Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

WRANGLER

Selv etter over hundre år på markedet setter Wrangler standarden for et par skikkelige jeans. Merket har alltid stått for produkter av topp kvalitet i kraftige og robuste materialer, i tillegg til tidløse design. Wrangler er mote for aktiv hverdagsbruk.

Det verdenskjente merket Wrangler er kjent for lekre klær, og blant kolleksjonene deres er t-skjorter og jeans de mest populære. Merket bygger på over hundre års erfaring, og er derfor et av de eldste merkevarene på markedet. Det kom til verden i 1904, og oppnådde stor suksess da de begynte å produsere jeans på det amerikanske markedet. I tillegg til dongeriklær, så består sortimentet av alt fra gensere til sko og tilbehør. Wrangler produserer både til damer og herrer, slik at begge kjønn kan være med på de nyeste motetrendene.


Fra den ville vesten til hele verden


Jeans var i begynnelse kun utbredt blant cowboyene i den ville vesten. Det gjaldt også Wranglers dongeribukser. Disse var lenge forbeholdt cowboyer og rodeoryttere, men på 40-tallet utbredte trenden seg, og merkets dongeribukser ble nå solgt i det meste av USA. Siden den gangen har buksene kun blitt mer og mer moderne, og de vil sannsynligvis aldri bli umoderne igjen. Det store suksessen har dessuten resultert i at hvert femte par jeans som er solgt i USA, kommer fra Wrangler.


En favoritt blant sportsstjernene


Den store suksessen kan også ses når store personligheter og berømtheter bærer tilbehør og plagg fra merket. For eksempel har NFL-spilleren Brett Favre og racerkjøreren Dale Earnhardt Jr. ofte blitt sett i et par jeans fra Wrangler. Du behøver verken å være rodeorytter eller sportsstjerne for å føle deg hjemme i et par Wrangler-bukser. Når du eller en du kjenner skal ha et par nye jeans, så er det lett å gå til Wrangler. De finnes i flere forskjellige farger, design og modeller, som for eksempel i straight leg eller stretch.


Vask jeans fra Wrangler med omtanke


Selv om jeans fra Wrangler varer i mange år uten å miste fargen, så er det viktig å vaske dem med omtanke. Selvfølgelig skal de nye buksene vaskes etter vaskeanvisningen hvis du har lyst til å ha et par bukser som varer livet ut, men det er også et par ekstra råd du kan følge. Før du vasker kan det nemlig være en god idé å vende buksene med vrangen ut. På den måten varer fargen lenger. Det er også en god idé å kneppe igjen buksesmekken og lignende, slik at du unngår skader på klærne og andre klær i vaskemaskinen. Du kan også alltids spare antallet vasker ved å legge buksene i fryseren et par timer, men dette gjelder bare hvis det er lukt som skal fjernes. Minusgradene i fryseren nedbryter nemlig lukten i stoffet, og dongerien tar ikke skade av frost.

Et enda viktigere råd er å sortere vasketøyet etter farger og være oppmerksom på nye plagg. Helt nye skjorter, bukser og gensere har nemlig lettere for å smitte av under vask – og det ikke sikkert du syns Wrangler-jeansene dine skal ha den samme fargen som den helt nye, knallrøde hettegenseren din.

Fjern alle filter

Wrangler

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.