Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SVARTE BLUSER

Fargen svart er klassisk og tidløs. Den passer til alt, og er perfekt når man står foran speilet og ikke vet hva man skal ha på seg. Med en slik bluse kan man tone et antrekk ned eller opp, alt etter hva man har behov for. Her på siden finner du et stort og variert utvalg av svarte bluser til kvinner. Ved første øyekast, kan man tro at svarte bluser er ensformig, men som du vil se her, så finnes det utrolig mange forskjellige varianter av en svart bluse. Hvilken variant velger du å gå for? 


Svarte bluser fra anerkjente merker


Drømmer du om å finne den perfekte, svarte blusen? Miinto har svarte bluser fra anerkjente norske og internasjonale merker fra hele verden. På den måten kan du finne den blusen som du alltid har drømt om, men bare ikke har funnet før nå. Dersom du liker å iføre deg norske designmerker, kan du for eksempel velge en svart bluse fra norske Pia Tjelta. Hvis du har en forkjærlighet for dansk mote og design, kan du kjøpe en bluse fra det danske merket Gestuz. Har du en drøm om å reise til Frankrike og bli en del av en fasjonabel moteverden? Da kan du gå for en svart bluse fra det franske motemerket Jacquemus. 


Mange passformer og forskjellige snitt for enhver kvinne


De svarte blusene du finner på denne siden, finnes i mange forskjellige passformer, snitt, uttrykk og lengder. Kanskje du har en svakhet for barokkens pompøse og romantiske uttrykk? Da kan vi anbefale å gå for en svart bluse med overdådige puffermer. En slik bluse fungerer som et signaturplagg og får ethvert antrekk til å se stilfullt og elegant ut. Dersom du drømmer om en mer enkel og allsidig svart bluse, kan du velge en med korte ermer i materialer som bomull eller silke. På den måten har du en klassisk, svart bluse som passer til det meste. Bruk den for eksempel til et svart maksiskjørt for en gjennomført, klassisk stil.  


Bruk den svarte blusen din året rundt


En svart bluse kan brukes året rundt og til enhver anledning. Prøv for eksempel å bruke en svart bluse, laget av et materiale som viskose, til et par fargerike slengbukser. Dette gjør at du får det beste fra to verdener: Noe vågalt og noe klassisk. Kombiner gjerne denne stilen med et par høye hæler eller et par sandaler. Om vinteren kan du gå for en svart bluse i et materiale som velur. En slik bluse er elegant, med en riktig 80-tallsvibb, uten at det blir for mye. 

Her hos Miinto ønsker vi at du blir fornøyd med produktene du kjøper. Vi hjelper deg derfor gjerne, hvis du har noen spørsmål om produktene våre. Skulle du bli i tvil om et kjøp du har gjort, kan du returnere varen innenfor 14 dager og få pengene tilbake. Når du handler hos oss, får du også alltid gratis frakt på kjøp av varer over 499 kr. Uansett om du er til blonder, velurbluser, bomullsbluser eller puffermer, så kan du finne den perfekte svarte blusen på denne siden. 

Fjern alle filter

Svart

Side 1 Av 12

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.