Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

TOMS

Det er ingenting som sier sol og sommer som et par lekre tøysko fra Toms. De er både moderne og tidløse på samme tid, og passer til enhver anledning. Det er også verd å merke seg at når du velger å investere i et par sko fra Toms, så støtter du også et skomerke med et kraftig sosialt engasjement.

Toms er ikke som andre skomerker. Her går nemlig sko med friske og avslappede design hånd i hånd med et sterkt sosialt engasjement som nå har blitt en del av merket DNA. Toms ble grunnlagt med bakgrunn i en reise som grunnleggeren Blake Mycoskie var på i Argentina i 2006. Møtet med den store fattigdommen og landets mange utsatte barn ble startskuddet på ideen som merket kaller «One for One». Det innebærer at for hvert par sko de selger, foræres det et par til et barn i nød. Denne ideen har vært så suksessfull at den har blitt overført til andre kolleksjoner, blant annet briller og vesker.


Ta vare på skoene


Toms lager enkle tøysko av lerret. Det er ingen tvil om at det er en god investering som du kommer til å ha glede av i mange år. Men det er viktig at du tar godt vare på dem, og sørger for regelmessig pleie og vedlikehold. Det kan være en god idé å vaske de litt med en fuktig klut i ny og ne, noe som fjerner det meste av skitt og eventuelle flekker og støv. Selv om skoene er velegnede når det er varmt og godt, så er det likevel smart å i hvert fall bruke ankelsokker når du har de på. Det hjelper for det første med at man unngår gnagesår, men også at svette fordamper bedre, noe som igjen gjør at tekstiloverdelen holder seg frisk og flott lengre.


Den nye sommerklassikeren


Utvalget av sko fra Toms inneholder også blant annet rustikke støvler som passer perfekt om høsten og vinteren. Hvis man kikker nærmere på kolleksjonen, så ser man fort at skomerket har en forkjærlighet til mokasiner. Her finner du nemlig mokasiner i alle farger og varianter, og alle er perfekte når du gjerne vil være litt mer avslappet, gjennom de varme sommermånedene, på en stilfull, men likevel komfortabel måte. Blant damemodellene kan de gi en mer rustikk tvist til uttrykket, hvor man ellers kanskje ville velge ballerinasko. Hos herremodellene er de opplagte i kombinasjon med chinos og en linskjorte. Det er en typisk avslappet, lekker sydeuropeisk stil man kan føle seg vel tilpass i. Sko fra Toms passer like bra på stranda som i byen. Det spiller ingen rolle, for tøysko fra Toms er alltid det riktige valget når det er varmt og godt.


Mindre er mer


Noen ganger er det enkle også det beste. For mye av det gode er for mye av det gode, noe Toms vet mye om. Den enkle kombinasjonen av tekstiloverdeler og robuste gummisåler gjør skoene allsidige og tidløse, slik at de passer til enhver anledning. Du kan bruke skoene på jobben, og når du skal på fest sammen med vennene. Her hos Miinto har vi et stort utvalg av sko fra Toms, og vi er helt sikre på at du finner et par eller to du kommer til å elske.

Fjern alle filter

TOMS

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.