Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SANDALER FRA UGG

Sandaler fra Ugg finner du i over 20 varianter hos Miinto. Ugg er ikke bare den myke varianten som du bruker om vinteren, og som er perfekte å bruke på After Ski, det er også myke slippers og sandaler i mange herlige flotte og fluffy utgaver. UGG forteller at den nest-beste tingen til å gå barbeint, er å bruke et par UGG sandaler som har et unikt design som kombinerer mykt skum og polyuretanbelegg for den mykeste dempingen.  

Det var faktisk en ung, australsk surfer som grunnla UGG-merket sent på 70-tallet. Surferen hadde en sterk kjærlighet til saueskinn på grunn av sine australske røtter, og han var overbevist om at verden ville bli like glad i UGG-skoene hans. Og han hadde rett. 

På midten av 1980-tallet hadde UGG-merket blitt et symbol på en avslappet kultur, og det smittet raskt fra Sør-California, til surfe-butikkene og videre ut i verden til det tok helt av fra 2000-tallet hvor det ble videreutviklet UGG-sko som både støvletter og sandaler som endte opp i det luksuriøse Vogue-magasinet.


UGG myke Scufette sandaler


UGG bruker kun beste saueskinnet i verden, og hvert saueskinn går gjennom en omfattende prosess for å sikre at det gir den beste komforten til brukerne sine. For å finne den perfekte ullen velger UGG etter spesifikke kriterier til ullen. Den skal ha en jevn, rett tykkelse på hele pelsen og den har en feilfri og finkornet tekstur. 

Vi ønsker også å nevne de moteriktige og kule Fluff Yeah platå-sandalene som er elsket av kjendiser som Selena Gomez, Madonna og Kylie Jenner. De oppleves svært komfortable på foten og sitter tett mot ankelen uten å gjøre at det kjennes ubehagelig mot huden. Det meldes også fra brukere at de ikke trenger å gås inn - de er uimotståelig deilige å gå med fra første stund! 


Den beste følelsen


UGG-fansen, som for øvrig øker hvert år, uttrykker at de kjenner det som at de får en følelse av at de letter og de opplever en total komfort som nesten er ubeskrivelig. UGG beskriver det som en følelse av luksuriøs komfort som passer perfekt i enhver sin hjemme-kolleksjon. Siden 1978 har fokuset vært å bruke de beste materialene og ha en kompromissløs holdning til både kvalitet og håndverk. Saueskinnet er i klasse A-saueskinn og teknologien er bransjeledende, alle materialene er nøye utvalgt og kunstnerisk laget med vakker presisjon av sine håndverkere. UGG sier de blander ekspertisen sin med West Coast-stilen for å gi brukeren en følelse av avslappet glamouren og assosiasjoner til solfylte California.

UGG er både slitesterke og fleksible, med en god demping som gjør at du føler det som du går på skyer. UGG holder også strenge standarder når det kommer til dyrevelferd.  


Fargerike UGG sandaler


UGG sandaler er en feiring av livet, gleden og friheten. Sandalene til UGG er innovative fordi alle skoene er gjennomførte og unike. Metoden som de dyktige håndverkerne bruker for å lage disse sandalene gjør at skoene gir deg samme følelse som å gå barbeint på stranda. Læromslaget og innersålen er sydd sammen som tilsier at sømmen og kuttingen er ekstemt nøyaktig. Og den myke sålen bruker vanligvis på løpesko som er ute etter å gi løperen en lett opplevelse og naturlig opplevelse. 

Fjern alle filter

UGG

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.