Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

JONATHAN ADLER

Jonathan Adler har et mål om å gi hjemmet ditt litt moderne amerikansk glamour ved å skape et fundament av tidløst interiør og designobjekter. Hver vase, lysestake og andre elementer er laget i kvalitetshåndverk, og alt amerikaneren lager oser av luksus, humor og eleganse.

Jonathan Adler er et av de aller største navnene som finnes når det kommer til interiør og design. Du finner produktene hans på luksusrestauranter, hoteller og i private hjem over hele verden. Her hos Miinto har vi et godt og bredt utvalg av modige og elegante produkter med inspirasjon fra global kunst og popkultur. Hvis du gjerne vil piffe opp leiligheten eller huset ditt, så er denne amerikanske designeren noe for deg.


Det startet med keramikk


Jonathan Adler har alltid hatt en spesiell kjærlighet for keramikk, og det er dreieskiven som er hele fundamentet for selskapet. Faktisk satte amerikaneren seg ved dreieskiven for aller første gang allerede i tolvårsalderen, men det lå ikke i kortene at han skulle utvikle seg til å bli den berømtheten han er i dag. Allerede i begynnelsen ble han fortalt at det ikke var noen fremtid i keramikk, men han ga ikke opp, selv ikke etter at hans universitetsprofessor erklærte at han ikke hadde fnugg av talent. Han foretok et karriereskifte etter dette, men merket at det var noe som manglet i livet sitt. Han var simpelthen ikke lykkelig! Etter tre år var dreieskivens tiltrekningskraft så kraftig, at han vendte tilbake til kunsten, noe vi og alle andre som er interessert og glade i interiør er veldig glade for.


Interiør til hele verden


I 1993 kjøpte butikkjeden Barneys en stor kolleksjon av keramikkproduktene hans. Dette var en slags øyenåpner for Adler, og han innså etterhvert at han faktisk hadde talent for keramikk, og at folk faktisk hadde en interesse for hva han lagde, og ikke minst likte det han gjorde. Derfor åpnet han den første butikken sin i Soho i New York fem år etter at Barneys hadde banket på døren. I dag har han utvidet sortimentet sitt, og kan tilby alt fra møbler og lys til alt innenfor interiør som vaser og lysestaker.

Produktene hans blir sett på som ikoniske, og kan i dag handles på over 1000 steder rundt omkring i hele verden. Nå kan du også få tak i de lett gjenkjennelige og unike designene hans her hos Miinto. Hvert eneste produkt er laget med utgangspunkt i fantastisk design, materialer av aller høyeste kvalitet og uovertruffent håndverk.

Interiør med et snev av humor

Det var altså keramikk som var utgangspunktet for Jonathan Adler, og som har ført ham dit han er i dag. Han startet med et brennende ønske om å designe og produsere alt det du trenger for å skape et moderne og chict hjem, noe som førte til at han designet mer og mer interiør. Merket streber etter å skape interiør som har en luksuriøs stil over seg, men som samtidig passer inn i alle hjem. Det er ingen som tar design og produksjon mer seriøst enn Jonathan Adler. Det hele skal nemlig være av aller høyeste kvalitet – men som de selv sier, så behøver man ikke å ta designene like seriøst, for produktene har nesten alltid et lite snev av humor, noe som har gjort at interiørelskere over hele verden har trykket merket til sine bryst.

Fjern alle filter

Jonathan Adler

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.