sommer og vinter. Flere design kan dessuten brukes året rundt. Hvis du for eksempel velger en trøye eller strikkegenser i ull eller kasjmir, så kan den brukes både sommer som vinter. Kasjmir er ull av den fineste kvalitet, og har en fantastisk isolerende effekt – både på varme og kulde. Nettopp denne egenskapen gjør at den kan brukes året rundt. På samme måte er silke et materiale det er behagelig å gå med både når det er varmt og kaldt, siden det er et lett og isolerende materiale. Hvis du leter etter en ny kjole du kan bruke til fine anledninger året rundt, så er en silkekjole ofte helt perfekt. Hvis det er kaldt så blir du selvfølgelig nødt til å ha noe som isolerer litt ekstra, men det lekre stoffet føles behagelig mot huden uansett temperatur.


Kvaliteten er avgjørende


Kvaliteten på materialene er noe av det som gjør at Theory er et merke man hele tiden vender tilbake til. Først og fremst er materialene avgjørende for hvordan klærne føles på kroppen. Dessuten er kvaliteten viktig for produktets holdbarhet og slitestyrke. Begge deler er viktig for Theory, for når du først har funnet et par bukser eller en kjole som sitter perfekt, så har du ikke lyst til å skifte ut klærne med det første. Hvis du er på utkikk etter lekre dameklær i god kvalitet og design, så kan vi anbefale å ta en nærmere kikk på kolleksjonen fra Theory her på siden.

Fjern alle filter

Theory

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.