Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Morgenkåper til dame

Ingenting er som å ta på seg en morgenkåpe om morgenen, etter jobben eller om kvelden når man trenger å slappe ordentlig av. kvaliteten og varmen fra kåpen får deg til å slappe av og nyte den stille morgenen eller flotte kvelden. Her hos Miinto kan du finne klassiske, fargerike og moteriktige morgenkåper som sitter perfekt, er elegante og kledelige på alle figurer.

Noen kaller det en morgenkåpe, mens andre kaller det en badekåpe. Selvfølgelig finner vi også de som sverger til slåbrok. Det heter seg at «kjært barn har mange navn», og det betyr vel at morgenkåpen er kjær for de aller fleste av oss. De har også flere funksjoner, og fungerer like godt om morgenen ved frokostbordet, i svømmehallen eller stranden og som yndlingsplagg i sofaen med en god bok.

Tykk eller tynn kåpe

En morgenkåpe kalles også for det perfekte kosetøy. Kåpene er fantastisk deilige å ta på seg etter et varmt bad, før du tar på deg hverdagsklærne, eller rett før du skal legge deg inn under dyna. Noen elsker en tykk badekåpe, mens andre foretrekker en tynn kimono i silke. Uansett hva du helst vil hva, så har vi et stort utvalg av myke, tykke tynne, tunge og lette morgenkåper du kan velge mellom.

Fra hverdagskos til forførende flott

Etter en lang dag på jobben, er det på tide å være litt snill mot seg selv. Ofte er noe av det aller første man gjør når man kommer hjem å skifte til noe annet og mer avslappende. Når man virkelig skal slappe ordentlig av, så gjelder det å finne noe behagelig, mykt og lekkert å ta på seg. Nettopp her fungerer morgenkåpa perfekt. Vi trenger alle noen rolige og avslappende stunder, så det gjelder å finne en slåbrok som kan hjelpe deg med nettopp det. Men det kan jo hende du leter etter noe helt annet. Noe som er lekkert, lett og sexy til romantiske kvelder der hjemme. Det finner du selvsagt også her hos oss. Velg for eksempel en lett og feminin badekåpe med flotte blondedetaljer, og som er litt gjennomsiktig. Ikke bare er de forførende, men også utrolig behagelig å ha på seg.

Stort utvalg

Det er ingenting som er bedre enn å ta på seg en deilig og myk badekåpe etter at du har dusjet. Ofte inneholder badekåpene gode materialer som ikke bare varmer kroppen, men som også tørker den. Man kan si de fungerer som et håndkle. Det er jo selvfølgelig avhengig av om du har en tykk eller tynn morgenkåpe når det gjelder hvor bra den tørker. Dessuten spiller lengden også en viktig rolle.

Om man foretrekker en lang eller kort morgenkåpe, varierer selvfølgelig fra person til person. Man kan også finne morgenkåper med korte ermer. Det er med andre ord ingen grunn til at det ikke skulle være en morgenkåpe til enhver smak her hos Miinto. Det gjelder ikke bare når det kommer til former og materialer, men også snitt, farger og mønstre. En slåbrok kommer i uendelig mange varianter, og det er helt sikkert en som venter på å bli oppdaget av deg, slik at du kan ta den med hjem.KJØP MORGENKÅPER FRA POPULÆRE MERKER SOM:

Gant

Lexington

Kashmina

Filter

34 resultater

  • 1
  • 1