Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

TØFLER FRA UGG

UGG er et luksuriøst motemerke som produserer fottøy. UGG ble grunnlagt i 1978 av en ung australsk surfer som ønsket å produsere fottøy som skulle bli brukt for å varme føttene til surfere når de var ferdige med økten. Med sine australske røtter hadde han en sterk kjærlighet til saueskinn, som han visste passet utmerket til varmt fottøy, og han var overbevist om at verden en dag ville dele denne kjærligheten. Skoene han produserte ble først introdusert til surfekulturen i Storbritannia og USA av lokale surfere som kom tilbake fra surfekonkurranser i Australia, hvor de hadde hatt gleden av å prøve de utrolig behagelige UGG-skoene. Etterhvert ble UGGs en varm motetrend som fra begynnelsen av 2000-tallet plutselig var å se på kjente Hollywood-stjerner som Jennifer Lopez og Nicole Ritchie. På denne måten spredte UGG-trenden seg verden over, og har blitt et sterkt motemerke i over 100 av verdens land. 

UGG Australia driver nå sin egen produksjon, mens i resten av verden produseres det berømte fottøyet av Deckers Brands. UGGs er vanligvis laget av tosidig saueskinn med saueull på innsiden, en ikonisk kamelfarget ytre overflate og en syntetisk såle. I tillegg til utendørs fottøy, er UGG også en stolt produsent av deilige tøfler til både menn og kvinner, og et bredt utvalg av disse finner du i Miintos utvalg nedenfor. 


Eksepsjonelle høykvalitetsmaterialer 


Tøflene til UGG er laget av ekte semsket saueskinn, som er et mirakelmateriale når det kommer til komfortable tøfler. Skinn er et materiale med naturlig isolasjon, og derfor holdes føttene dine kjølige om sommeren og varme om vinteren – dette gjør de komfortable UGG tøflene perfekte å bruke hele året! Innvendig er de fôret med kvalitetsfullt ullfôr, som gjør de ekstremt behagelige å ha på, men også pustende, som gjør at føttene dine alltid holder en bekvem temperatur. 

Å ta på seg et par tøfler fra UGG er en følelse ulik alle andre. Når du trer inn i dem er det som å ta på seg et par av de koseligste, mykeste tøflene du noen gang kan forestille deg! Takket være skinnet utenpå tøflene, som absorberer overflødig fuktighet, kan du faktisk bruke tøflene både innendørs og utendørs. De er så allsidige! Ved bruk av gode kvalitetsmaterialer, er tøfler fra UGG også utrolig slitesterke og derfor vil de vare lenge, selv om du går med dine deilig tøfler hver dag! 


UGG tøfler – Garderobens beste komfortelement  


Vi kvinner ønsker ikke bare å se bra ut hver dag, men vi elsker også å føle oss helt komfortable. Etter en lang dag på jobben, på skolen eller i byen drømmer vi om å komme hjem og ta på oss et behagelig antrekk og favoritt-tøflene våre som lar våre slitne føtter hvile. 

Det er nettopp av denne grunn at et par tøfler fra UGG for kvinner et uunnværlig element i enhver kvinnes garderobe. Disse komfortable skoene er en garanti for avslapning og gir en behagelig følelse av varme og velbehag. Spesielt under de kjølige høst- og vinterdagene setter vi ekstra pris på denne deilige følelsen, når vi vender hjem etter en lang dag. For det er virkelige ingenting som å komme hjem og «skli inn i» et par dametøfler fra UGG. Deres ultramyke ullfôr og myke innersåle av gummi gjør tøflene i Miintos utvalg av tøfler fra UGG til de aller beste tøffelnødvendighetene hjemmekomforten kan få. 

Hvorfor velge lekre og behagelige tøfler fra UGG

UGG -tøflene som er tilgjengelige i Miintos online butikk gir deg virkelig garanti for et par tøfler som er ekstremt slitesterke og nøye utført. UGG er et merke som virkelig har lidenskap for god kvalitet, passform, komfort og ordentlige materialer, slik at du kan være sikker på at tøflene vil tjene deg i lang tid og gi svært høy brukskomfort. Tøfler fra dette australske luksusmerket former seg også perfekt etter føttene, dette på grunn av myke materialer som gir etter og tilpasser seg fotens form. De passer derfor perfekt til kvinner i alle aldre. 

Selv om denne typen fottøy typisk er beregnet for hjemmebruk, har UGG sørget for å tilby en bred kolleksjon av tøfler med interessante stiler i moderne farger som vil se flott ut på føttene. På denne måten kan du stolt ta dem på deg når du trasker rundt hjemme, eller når du for eksempel skal på hyttetur med venninner. 


Et rikt utvalg av farger og design 


Dametøfler fra UGG finnes i mange fargeskalaer, både i klassiske og mer unike kombinasjoner. Alt fra duse beige toner til iøynefallende rosa nyanser som garantert vil stå frem når du har de på. Du finner også tøfler med enkel og elegant design, men UGG har også et bredt utvalg av søte tøfler med interessante dekorasjoner og trykk. 

Denne fottøytypen kan brukes hele året, men passer spesielt godt til ekstra kalde vinterkvelder hvor du ønsker å holde ekstra godt på varmen. Med tøfler fra UGG er det garanti for høy kvalitet til en god pris, noe som gjør at enhver kvinne som elsker et par behagelige tøfler kan skjemme seg bort med et par av markedets deiligste og mest stilfulle tøfler.  


Prioriter komfort og ta vare på føttene dine 


Dametøfler er et utmerket valg for kvinner som bruker høye hæler på daglig basis og har behov for å hvile føttene på hjemmefronten. Tøfler er også virkelig nyttige under hverdagsaktiviteter knyttet til rengjøring eller matlaging, fordi de vil gjøre det enklere å bevege seg stabilt rundt i hjemmet. Mange av tøflene til UGG har tykke såler noe som gir god støtdemping fra gulvet og sikrer stabilitet. Dametøflene gjør at føttene dine kan få muligheten til å slappe av, og når du har tatt på deg et par deilige tøfler fra UGG vil du aldri ønske å ta dem av igjen. 

Ved å velge tøfler fra UGG kan du være sikker på at du vil få en postleveranse som du vil bli fornøyd med. Unn føttene dine topp komfort med Miintos utvalg av deilige kvinnetøfler. Deilig saueskinnsfôr og mykt semsket skinn vil komme deg unnsetning hver morgen eller ettermiddag med UGGs luksuriøse kolleksjon av fluffy tøfler i moderne og naturlige farger. 

Fjern alle filter

UGG

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.