Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

TOM FORD

Den anerkjente amerikanske designeren begynte sin reise mot suksess i 1986 som designassistent hos Cathy Hartwick, og allerede i 1988 avanserte han som designer hos Marc Jacobs for «Jean Ellis American Jeans»-serien. Fra 1990 jobbet han hos Gucci hvor han ble kreativ direktør, og han fikk internasjonal anerkjennelse med den spektakulære Gucci-kolleksjonen 1995. Med den moderne, kreative glamouren fra kreasjonene hans for kvinner og menn med sko, klokker og vesker, fikk Tom Ford Gucci-stjernen til å glitre kraftigere enn før.

For sitt store engasjement mottok Tom Ford den internasjonale prisen fra 1995 fra Council of Fashion Designers of America. Gucci-Group ble en del av YSL i 1999, og da overtok Tom Ford også i YSL rollen som kreativ direktør og kommunikasjonssjef. Fra år 2000 høstet han kontroversiell, men langsiktig suksess, med reklamekampanjer for merket Gucci og YSL, og viste halvnakne og helt nakne kropper. Hans første merkevare – «Tom Ford International» – ble startet av moteikonet i 2005 etter å ha opplevd flere forfremmelser i Gucci Group.


Merket Tom Ford


Den kreative mannen som ble kåret til en av verdens 50 vakreste menn av «People Magazine», presenterte i 2006 sin første parfymesamling med dufter for menn og unisexdufter under sitt eget merke Tom Ford. Det ble en pangsuksess, og den makeløse magien i denne første duftkreasjonen fra den legendariske ""Black Orchid"", ""Private Blend"" -kolleksjonen og ""Tom Ford for Men"" fortryller umiddelbart. Den mest innflytelsesrike designeren i vår tid og mester i selvmarkedsføring bruker den samme aggressive og provoserende formen for reklame for sitt eget merke som han gjorde for Gucci-Group, noe som bestemt ikke har ødelagt sjansene hans for å bli så suksessfull som han er.


Hans lidenskap for duft


Allerede i ungdommen var Tom Ford fascinert av dufter. Da han var barn fant han spesielt inspirasjon i bestemorens dufter, og som tenåring var det orientalske duftoljer fra 70-tallet Tom Ford selv liker å hengi seg med dufter og bærer også flere dufter oppå hverandre, og takket være den røde tråden i duftene oppstår ingen disharmoni i komposisjonen. Den smarte amerikaneren har en spesiell ambivalens mot perfekte britiske manerer i forbindelse med duftnotene ambra, patchouli, vanilje og sandeltre, og elsker selv patchouli, som alltid dukker opp i duftene hans. I sine luksuriøse dufter for kvinner ""White Patchouli"" uttrykker han sin kjærlighet til denne sensuelle, glamorøse duften.


Personen Tom Ford


Akkurat som tilfellet er med duftene hans, så kan man også bli forført av personen Tom Ford. Amerikaneren som er født i Austin i Texas og permanent bosatt i London, er like original og unik som kreasjonene hans. Alt som kommer fra Tom Fords sjel og hender passer til tidens trender og imøtekommer etterspørselen etter umiskjennelig individualitet og det attraktive preget av glamour og luksus. Tom Ford selv lever og elsker denne blandingen av livskvalitet og god væremåte kombinert med nysgjerrighet og moderne eleganse. Nettopp dette var det han i sine unge år også presenterte på catwalken, der elegante aftenkjoler ble kombinert med joggesko. For Tom Ford er det viktigste at produktene hans er fantastiske. Siden han er en fantastisk mann, lever han dermed opp til sine egne krav.


Se verden i et helt nytt perspektiv – Oppdag stilige briller fra Tom Ford


Tom Fords brillekolleksjon er preget av ekstravaganse og et ønske om å uttrykke noe nytt og unikt. Den amerikanske motestylisten har etablert seg et rykte for glamorøse briller som kombinerer mote med vågale og elegante holdninger. Deres fasjonable briller er populære blant de som ønsker å gjøre seg sett med brillene sine. Brillekolleksjonen er megastor, og her finnes både stilige solbriller og lekre, optiske briller.

Tom Fords brillekolleksjon har blitt ikonisk, særlig etter at et par Tom Ford-briller ble brukt i flere av James Bond sine filmer. Etter at de elegante brillene fra dette populære merket ble brukt i James Bond-filmene ga det motebevisste, selvsikre kvinner og menn lysten på et par sofistikerte og interessante briller.

Tom Fords briller er ikke kun populære blant filmstjerner og motefolk. Kolleksjonen tilbyr et bredt spekter av stiler for å passe forskjellige smaker og preferanser – alt fra overdimensjonerte modeller, til minimalistiske briller. Her finner du noe for enhver smak! Merket er særlig kjent for sin oppmerksomhet på detaljer, og benytter seg derfor kun av de aller fineste materialene og det beste håndverket for å lage fantastiske briller som er både stilige og funksjonelle.


Eksklusivt tilbehør og sko


Tom Ford er helt rå når det kommer til tilbehør! I tillegg til et hav av briller, finner du også vesker, belter, lommebøker og sko. Med tilbehøret til Tom Ford kan du enkelt ta et antrekk fra uformelt til pyntet ved å kombinere det med et par høyhælte sko eller en lekker håndveske. Det riktige tilbehøret kan virkelig binde sammen et antrekk, og her får du det beste av det beste når det kommer til kvalitetsfullt tilbehør. Tilbehørskolleksjonen som du finner her hos Miinto er så allsidig at du garantert finner det du trenger for å fullføre antrekket.

Ta ethvert antrekk til neste nivå med tilbehør fra Tom Ford! Ved å bruke elegant og sofistikert tilbehør, vil du alltid ha et levende antrekk med det lille ekstra. Det er nesten uendelig med alternativ når det kommer til motetilbehør for kvinner og menn her på siden, så ta et dypdykk og finn dine absolutte favoritter.


Oppdag perfekte klær fra Tom Ford


Tom Ford er kjent for sitt omhyggelige håndverk og oppmerksomhet på detaljer. Kolleksjonen er helt i verdensklasse, og derfor kan du være sikker på at alt du handler fra dette merket er av høyeste kvalitet. Grunnleggeren har hatt et helt unikt talent for å lage tidløse og eksklusive plagg som er både praktiske og elegante, samtidig som de gir et preg av sofistikert uanstrengthet.

Et særdeles unikt aspekt ved Tom Fords klær er måten han uanstrengt blander klassiske stiler med dristige, moderne designelementer. Plaggene har ofte uventede detaljer og innovative materialer som løfter tradisjonelle klær til et helt nytt nivå. Enten det er skarpt skreddersydde klær med uventede farger, eller luksuriøse silkebluser med lekre perler, er Tom Fords klær alltid en mesterlig blanding av det tidløse og det moderne. Kleskolleksjonen til Tom Ford her hos Miinto inkluderer blant annet bukser, jeans, T-skjorter, gensere og skjorter for både damer og herrer.

Fjern alle filter

Tom Ford

Side 1 Av 25

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-