Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

WOOD WOOD

Wood Wood lager klær som kan beskrives som moderne street-wear med klassiske silhuetter og et sportsinspirert uttrykk. Det er et moteriktig merke som legger vekt på å være sofistikert. Med Wood Wood får du mer enn bare tradisjonelle moteklær.

Hvis man kombinerer high fashion med et sportsinspirert uttrykk, så får man flere fete kolleksjoner fra Wood Wood. Merket ble lansert i 2002, og er derfor fortsatt blant de yngre motefolkene i klassen. Likevel kan du trygt si velkommen til Karl-Oskar Olsen og Brian SS Jensen. De er mennene som står bak det hele, og det er også de som produserer de moderne og flotte designene. Med inspirasjon fra 90-tallets street-kultur, fremstiller de to moteentusiastene klær med massevis av personlighet og stil. Selv om merkevaren nok henvender seg meste til de unge, finnes det også flere lekre elementer som også er interessante for modne kvinner og menn.


Allsidige kolleksjoner


Danskene har flere kvalitetsmerker som gang på gang fremstiller produkter i særklasse. Uansett om du leter etter en kul olajakke eller en fet caps, så finner du det høyst sannsynlig i kolleksjonene til Wood Wood. De fremstiller alt fra gensere til skjørt, i tillegg til trendy tilbehør som passer garderoben til de aller fleste.


Ingen kompromisser


Hvis du ikke allerede kjenner det danske klesmerket, så kan du like så godt bli kjent med det populære merket nå. Med materialer av aller høyeste kvalitet og uimotståelig design, vil du nemlig oppleve nordisk stil når det er aller best. Her blir det aldri gått på kompromiss med selv de minst detaljene, og det allerede ikoniske merket er din garanti for helt unike klær.


Klær til herrer


Med en helt spesiell ekspertise og følelse for de nyeste trendene innenfor mote, kan Wood Wood presentere kolleksjoner som tiltaler de aller fleste. Det finnes for eksempel flere lekre t-skjorter i ren jersey og kule trykk til herrer, og de tilbyr også stilfulle skjorter med klassiske krager og mansjetter. De stilrene designene gjør at overdelene kan brukes til stort sett enhver anledning, og den enkle tankegangen bak produktene er med til å gi deg muligheten for å sammensette forskjellige elementer og plagg på helt nye måter.


Klær til damer


Til jentene og kvinnene er det utrolig mange must-haves. Når det gjelder fremstillingen av flotte t-skjorter, så er det nok ingen tvil om at de to moteherrene kan noe helt spesielt. Kvaliteten er simpelthen bare utrolig god, noe man merker med én gang man tar klærne på. Wood Wood klarer å kombinere det rå med det feminine, og med de mange og enkle sporty lookene, kan du kjapt skape et moderne uttrykk. Du kan fort bli mer og mindre formell ved å tilføye ulike sko til klær fra dette danske motehuset. Du kan for eksempel ta på et par kule sneakers for å gjennomføre et gateinspirert look. Som kvinne kan du også eventuelt gi stilen en moderne twist ved å matche antrekket med et par elegante stiletter.


Alt fra basics til beanies


Kolleksjonene fra Wood Wood har etter hvert blitt en stor internasjonal suksess. Det henger nok sammen med den enorme forståelsen for fremstillingen av funksjonelle klær som merket besitter. For selv om klærne skal være stilige, skal de også være behagelige å ha på. Så hvis du velger klær fra Wood Wood kan du lykkelig glemme alt om klær som ganger, strammer eller på andre måter føles ubehagelige.

Fjern alle filter

Wood Wood

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.