Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VEJA

Allerede i 2005 ble det franske skomerket Veja lansert, til glede for de miljøbevisste trendsettere over hele verden. Vejas miljøvennlige sneakers og sko ble tatt godt imot på den internasjonale motearenaen, med stilig design og en klassisk V som logo. Veja ble grunnlagt av franskmennene François-Ghislain Morillion og Sébastien Kopp som fokuserer på fairtrade og miljøhensyn. Med bærekraftig høstet gummi og økologisk bomull er det ikke rart at menge trendsettere i dag har lagt sin elsk på sneakers fra det franske merket. Ikke bare kan du følge med i tiden med stilfullt design, men du kan handle miljøvennlig mote med god samvittighet.


Fottøy med fransk design


To franske gutter møttes på videregående og resultat ble dette skomerket. I 23 års-alderen bestemte de to seg for å studere ulike bærekraftige utviklingsprosjekter som ble ledet av store internasjonale selskaper. Med kunnskap om alt fra utdanning, miljø og sosial utvikling, ble de skuffet over hvor lite de ulike selskapene vektla miljømessige hensyn. De bestemte seg for å lage de første sneakers med fokus på mennesker og miljø. De begynte å produsere Veja i Brasil ved hjelp av råvarer som blant annet organisk og fair trade bomull, vill gummi fra Amazonas, resirkulerte plastflasker og vegetabilsk skinn. Sosiale goder og gode arbeidsforhold ble vektlagt.

Merket suksess skyldes en kombinasjon av et stilig design og miljøvennlige råstoffer. Veja ble raskt bygget opp til å bli et stabilt og trendy varemerke, takket være et fokus på stilig design og sneakers som passer de fleste i forhold til smak og bruksområde. Det tok hele fire år med forskning før den første økologiske løpeskoen så dagens lys. Løpeskoen har et tøft og sporty design med den klassiske bokstaven V som et blikkfang. Det brukes moderne teknologier for å lage skoen, noe gir fordeler og gode egenskaper som fleksibilitet og lav vekt.


Trendy mote med god samvittighet


Du kan benytte sko fra Veja med god samvittighet, siden skoene er basert på økologiske råvarer og en produksjon som tar hensyn til sosiale forhold. Alle produktene er laget med tanke på miljøet, som for eksempel gummi, skinn og bomull. Arbeidernes sosiale goder som gode arbeidsforhold og like lønnsforhold er også tatt godt hånd om. Med stilig design og ypperlig passform er det ikke rart at Veja faller i smak blant både kvinner og menn. Her kan du velge mellom klassisk design og gode priser. Med sko i alle farger og fasonger finner du garantert en sko som tilfredsstiller dine forventninger. Veja sine kolleksjoner inneholder sneakers til begge kjønn, samt til ulike formål som hverdag og trening.


Handle Veja-produkter miljøetisk hos Miinto


Når du handler Veja-sko hos Miinto er det også med miljøet i tankene. I likhet med Veja er også vi hos Miinto opptatt av miljø og bærekraft. Når du handler hos Miinto støtter du oss i vår kamp mot overproduksjon. Et problem i moteindustrien er at det ofte produseres flere varer enn hva som selges. Utfordringen med dette er at de overproduserte varene ofte ender opp med å bli destruert, noe som gjør overproduksjon av varer til en forurensende byrde for miljøet.

Med dette i tankene er vi hos Miinto opptatt av å ivareta miljøet og det å kunne tilby miljøetiske salg. Ved å handle hos Miinto hjelper du våre boutique-partnere med å selge unna varer som de allerede har på lager, uten at det må produseres mer.


Klassiske og komfortable sko


Skoene fra Veja er tidløse, kule og trendy. Den minimalistiske estetikken gir de et klassisk utseende som passer til ulike stiler og anledninger. De er både subtile og iøynefallende, og kan umiddelbart heve selv de mest uformelle antrekk. Ønsker du å gi antrekket det lille ekstra, kan du gå for en av de fargerike modellene. Liker du bedre et rent utseende i en klassisk hvit farge, da kan du velge mellom deres vell av lyse skinn-sneakers.

En stor bonus, utover skoenes klassiske utseende, er deres komfort. De spesiallagde sålene demper og støtter akkurat passe, slik at du unngår verkende føtter etter å ha brukt skoene en hel dag. De slitesterke lissene hjelper deg i tillegg med å holde føttene på plass, mens den flate yttersålen forbedrer stabiliteten. Dette er nødvendige sko for alle stilbevisste som i tillegg opptatt av kvalitet og komfort.


Veja: En lekker langtidsinvestering


Når det kommer til sko er de aller fleste av oss villige til å gi litt ekstra for et par kvalitetssko som er behagelige å ha på. Et par gode sko av høy kvalitet hører hjemme i alle garderober, og med et par sko fra Veja vil du ikke angre ett sekund. Med sitt unike design og fremragende kvalitet, er dette en sko du vil ha glede av i mange år.

Skoene fra Veja passer like godt til hverdags som til arbeid. De klassiske modellene kan pyntes opp med en lekker kjole eller dress, eller så kan de matches til et mer hverdagslig antrekk. Kombinerer du Veja med et par sorte bukser og en hvit bluse, har du en smakfull uformell stil. Her er det bare fantasien som setter grenser, for med disse allsidige skoene er det ingen regler for hvordan de kan styles.


Passer for aktive trendsettere


Med et aktivt liv både i hverdag og i sosiale sammenhenger, er det ikke rart at flere og flere norske trendsettere faller for sporty Veja. Dette er sneakers og joggesko med perfekt passform som tilfredsstiller selv de mest aktive. Sko fra Veja gir deg en maksimal passform og fås i delikate farger som passer i alle garderober. Med riktig fokus på miljø og produksjon, og ikke minst stilig design og komfort, er det ikke rart at skoene er populære blant mange nordmenn.


Ettertraktet design


Vejas etiske og estetiske fottøy har blitt noen av de mest ettertraktede skoene på markedet. Deres klassiske hvite skinnmodeller og rene V-logo imøtekommer det elegante og stilrene som har prydet motebildet den siste tiden. Dette er et trygt skovalg for både menn og kvinner som er ute etter stilfullt fottøy som ikke går på bekostning av komfort. Gjør et dypdykk i Miintos utvalg av sko fra Veja og sikre deg et par bekvemme og bærekraftige sko med god støtte og passform.

Fjern alle filter

Veja

Side 1 Av 8

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.