Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

GUCCI

Gucci er et italiensk luksusmerke som designer klær, sko og et hav av luksuriøst og eksklusivt tilbehør til menn og kvinner. Motemerket er et av de mest solgte italienske merkene. Gucci ble grunnlagt av Guccio Gucci i Firenze, Toscana, i 1921 og har siden den gang hatt stor suksess i moteverdenen.

Gucci har en helt unik og moderne tilnærming til mote som fokuserer på innflytelse og innovasjon. I 2015 ble Alessandro Michele den nye kreative direktøren for merket, og Gucci har siden hans overtakelse virkelig tatt et flott skritt videre når det kommer til å produsere luksusvarer. Siden Alessandro Micheles tiltreden har Gucci forsterket sin posisjon som et av verdens mest ettertraktede motehus. Elektrisk, moderne, feminin og romantisk – produktene fra Gucci representerer toppen av italiensk håndverk og er uovervinnelig når det kommer til kvalitet og oppmerksomhet på detaljer. Hos Miinto har vi et stort og raffinert utvalg av produkter fra Gucci, og nå kan du bestille luksusvarer fra Gucci hjem til din egen garderobe.


Ekstravagant luksusmerke


Eksklusive parfymer, solbriller, vesker klær og sko er noe som appellerer til både menn og kvinner, og spesielt hvis de er laget av et av de mest anerkjente og populære merkene i hele verden, nemlig Gucci. Det verdensomspennende merket kan beskrives med ett ord: Ekstravagant. Det virker som alt de tar på blir en kjempesuksess, og derfor er du garantert kvalitet og design. Gucci er først og fremst kjent for sine fantastiske vesker og solbriller som både kvinner og menn lengter etter, men vi må ikke glemme resten av deres imperium med kule stiler og unike design. Vi snakker ikke lenger bare om et merke, men snarere om en institusjon som er i forkant og dikterer den internasjonale motescenen.


Kompromissløs Gucci


Merket kan nok best sammenlignes med en selvsikker og visjonær kvinne eller mann med holdning og kraft. Kort sagt: En person som lever livet sitt på sin helt egen måte. Slik er det med Gucci. De lar seg ikke påvirke av hva resten av moteverdenen synes om designene sine, og de går ikke på kompromiss med verken design eller kvalitet. Hvis det er noen som har fingeren på pulsen i moteverden, så er det Gucci. De har skapt sin egen designfrihet hvor de sørger for å lage stiler innenfor alle hjørner av moten, og derfor finner du sko, skjerf, moteklær, undertøy, kosmetikk og mye mer i de mange forskjellige kolleksjonene deres.


Ingenting overlates til tilfeldighetene


Med Gucci kan du være sikker på at absolutt ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Merket er spesialister i alle aspekter av designprosessene for å sikre at de unike produktene alltid har en høy kvalitet. Selv emballasjen, parfymeflaskene og skoesker er planlagt til minste detalj, og derfor er du garantert eksklusivitet over hele linja. Målet er at det skal være en opplevelse å pakke ut produktene sine, noe som man må si de har lykkes med de vakre og detaljerte emballasjene, parfymeflaskene og veskene.


Gjør deg klar til catwalk med italienske Gucci


Gucci oser av kvalitet og lekkert design, og produktene deres er duggfriske design direkte fra de aller største catwalks verden over. Enten du har på deg de ekstravagante designerklærne eller -skoene, eller du investerer i en luksuriøs veske eller parfyme, er du garantert et løft i både uttrykk og stil. Dermed kan du pynte deg i Gucci fra innsiden til utsiden, men du kan også bruke individuelle elementer til å krydre din personlige stil og legge ekstra eleganse til uttrykket ditt. Både yngre og eldre menn og kvinner har forelsket seg i det anerkjente motemerket, og det med god grunn. De leverer stilige design sesong etter sesong, og de er alltid et skritt foran når det gjelder nyskapende kreasjoner. Likevel skaper merkevaren også mer rolig og avdempet design, men med en italiensk holdning som oser av selvtillit og kraft.

Gucci er et merke man aldri blir ferdig med. For selv om designene er umiskjennelige og typiske, står de aldri stille. Det er et merke som hele tiden utvikler seg, men som allikevel klarer å beholde identiteten sin. Og hvis man først har blitt forelsket i design fra Gucci, kan du være sikker på at det er snakk om ekte kjærlighet som aldri ruster.


Eksklusivt tilbehør fra Gucci


Oppdag overlegent håndverk i hele Miintos samling av Gucci-tilbehør. Pregede design, lekne mønstre, unike snitt og herlig utsmykning oppsummerer motemerkets typiske utvalg når det kommer til tilbehør. Med inspirasjon fra både gammelt og nytt, og med moteuttrykk fra forskjellige land, viser Alessandro Michele frem overdådige fargetoner og design gjennom hele kolleksjonen sin. Så uansett om du leter etter en Gucci-klokke eller en veske med spennende trykk, har vi her hos Miinto plukket ut det fineste spekteret fra vår boutiqe-partner Gucci som du kan velge mellom.

Gucci er absolutt en favoritt når det gjelder å finne tilbehør som vil fremheve utseendet eller når du virkelig er ute etter et ekstravagant antrekk. Kle deg i unike klær fra Gucci-kolleksjonen og avslutt utseendet med en lekker Gucci-veske eller et par kule sneakers. Fra Gucci-solbriller til ryggsekker, kjøp de beste utgavene av Gucci-tilbehør for kvinner og menn hos Miinto på nettet.


Kjøp klassisk fra Gucci


Selv om Gucci identifiserer seg med det ekstravagante, elektriske og pompøse, kan du stadig finne stilrene plagg som vil passe til den som elsker en stilren og elegant look. En klassisk T-skjorte fra Gucci, utsmykket med merkets logo fungerer til både skjørt og dressbukser, og kan pares med et par høyhælte kvinnesko eller lakksko til herrer for et stilrent utseende. Et par skarpe hvite joggesko, dekorert med beskjedne detaljer vil komplementere ethvert klassisk kvinne- og herreantrekk. Lek med merkets klassiske kolleksjon og kle det gjerne opp med lekent tilbehør.


Få Gucci-stilen hos Miinto


Kle deg i Guccis unike moteuttrykk ved å kle deg i dristige, mønstrede plagg og pompøst tilbehør. Finn dine nye stilsikre plagg fra Gucci, slik som et par skreddersydde bukser i en nøytral eller dristig fargetone, et par klassiske overdeler som kan mikses og matches med motemerkets tilbehør, og et par høyhælte damesko og damestøvletter eller et par kule skinnsko eller joggesko til herrer for å komplementere ethvert antrekk. La deg forføre og inspirere av utseendene her inne på Siden og kjøp tilbehør og klær fra Gucci her hos Miinto. Gå også på oppdagelse hos andre kolleksjoner fra våre over 2000 boutique-partnere.

Fjern alle filter

Gucci

Side 1 Av 15

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.