Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VALENTINO VINTAGE

Valentino er et italiensk motefirma som ble etablert allerede i 1960 av den italienske designeren Valentino Garavani. Har du lyst på ekte Valentino Vintage? Her kan du fråtse i luksuriøse vesker og sko som hever ethvert antrekk med nonchalant eleganse. Det italienske luksusmerket har siden 60-tallet vært en pådriver for sofistikert og luksuriøst tilbehør. I dag er Valentino en del av Valentino Fasion Group. Utvalget består av brukte vesker, sko og tilbehør som allerede har blitt brukt av andre trendsettere. Å kjøpe brukt er veldig i tiden i Norge, selv bant kjendiser. Og ingenting er som det å ha en ekte Valentinoo i garderoben.


Eleganse og nostalgi


Den dyktige designeren skulle vise seg å bli ettertraktet over hele den internasjonale motearena. Det luksuriøse og innovative merket byr på moteklær og tilbehør laget for kresne kvinner over hele verden. Blant annet er Jacqueline Kennedy en av de kvinnene som opp gjennom tiden har vist seg med det kjente luksusmerket. Det kjente luksusmerket er ettertraktet blant både kjendiser og trendy mennesker som har muligheten til å betale litt ekstra for kvalitet og design. Selv om det selvfølgelig er flott å kunne smykke seg med nye vesker eller skor fra den siste kolleksjonen, finnes det utallige klassikere som har blitt produsert siden 60-tallet. Det er derfor at Valentino Vintage byr på luksus og nostalgi for motekjennere over hele verden.


Luksuriøst tilbehør


Motebildet har endret seg enormt siden Valentino sin internasjonale debut på 1960 tallet. Merket har beholdt sitt klassiske design, uavhengig av tidsepoker. Er du riktig heldig finner du en klassisk modell i kolleksjonen med brukte luksusvarer. Tilbehør fra dette merket faller garantert i smak hos moteinteresserte kvinner. Valentino har i sin tid også designet brudekjoler for flere kjendiser som blant annet Jennifer Lopes og svenske prinsesse Madeleine. I tillegg til vesker, sko og klær fører Valentino parfymer som er velkjent for sine dufter for både kvinner og menn. Vintage-kolleksjonene byr på stilige clutcher og vesker med unikt design og sterke farger som garantert passer til enhver anledning. Du trenger ikke å vente på den rette festen, grip dagen og uttrykk deg akkurat som du selv vil med det rette tilbehøret til antrekket ditt.


Italiensk og tidløs design


Med italiensk og tidløst design byr Valento Vintage på tidsriktige vesker, sko og klær som tilfredsstiller selv den meste kresne skandinaviske trendsetter. Med sine utsøkte couture kreasjoner og romantiske kjoler, har antrekk fra dette merket vært et syn på den røde løperen opp gjennom tiden. Luksusmerket alltid har væt representert av en eller annen kjendis.

Mange av de tidløse veskene fra Valentino Vintage er designet med en klassisk Valentino V, en velkjent logo siden merkevaren ble først ble presentert. Med klassisk design og logo er dette elegant tilbehør til hvilket som helst antrekk, uavhengig av hva anledningen skulle være. Selv om det klassiske luksusmerket er datert helt tilbake til 60 årene, er Valentino fremdeles et populært merke både på den røde løper og i andre sammenhenger blant trendsettere og kjendiser. Nå kan du skaffe deg en av de klassiske favorittene ved å skjemme deg bort med litt luksus fra kolleksjonen Valentino Vintage.

Fjern alle filter

Valentino Vintage

Side 1 Av 21

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.