Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VALENTINO GARAVANI

De aller fineste og flottestene veskene og skoene finner du hos Valentino Garavani. Valentino har siden 1960 gitt kvinner og menn estetisk vakker mote, som både ser og føles eksklusiv ut. Deres kolleksjoner har vært med på å forme motebildet hvert eneste år, og har over tiden rukket å bli et av verdens største motehus. Valentino Garavanis stiluttrykk er så «haute couture» som man får det, og de fleste av oss drømmer om å eie et lite stykke av moteimperiet.

Valentino Garavani er en tidløs klassiker

Det er sjeldent man ser et designermerke som klarer å stå så sterkt gjennom tiden. Valentino Garavani sitt vakre tilbehør med glamorøse detaljer fungerte like godt på 90-tallet, 2000-tallet og i 2008 som i dag. Ikke bare har de klart å lage flott IT-tilbehør, de skaper klassikere. Når noe fungerer så godt som det en Valentino-veske gjør, er det ikke annet å gjøre enn å dedikere en helt egen kolleksjon kun bestående av delikate vesker og sko, med litt annet pynt ved siden av.

Det vakre designet er til å forelske seg i. Deres vesker er typisk preget av rene og harde linjer – nærmere bestemt konvoluttvesker i ulike størrelser, farger og mønstre. Veskene kommer i feilfritt skinn, noe som sammen med de skarpe linjene gir inntrykk av et solid og pålitelig håndverk. Deres tilbehør bærer preg av gjennomtenkte detaljer som nagler i gull eller sjokkerende farger som neonrosa eller blodrød. Alle de viktigste ingrediensene for å kunne posisjonere seg som et av verdens største motehus.

Maksimalismesignatur

Valentino Garavani er alt annet enn kjedelig. Stiluttrykket deres er dramatisk og maksimalistisk, utfordrende og selvsikkert. Med en veske, et par sko eller en T-skjorte fra Valentino Garavani skal du ikke være sjenert eller redd for å tiltrekke deg oppmerksomhet. Her er du garantert å bli bombardert med komplimenter eller bli beundret fra avstand. Uansett alder, kjønn eller hvilken stil du identifiserer deg med, vil Valentino Garavani ta vare på deg og sørge for at du føler deg eksklusiv og tiltrekkende.

Til ingens overraskelse er Valentino italiensk. Italienerne er kjente for sin lidenskap og sitt temperament, noe som naturligvis forklarer hvorfor designerens vakre skapelser ser ut som de gjør. For hvem vil vel ikke ha en italiener ved sine skuldre eller føtter? Til tross for at uttrykket er svært så maksimalistisk, kan selv den største minimalist la seg falle. Tilbehøret i farger og gull, skinn og mønstre taler nok for seg selv. En rosa skulderveske eller hvite lakksko vil være en effektiv og enkel, men også fantastisk kontrast til et monokromatisk antrekk eller en sort kjole. Ønsker du å ta det helt ut og bryte med normene, kan svarte sandaler med sølvlogo kombineres med en T-skjorte i militærprint.

Vi hos Miinto har sørget for å gi deg alle klassikerne fra Valentino Garavani samlet på ett og samme sted. Drøm deg bort til pastarestauranter i Roma eller gondolturer i Venezia, og unn deg litt luksus fra et av verdens største motehus. Med en T-skjorte, et par sneakers eller en lommebok fra Valentino Garavani, er du garantert å aldri gå av mote.

Fjern alle filter

Valentino Garavani

Side 1 Av 12

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.