Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BLUSER FRA GANNI

Ganni er et spennende, moderne og anerkjent dansk designermerke som ble etablert i København i 2000 av paret Ditte Reffstrup og Nicolaj Reffstrup. Merket designer enkle moteklær for designbevisste kvinner og unge jenter som verdsetter god stil. De er alltid garant for flotte trykk og vakre farger, og her på siden finner du et stort og variert utvalg av Ganni-bluser i forskjellige design til enhver anledning.


Ganni-bluser til fest og hverdag


Blant merkets mest populære design finner du blant annet bluser og skjorter. Designene er utrolig anvendelige, og kan brukes til alt fra cafe-turer med venninnene til fester hvor du skal være ekstra fin.  

Du kan for eksempel bruke de evigpopulære blomstrete skjorteblusene som tilfører noe vakkert og feminint til ethvert antrekk. Sammen med et par fine bukser eller et pent skjørt, vil det gi deg et perfekt antrekk til en bursdag, nyttårsaften eller en helt vanlig bytur med venninnene. Du er med andre ord alltid sikret et moteriktig og stilig utseende med en bluse fra Ganni. 


Prøv med en mesh under blusen


De siste sesongene har den myke og sportslige mesh-kvaliteten vært veldig populær. Mesh er et resirkulert polyestermateriale som er vevet i en tynn, elastisk og supermyk kvalitet og brukes til både bluser, turtleneckbluser og kjoler. En mesh er tynn og fyller nesten ingenting, og er derfor helt perfekt under en skjorte eller bluse for å fremheve et søtt og feminint uttrykk.   


Ganni-fans over hele verden


Ganni er i dag et av Danmarks største motemerker og har siden 2000 vært et av de danske merkene som ikke bare følger, men skaper trender på markedet. Det danske merket har røtter i København og finner inspirasjon i den skandinaviske stilen, uten å være begrenset av de minimalistiske særpregene.

Siden 2000 har merket gjennomgått en stor makeover, som i dag har gitt merket en helt unik posisjon på markedet. De regnes i dag for å være en av Danmarks største merkevarer. Alle IT-kvinner og bloggere bruker det danske merket, og du kan alltid se motehusets design over hele Danmark. Merket har også blitt en viktig aktør på den internasjonale motescenen, og du finner Ganni-fans over hele verden.  Internasjonale stjerner som Rihanna, Kendall Jenner, Alexa Cunch, Kate Bosworth og Gigi Hadid har flere ganger blitt observert i de moteriktige designene, og er en selvskreven del av fenomenet Ganni-girls.


Bærekraftig og miljøvennlig mote


Ganni har alt: Den lille sorte til cocktailselskapet, jakker med perfekt passform, maxiskjørt, feminine bluser til hverdags og fest og den stripete genseren til seilturen i helgen. Det danske merket har ambisjoner om å skape et uttrykk som er både tøft, sofistikert, feminint og klassisk på samme tid – alt som bringer både personlighet og stil til enhver garderobe.

Selv om Ganni har stor suksess over hele verden, er de fortsatt tro mot sine egne verdier og DNA, og har et stort fokus på å være et bærekraftig og miljøvennlig merke. Dette understrekes av deres ambisjon om å forbedre bærekraften i produksjonsprosessen og utvikle produkter som varer lenge i garderoben, slik at du som forbruker kan glede deg over klærne med god samvittighet i lang tid.

Fjern alle filter

Ganni

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.