Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

TIGER OF SWEDEN

Historien om det suksessfulle merket Tiger of Sweden er en historie som strekker seg over lang tid. Merket ble etablert allerede i 1903, og har med en historie som strekker seg over nærmere 120 år. I begynnelsen var motemerket et eksklusivt merke for herrer fra overklassen som fikk skreddersydde dresser etter mål. Tiger of Sweden har stadig en aura av eksklusivitet, men i dag handler merket mer om mote, trender og stilsikkerhet.

Tiger of Sweden er et av de mest etablerte merkene i Norden, og har fysiske butikker i en rekke land på tre forskjellige kontinenter i verden. Merket er også et av de mest poplære merkene på nett, og de har utviklet seg til å være et merke som produserer både klær, sko og tilbehør til både kvinner og menn. Og her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av design fra dette svenske merket.

På denne siden har vi samlet alt vi har fra Tiger of Sweden på ett sted. På den måten kan du helt enkelt skaffe deg oversikt over hva vi kan tilby, sortere ut det du vil ha og bestille hjem de nye favorittplaggene dine med få klikk.


En svensk suksesshistorie


Tiger of Sweden har som tidligere nevnt en lang historie, og vi skal helt tilbake til året 1903 da merket ble grunnlagt. Grunnleggerne var to herremenn ved navn Hjalmar Nordstrøm og Marcus Schwarzmann som på den tiden var to unge skreddere. Produksjonen begynte i Uddevalla, som på den tiden var en by i en rivende utvikling på grunn av omfattende industrialisering.

Nordstrøm og Schwarzmann etablerte et eksklusivt merke som fokuserte på forretningsmenn og de som trengte skreddersydde bukser. De dro hjem til folk for å ta mål slik at kunden kunne spare tid, og lagde spesialsydde herrebukser til disse kundene. De opplevde etter bare kort tid at det var et stort marked for dette, og at det var mange kunder som satte pris på denne servicen som kunne spare de for masse tid. Som en følge av dette valgte de å utvide sitt sortiment til å lage spesialsydde bukser og dresser i den samme skreddersydde kvaliteten og passformen.


Tiger of Sweden for moteriktige herrer


Med dette var Tiger of Sweden i gang, og de moderniserte den klassiske dressen ved å produsere snitt og design som tiltalte mange unge menn i byer som ønsket et mer moderne uttrykk. I 1993 snudde de om på forretningsmodellen sin og ønsket å «ta dressen fra banken og ut til gatene», og de begynte dermed å designe dresser der man for eksempel kunne bytte ut finskjorten med en enkel t-skjorte for en litt mer avslappet og klassisk look.

I dag er Tiger of Sweden et av Nordens mest anerkjente merker grunnet sitt klassiske design og snitt, kombinert med moderne løsninger og en kvalitet i verdensklasse. Med andre ord; takket være deres skreddersydde snitt og luksuriøse kvalitet, tilbyr Tiger of Sweden i dag nytolkninger av klassiske plagg. I dag designer de også mer enn bare dresser. Til herrer kan du få gensere, sko, tilbehør og alt du måtte trenge for å oppnå en klassisk, elegant, men samtidig moderne stil.


Klassiske dameklær fra Tiger of Sweden


Fra å være et merke kun forbehold herrer, har Tiger of Sweden utviklet seg mye siden de første gang forandret på forretningsmodellen sin. I dag designer og produserer de også dameklær, og de holder fast på den samme filosofien om å kunne tilby klassisk, men nyskapende design også til kvinnene.

Blant deres kolleksjoner og sortiment av dameklær kan du i dag finne alt fra helt enkle og elegante kjoler som passer til hverdags eller til kleskoden du har på jobben din, og til klassiske og pyntede selskapskjoler for de mer pene anledningene. I kolleksjon etter kolleksjon lanserer de plagg som består av spennende detaljer, farger og snitt, samtidig som de hele veien kombinerer ny mote og trender med de gamle klassikerne.

Du kan med andre ord finne plagg til enhver anledning. Du kan for eksempel velge en formell dress med et trendy snitt, eller kombinere dine favorittjeans med en helt klassisk blazer for et litt røffere uttrykk. Uansett hvilken stil du er ute etter, kan du finne noe til enhver smak. Og dersom du er på jakt etter de elegante hverdagsuttrykkene som samtidig føles komfortable på kroppen, er Tiger of Sweden absolutt et merke som er verdt å sjekke ut.


Vesker og tilbehør fra Tiger of Sweden


Tiger of Sweden er kjent for sine klassiske arbeidsvesker i lekkert skinn som gir et stilfullt element til antrekket. I tillegg finner du i kolleksjonen et bredt utvalg av lekre små og større vesker til menn og kvinner som vil blåse nytt liv til ethvert antrekk og fremheve utseendet. Alle veskene fra Tiger of Sweden er praktiske og laget i materialer av høy kvalitet, slik som blant annet vesker i 100 % skinn. Med sine luksuriøse design og materialer vil du få akkurat den perfekte vesken til ditt behov. Tiger of Sweden har lenge vært kjent for å sette moteagendaen når det kommer til stilrene vesketrender.

Utover trendy vesker, finner du også et bredt utvalg av tilbehør fra Tiger of Sweden. Du finner alt fra luer og skjer til belter og hårpynt. Tilbehør fra Tiger of Sweden gir elegante detaljer som gjør hvert antrekk spesielt. Skjerf og luer gir et snev av en avslappet stil til et antrekk for enhver anledning, og lar deg se moteriktig ut når det er kaldere vær. Bruk vesken din sammen med en lommebok i samme stil for et lekkert gjennomført sett, eller gi det som gave til en du er glad i. Oppdag Tiger of Swedens kolleksjon av vesker og tilbehør og la deg inspirere til å piffe opp antrekket med dine favorittprodukter.


Eksepsjonelt håndverk


Et av Tiger of Swedens kjerneelementer i alle produkter, er deres eksepsjonelle håndverk og øye for detaljer helt ned til minste søm. Motehuset har siden de ble etablert i 1903 hatt fokus på å videreføre deres arv innen skreddersøm. De tilbyr menn og kvinner en stil som gir selvtillit til å være seg selv. Merkevaregründerne Marcus Schwarzman og Hjalmar Nordström bygde selskapet på de skandinaviske prinsippene om likhet og rettferdighet. Tiger of Sweden var den første som brakte skreddersøm til Sverige, noe som gjorde den elegante dressen tilgjengelig ikke bare for den velstående eliten, men også for hverdagsmennesket. Dette gjenspeiler seg også i deres kolleksjoner i dag, hvor de tilbyr ren luksus og kvalitet til en rimelig pris som er tilgjengelig for alle.

Med vekt på rene snitt, flatterende former og kvalitet, har innovasjon og håndverk definert merkevaren siden den gang. Dette betyr at uansett hvilket plagg eller tilbehør fra Tiger of Swedens kolleksjon du går for her hos Miinto, kan du være sikker på å få produkter av beste kvalitet. Motemerkets visjon har hele tiden vært å kle mennesker verden over, og inspirere de til å føle seg trygge til å sette sitt eget preg på stilen. Derfor vil du ikke bare se godt ut, men få muligheten til å fremheve din helt individuelle stil med dine favorittplagg fra kolleksjonen.


”Ready-to-wear”-kolleksjon


Tiger of Swedens kolleksjoner omfatter en rekke produkter til menn og kvinner som gir en komplett garderobe. Dette internasjonalt anerkjente motemerket har takket være sin rene skandinaviske stil, nøytrale fargepalett og brede utvalg av klassiske basisplagg gjort seg som favoritt hos moteentusiastiske menn og kvinner både nasjonalt og internasjonalt. Kjøp komplette antrekk fra Tiger of Sweden her på siden, og gjør garderoben komplett med lekkert tilbehør fra kolleksjonen.


Kjøp Tiger of Sweden hos Miinto


Her hos Miinto finner du en rekke high-end butikker som tilbyr Tiger of Sweden til både dame og herre. Til sammen blir dette et stort utvalg fra det svenske premium-merket som du kan kjøpe fra en og samme nettside. Og husk at du får rask levering i hele Norge når du bestiller hos Miinto.

Fjern alle filter

Tiger of Sweden

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.