Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

TWENTYFOUR

Vi nordmenn elsker å være ute i naturen. Og det er nettopp denne kjærligheten til naturen som har inspirert Twentyfour til å utforme og produsere klær for et aktivt utendørsliv. Merket fokuserer på sport- og fritidsklær, og kan skilte med en stor kolleksjon. Alt er utformet og produsert i Norge, og både bæredyktighet og etikk står i høysetet under hele produksjonen. Selve klærne er sporty og stilige. Uansett om du elsker å gå på ski i fjellet, gå lange turer i all slags vær og terreng eller bare elsker å trene og trimme, så får du klær som dekker dine behov. Kvaliteten er uovertruffen, og hvis du investerer i ordentlig utstyr fra Twentyfour, så har du utstyr som du får glede av i mange år fremover. Klesmerket ble etablert i 2006, og har helt fra begynnelsen vært en av de aller beste produsentene av fritids- og sportsklær. Design og kvalitet går hånd i hånd, og Twentyfour gir deg virkelig valuta for pengene.


Finse anorakk


Twentyfour har flere forskjellige kolleksjoner. En av de aller mest populære er Finse-serien, og da spesielt Finse anorakk. Dette er en lett og behagelig anorakk i 2 lag. Anorakken er laget av både vann- og vindtette materialer med god stretch. Den har dessuten lange 2-veis glidelåser i begge sidene, noe som sikrer deg en god ventilering når du er ute og nyter naturen. Hetten har en 2-veis justering, og nederst har anorakken enhåndsstramming. Dette er særdeles praktisk når du har hendene fulle. Ermene kan også strammes ved hjelp av borrelås, og sømmene er tapede, slik at de også er vann- og vindtette. Finse anorakk fås i mange forskjellige farger og størrelser, og kolleksjonen henvender seg selvfølgelig til både kvinner, menn og barn.


Twentyfour med vårnyheter


Som en seriøs aktør innenfor kles- og motebransjen, så har selvfølgelig Twentyfour flere forskjellige kolleksjoner. Nå som våren viser livstegn, så har Twentyfour også kommet med sin vårkolleksjon. Kolleksjonen er både urban og sporty, med stramme snitt og presise tekniske detaljer. Kolleksjonen retter seg mot både kvinner og menn, og du finner blant annet lette og urbane plagg som passer perfekt til turer, både de lange og de korte. Fargene er trendy, og alle plaggene kan enkelt kombineres med andre plagg. Fokuset ligger ikke kun funksjonaliteten, men også design og eleganse. Passformene er perfekte, slik at du oppnår den beste komforten som overhodet er mulig.


Klær til både tur og hverdag


Twentyfour lager klær du både kan bruke mens du er i byen, og når du er ute på tur. Anorakkene er lette med et tidløst design. Men det er ikke kun anorakker Twentyfour produserer. Twentyfour lager også overdeler, underdeler, undertøy, treningstøy og forskjellig tilbehør, som votter, hansker og luer. Her hos oss finner du det hele. Hvis du har lyst til å ha friheten til både å bevege deg i byen og naturen uten å måtte tenke over hva du har på deg, så er Twentyfour noe for deg.

Fjern alle filter

Twentyfour

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.