Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HVITE BLUSER

En hvit bluse kan på den ene siden være romantisk og feminin, og på den andre siden fremstå rocka og særegen. Hvite bluser er et essensielt plagg å ha i garderoben sin. De kan brukes året rundt, om sommeren sammen med en dongerishorts eller om vinteren til et par lekre skinnbukser. Her på siden kan du finne et variert utvalg av hvite bluser til kvinner. Kjennetegnet for alle blusene, er at de er fra nasjonale og internasjonale motemerker. De finnes i ulike fasonger, lengder og snitt, noe som gjør at du kan finne den utgaven som passer til din stil og din garderobe. 


Bohemske toner og romantiske nyanser


Det fantastiske med en hvit bluse, er at de både kan gjøre antrekket ditt mer avdempet og avslappet, eller de kan gjøre det mer festlig. Hvis du elsker bohemske toner og romantiske detaljer, så kan vi anbefale deg å velge en hvit bluse i et materiale som bomull. Velg en som har noen lekre detaljer som gjør at blusen skiller seg ut fra andre hvite bluser. Bruk den sammen med et hvitt maksiskjørt for den ultimate bohem-stilen. Kombiner med noen brune støvler og fargerike smykker. Hvis det er sommersesong, da kan du plukke et par sommerblomster og pynte håret ditt med dem. 

Dersom du følger med i de nyeste trendene, har du sikkert sett at krager er blitt veldig populært. Gå for en hvit poplin- eller bomullsbluse med en stor krage i halsen. Bruk den til et par slengbukser i lin. Da ser du straks elegant og avslappet ut. Du kan også finne disse blusene i forskjellige fasonger og snitt. Dersom du elsker å vise kragepartiet ditt, kan du velge en hvit bluse med dyp v-hals. Kanskje du liker et mer antikt og eldre utseende. Da kan du gå for en kremfarget, hvit bluse i et materiale som bomull eller polyester. 


Hvite bluser til sommerfesten 


Disse blusene fungerer perfekt til sommerfesten. De er ofte luftige og gjør stilen avslappet, samtidig som de kan pyntes til å bli mer festlige. Kanskje du har dratt på ferie til varmere strøk? Da kan vi anbefale å velge en hvitfarget bluse i et materiale som lin. Bruk den til et par linshorts for et gjennomført uttrykk. Til årets sommerfest kan du kjøpe en bluse med kraftige puffermer og unike detaljer. Bruk blusen til et miniskjørt og ta på et par fargerike sandaler. Da er du kledd for enhver sommerfest. 


Anerkjente merker og hvite bluser i god kvalitet 


Hos Miinto har vi et stort utvalg av hvite bluser fra anerkjente merker. Du kan derfor være sikker på at kvaliteten er i topp og at materialene er bra. På denne siden kan du finne hvite bluser fra merker som blant annet Anine Bing, Samsøe Samsøe, Line of Oslo, Custommade, By Timo og mange flere. Utforsk de forskjellige stilene og finn de variantene som mangler i klesskapet ditt. Når du handler hos Miinto får du alltid gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr. Dersom du er i tvil om et kjøp du har gjort, kan du returnere varen innenfor 14 dager og få pengene tilbake. 

Fjern alle filter

Hvit

Side 1 Av 9

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.