Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

UNITED NUDE

United Nude er et unikt og innovativt mote-merke, som benytter den nyeste teknologien for å lage en kombinasjon av mote og design i sine produkter.

Historien Bak United Nude


United Nude ble grunnlagt av to kreative sjeler: en britisk skotøy-designer og en nederlandsk arkitekt. Sammen valgte de å krysse grensene mellom deres to disipliner og skape et merke som brøt med konvensjonene innen skotøydesign. Deres første sko, den nå ikoniske 'Möbius', ble en internasjonal sensasjon, og satte merkevaren deres inn på moteverdenens landkarte.

Utforsk United Nude


Visjonen bak United Nude er å skape innovative og attraktive sko ved å bruke ledende teknologi og materialer. Fokus er på å skape sterke konsepter og dramatiske silhuetter som skiller seg ut fra mengden. Fra lave hverdagssko til slående høye hæler, tilbyr United Nude noe for enhver smak og anledning.

Kjennetegn ved United Nude


United Nude kjennetegnes av deres lidenskap for å pushe grenser. Hver sko er et kunstverk i seg selv, hvor grunnleggende formgivning, eleganse og funksjon kombineres for å skape dramatiske, men komfortable sko. United Nude bruker også høyteknologiske materialer og produksjonsteknikker for å oppnå de unike designene de er kjente for.

Designfilosofi


United Nude-produkter tar tar inspirasjon fra den naturlige og bygde verden rundt oss. Konseptene spenner fra forestillinger om uendelighet, reflektert i det ikoniske Möbius-designet, til bilinspirerte sko som er skulpturelle og absolutt fotgjengervennlige.

Handle United Nude på Miinto


United Nude er et merke på fremmarsj, og deres unike sko er nå tilgjengelige på Miinto. Med en rekke stiler, farger og størrelser å velge mellom er det noe for alle som søker et statement plagg i skogarderoben sin. Og selvfølgelig, med tryggheten av den pålitelige service og kvalitetsgaranti som følger med å handle på Miinto. Deres elegante design, innovative konstruktor og luksuriøse materialer gjør United Nude til mer enn bare en sko. Det er et uttrykk for individualitet, kreativitet og eventyrlyst. Det viser en bestemt stil og opprettholder en holdning av selvtillit. Med United Nude på føttene din kan du vise verden hvem du er og hva du står for. Ikke nøl, ta steget inn i United Nudes verden av unikt design.

Fjern alle filter

United Nude

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.