Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Tommy Hilfiger

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

TOMMY HILFIGER

Det er stilig, det er amerikansk og det er klassisk. Disse ordene danner tilsammen essensen av det amerikanske klesmerket, med design som er preget av fargene rød, hvit og blå. Dette er signaturfargene, og designeren bak suksessen uttaler selv, at «We are not trendy. We have style!». Tommy Hilfiger har alltid vært kjent for sin uformelle og klassiske tilgangsvinkel til klesdesign. Det er snakk om et merke som på ingen måte jakter på eller lar seg diktere av de motetendensene eller trendene som er mainstream. Hilfiger lager klær som kan være en del av garderoben din og virkelig fortjener en plass i skapet, sesong etter sesong. Her kan du finne denim, jeans eller en genser som er inspirert av klassisk amerikansk stil, med litt ekstra ”coolness”. Tommy Hilfiger skaper kolleksjoner som kan bæres av moderne menn og kvinner i alle aldre.


Klær for kjendiser og mannen i gata


«Tommy Hilfiger vil om ikke lenge dominere herremoten», sto det på et svært reklameskilt på Times Square i New York på slutten av 80-tallet. Dette viste seg å være fullstendig riktig, og siden den gang har det amerikanske merkets velkjente farger ridd på en tilsynelatende endeløs bølge av suksess. Den første kolleksjonen gjorde sin entre på motescenen i 1984, og siden har merket utviklet seg til å bli et verdenskjent navn av dimensjoner. Den klassiske og ukompliserte stilen har mange tilhengere og fans verden over. Klærne har for eksempel ofte blitt brukt av kjendiser som Leonardo DiCaprio, Mick Jagger, David Bowie og Lenny Kravitz. Til tross for den kjente fanskaren har designerens primære ambisjon alltid vært å skape kolleksjoner til den helt alminnelige mannen i gata. En mann som ønsker seg en sikker og klassisk stil av god kvalitet, og en stil man faktisk også har råd til å betale for. Hvis du for eksempel kjøper et par Tommy Hilfiger jeans, så kan du ta på deg et par kvalitetsbukser i moderne stil.


Klær og tilbehør


Hvis man spør designeren bak det suksessfulle motehuset, så er det ikke en eneste ekstra fancy knapp på skjorta eller skjeve lommer på buksene som skal være det salgsfremmende. Det skal derimot være det overordnede tidløse, stilfulle og klassiske som skal være drivkraften, og som har potensiale til å bli enhver manns favoritt. I tillegg til de mange klassiske plaggene som polo-skjorter, gensere, denim og jeans, så designer merket også et stort sortiment av tilbehør som kan fullføre stilen din. Det dreier seg blant annet om Tommy Hilfiger lommebok, belter, sokker, undertøy, skjerf, luer, butterfly og mye mer.


Lekkert og stilfullt yttertøy


Nyt sesongene stilfullt med de nyeste designene av frakker og jakker til både damer og herrer fra Tommy Hilfiger. Tommy Hilfigers kolleksjon av vatterte jakker gir lett varme hele året, uansett om du legger dem over tykke strikkeplagg i vintermånedene eller kaster dem over en genser eller en kjole for å holde deg ute litt lenger en kjølig sommernatt. En kåpe eller en frakk er en nødvendighet som passer til alle moderne menns og kvinners garderobe. En stilren frakk eller kåpe kan kombineres med enten et par komfortable herresko eller et par lekre støvletter for kvinner.

For jakker som legger forholdene til rette for å gå ut når været er uforutsigbart, kan du se på Tommy Hilfigers kolleksjon av vanntett yttertøy for menn og kvinner. Enten du er ute etter en bomberjakke for å fullføre det urbane kule antrekket ditt, eller du er ute etter et smartere alternativ for litt kjølige kveldsarrangementer, har Tommy Hilfiger akkurat det du trenger. For ultimat stil og komfort, kan du gå på oppdagelse i Miintos utvalg av jakker og kåper til både damer og herrer for å finne den perfekte stilen som passer deg.


Tommy Hilfiger sko


Ethvert antrekk har bruk for et par sko for å bli helt fullkomment, og her skuffer Tommy Hilfiger ikke. Dette motemerket har virkelig lagt en storsatsning på deres utvalg av sko og lekre sko-design. Et par sko kan faktisk være en av de viktigste delene i et antrekk, og Tommy Hilfiger gir deg et bredt utvalg av sneakers, sandaler og høyhælte sko. Kombiner et par av kolleksjonens lekre sko med noen Tommy Hilfiger-plagg og du vil få et fullkomment moteantrekk.


En rik kleskolleksjon til mann og dame


Vis frem det siste innen mote når du handler fra Tommy Hilfiger-kolleksjonen av klær, sko og tilbehør for menn, kvinner og barn. Klesalternativene for kvinner er uendelige i Miintos damekolleksjon. Enten det er skjorter i økologisk bomull, silkebluser til jobben eller T-skjorter og strikkeplagg for en kveld ute, så har vi det her. Utforsk vårt brede utvalg og legg til nye favoritter i garderoben din. Løft utseendet med et snev av smykker, og velg en skulderveske eller ryggsekk som ikke bare vil piffe opp stilen, men som også er et praktisk element til antrekket.

I herrekolleksjonen til Tommy Hilfiger finner du et bredt utvalg av både yttertøy til den årstiden, samt shorts, bukser, skjorter og T-skjorter til alle livets anledninger. Skap en smakfull stil med Tommy Hilfigers skreddersydde plagg med fine passformer og design. Avslutt utseendet med et par fine sko eller sneakers fra kolleksjonen. Utvalget til Tommy Hilfiger gir enhver mann uendelige muligheter for stilkombinasjoner og trendy klær, sko og tilbehør som passer til alle sesonger.


Mote som varer


Det er nok å velge mellom for alle, for med Tommy Hilfiger, Sport og Denim, så burde det være nok for forretningsmannen, sportsentusiasten og den unge urbane gutten. Klærne med den rektangulære og flagglignende logoen er klassisk og moderne på én gang, og alltid med en liten snert av de velkjente fargene rød, hvit og blå. Kolleksjonenes kvalitetsbevisste og klassiske utgangspunkt er en garanti for at de forskjellige stilene kan brukes mange år fremover, og nettopp det har vært med til å gjøre merket Tommy Hilfiger til den motegiganten det er i dag.


Miintos boutique-partner


Tommy Hilfiger er en av våre boutique-partnere og det er en ære for oss hos Miinto å kunne tilby våre kunder plagg fra Tommy Hilfiger. Med fokus på design, god kvalitet og tekstiler i verdensklasse, får du plagg, tilbehør og sko fra Tommy Hilfiger som er en fulltreffer på alle områder. Vi garanterer derfor at du vil bli fornøyd med dine varer fra dette anerkjente motemerket. Når du inspireres til å handle fra Tommy Hilfiger hos Miinto, får vår boutique-partner til gjengjeld gleden av å produsere og selge varer til tilbakevendende fornøyde kunder.

Vi jobber hardt for at du som kunde skal bli fornøyd – for hvis du er fornøyd med handelen du gjør hos Miinto, vil det også være til gavn for våre boutique-partnere. Kort fortalt danner det seg en spiral hvor våre trofaste kunder gjør at våre partnere vokser, og dermed utvides også Miinto – og sammen deler vi vår felles lidenskap for mote.

Fjern alle filter

Tommy Hilfiger

Side 1 Av 29