Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BEIGE SNEAKERS

Glem de klassiske hvite sneakersene. Beige sneakers har de siste par årene inntatt motebildet, og er til å finne på catwalken hos verdens største designere. Skotøyet har blitt den reneste selvfølge i garderoben til de fleste kjendiser og influensere, noe som gir oss andre en god unnskyldning til å gjøre det samme. Her finner du vårt kuleste utvalg av beige sneakers til ditt budsjett, med nyanser og detaljer du kan smelte deg bort i. 


Beige er ikke bare beige


Det som tidligere bare var beige, en fargetone som av mange ble beskrevet som kjedelig, eller som ble forbundet med bestemors gardiner, har virkelig tatt en U-sving og blitt en av tiårets kuleste og mest eksklusive farger å vise seg frem i. Beige er ikke lenger bare beige, og du får fargen i uendelig mange fargetoner og nyanser; kremhvit, kamel, fersken, kaki, lysebrun, varm gul, rødlig beige og gråbeige. Kanskje et par ferskenbeige sneakers med høye ankler fra Sportmax kan friste hvis du ønsker en sportslig stil? Eller kanskje noen lysebeige pustende sneakers fra Ecco passer perfekt til skogsturen med familien? Listen er overraskende lang når man først setter seg ned og skal finne sine nye favorittsneakers. Det gjør også at mulighetene for å få det perfekte utseendet er mange. 


Gatas kuleste med beige sneakers 


Beige sneakers har så og si blitt den nye «lille sorte», som kan benyttes til alle stiluttrykk og til alle anledninger. Dersom du er av den skandinaviske typen, kan du finne et sett med dressbukse og blazer, passe det sammen med et par krembeige sneakers med ultratykk såle fra Balenciaga og den svarte IT-vesken. Ønsker du et mer praktisk par sneakers, som er snille mot hæler og ankler i løpet av en lang arbeidsdag, men som samtidig passer til de lyseblå løse jeansene og toppen med spaghettistropper, kan et par fete Axel Arigato med kontrastmønster gi deg gatestilen du leter etter. 

Selv om de beige sneakersene er både toppmoderne og passer godt til komfortable og løse antrekk, er det ingenting i veien for å ta det helt ut med dine aller peneste plagg. Det er nemlig ikke lenger sånn at kvinner i kjoler og skjørt er nødt til å ta på seg sine skyhøye, syltynne og til tider ubehagelige hæler. Et par kraftige sko fra Isabel Marant, med beige og kremhvite toner kan passe perfekt til en dus og lyserosa silkekjole på en varm sommerkveld på båten. Et par klassiske beige sneakers fra New Balance kan være dødskule til et lysegrønt skjørt med blomsterdetaljer og en ekstra stor hvit T-skjorte med lekkert print. 

Her hos Miinto vil du kunne oppdage moteverdens siste klassiker. Vi har samlet kremen av kremen blant sneakers i beige – kraftige såler, retroutseende, sneakers i fløyelsmyke beige nyanser, sportslige sneakers, klassiske sneakers og sneakers med fargespill i lyseblått, grønt og burgunderrødt. Handler du for mer enn 449 kr spanderer vi frakten, og skulle det være noen tvil har du alltid 14 dagers fri angrerett. Finn din nye klassiker her hos Miinto. 

Fjern alle filter

Beige

Side 1 Av 11

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.