Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

UNDER ARMOUR

Optimer treningen din med treningsklær med kompresjon. Med de riktige tightsene og joggeskoene kan du yte enda mer. Under Armour leverer treningsklær av aller beste kvalitet til deg og treningen din.

Om du er atlet eller bare nyter å trene i det lokale treningssenteret, så trenger du treningsklær som skaper de mest optimale forholdene, og gjerne også klær som får deg til å prestere enda bedre. Under Armour har i nesten 20 år arbeidet med nettopp dette. Gjennom lidenskap, design og innovasjon vil de gjøre atleter over hele verden enda bedre.


Grunnleggeren Kevin Plank


Merket er skapt av en amerikansk fotballspiller som vet hva skikkelige treningstøy innebærer. I 1996 gikk den omtalte amerikanske fotballspilleren Kevin Plank med en helt spesiell drøm. Han ville nemlig skape den ultimate t-skjorta. En som har kompresjon, og som regulerer temperaturen så atletene alltid har de mest optimale forholdene under trening og kamp. Han visste hva han snakket om, for han var utrolig lei av hele tiden å måtte skifte den våte t-skjorta si på trening. Dette ble startskuddet for Under Armour – et merke som i dag brukes av atleter og sportsfolk verden over.


Innovative treningsklær


Populariteten skyldes blant annet de innovative teknikkene som er i treningsklærne, nemlig kompresjon, pustende og svetteabsorberende materialer. Det er lette materialer, som ikke er plagsomme å ha på. Det er derfor ikke rart at merket blir anerkjent, ikke bare av atleter, men også av alminnelige mennesker som er lidenskapelige omkring treningen sin og som hele tiden har lyst til å forbedre seg.


Høy kvalitet


Under Armour er kjent for treningsklær av høy kvalitet. Blant produktene som bør fremheves er baselayers, tights, svetteabsorberende undertøy og joggesko. De brukes flittig av atleter i alle mulige sportsgrener, men er overhodet ikke forbeholdt toppatleter. Produkter som tights står spesielt sterkt innenfor crossfit, fitness og hard fysisk trening. Ofte blir merket forbundet med veltrente menn og store atleter, men Under Armour er generelt et sterkt sportsmerke som streber etter å gjøre sportsfolk bedre gjennom lidenskap, design og en konstant søken etter innovasjon. Merket er perfekt til deg som ønsker det beste av det beste innenfor sport og performance. I USA er merket et av de største innenfor treningsklær. I Norge er merket under en stigende utvikling og kommer stadig nærmere de aller største merkene. Hvis du er ute etter et sportsmerke som har teknologien bak seg, og som gir deg treningsklær av ekstremt høy kvalitet og flott design, så er det amerikanske merket det riktige valget.


Brukes av profesjonelle for å yte mer


USA har bygget opp et team av atleter og lag som til daglig bruker Under Armour for å prestere på toppen. Stephen Curry benytter seg av merket, og han har gjennom 6 sesonger gjort seg bemerket som en av de beste basketspillerne ved blant annet å sette rekord for flest 3-poengere på en sesong. Tom Brady sverger også til dette amerikanske merket. Han er et velkjent navn innenfor amerikansk fotball og kanskje den beste quarterbacken gjennom tidene, med 10 Pro Bowls, 2 League MVP og 4 Super Bowl titler. Det kan også hende du har hørt om Michael Phelps, som er kåret til verdens beste svømmer med en dominerende statistikk på 18 gullmedaljer og 22 totalt? Han bruker også Under Armour. Merket er altså ikke bare et sportsmerke, men et internasjonalt varemerke innenfor treningsklær og sportsklær for de aller beste atletene.

Fjern alle filter

Under Armour

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.