Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

TOD'S

Det italienske luksusmerket Tod´s produserer uanstrengte og klassiske sko og skinnprodukter til menn og kvinner. Liker du elegante og tidløse sko som piffer opp antrekket ditt? Kanskje du er typen som mener skoene er det viktigste tilbehøret? Her hos Miinto kan du kjøpe luksussko og stilsikkert tilbehør fra Tod´s. Gå på oppdagelse og finn skoene som mangler i din garderobe, eller tilbehøret som du ikke visste at du trengte. Tod´s lager også unike og enkle skinnlommebøker som passer perfekt til å ha i veska eller i lomma, uten at de tar for mye plass. Hva faller du for?


Variert utvalg av sko fra Tod´s til kvinner og menn


Her på siden kan du finne mange forskjellige sko fra det italienske luksusmerket. Vi har alt fra sneakers, boots, støvler, høye heler, loafers, pumps, oxfords og mange flere modeller. Dette merket er for deg som er opptatt av kvalitet og komfort – og som har en liten svakhet for italiensk kultur og livsstil. For et stilsikkert og klassisk utseende, kan du velge et par oxford-sko i skinn. Disse skoene passer perfekt til en dress. Hvis du liker å kombinere stiler, kan du med fordel bruke oxford-skoene til et midiskjørt. Da får du et mer avslappet og androgynt antrekk som kan brukes i hverdagen.

Det fine med dette merket er at de har noe for enhver smak, til enhver anledning. Står du og mangler et par sneakers, lager Tod´s også det. Disse kommer i mange farger og utseender: Fra enkelt og hverdagslig, til mer utfordrende og fargerike. Kombiner en blomstret kjole med puffermer og et par fargerike sneakers fra Tod´s. Da har du et modere antrekk som passer perfekt inn i samtidens motebilde. Luksusmerket er mest kjent for sine signaturloafers Gommino. Disse skoene ble lansert på 1970-tallet og ble fort et symbol på autentisk, italiensk design.


Elegante og kvalitetsbevisste sko for en moderne livsstil


Med et par sko eller tilbehør fra Tod´s, kjøper du et stykke unikt og tradisjonelt, italiensk kunststykke. Skoene og tilbehøret blir brukt av kjente og profilerte mennesker verden over. Skoene holder god kvalitet og vil vare i år etter år. Ved å kombinere gode materialer med godt håndtverk blir resultatet tilsvarende bra. At designet i tillegg er elegant tidløst og stilsikkert er en bonus vi ikke skal overse. Hvis du er på utkikk etter noen hverdagssko, kan du finne det her. Du kan for eksempel gå for et par semsket, blå sneakers. Bruk skoene om sommeren med et par linshorts og en linskjorte til.

Hvis du leter etter noen pyntede sko til ditt festantrekk, kan du velge å gå for noen semskede ballerinasko. Disse er enkle, men søte og pyntede allikevel. Bruk skoene til en maxikjole. Det gjør antrekket til en kombinasjon av å være pompøst og avslappet. Her hos Miinto får du alltid gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr, og fri retur på varer innenfor 14 dager. Hvis du har noen spørsmål om produktene våre, er du også alltid velkommen til å kontakte oss. Gå på oppdagelse og finn de skoene eller det tilbehøret som passer perfekt til deg.

Fjern alle filter

Tod's

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.