Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKJORTER TIL DAME

En skjorte i god kvalitet er en nødvendighet til basisgareroben din. Her på siden kan du finne et hav av kvinneskjorter. Kanskje føler du at garderoben din trenger en frisk pust i form av farger og blomster? Eller kanskje mangler du den perfekte, klassiske skjorten som aldri går av moten? Da er det bare å kikke mer her på siden og finne skjorten som mangler i din garderobe. Hos Miinto har vi skjorter til kvinner fra et variert utvalg av anerkjente merker. Du kan derfor være trygg på at du vil kunne finne noe som faller i akkurat din smak. 


Fra klassisk dameskjorte til flowerpower 


En skjorte kan både være klassisk og tidløs, eller være fylt med farger og morsomme mønstre. Det fantastiske med en god dameskjorte er at de kan kombineres på mange forskjellige måter. Ønsker du et hverdagslig utseende, kan du style en hvit og klassisk skjorte med et par jeans og boots. Da har du et avslappet og enkelt utseende som passer til en aktiv hverdag med mange gjøremål. Står du og skal gjøre deg klar for en fest, kan du også velge en klassisk, hvit skjorte. Kombiner den med et skjørt og et signatursmykke for en feminin stil. 

Elsker du romantikk og detaljer, kan vi anbefale en skjorte laget med en stor krage. Velg gjerne en med blonder eller blomstermønster. Kombiner denne skjønne skjorten med en strikket vest over og et par bukser med sleng. Da har du et stilsikkert antrekk. Har du en svakhet for detaljer, kan du med fordel velge en skjorte med noen særegne knapper eller med en sløyfeeffekt i halsen. På den måten velger du en personlig skjorte som speiler din identitet.  

Liker du en særegen og feminin stil? Da kan du velge en skjorte med gjennomsiktig effekt. Her kan du velge å ha en fargerik topp under som man så vidt kan skimte gjennom skjorten. Det gir et rått og moderne utseende som du gang på gang kan variere. Style dette utseendet med en skinnbukse og høye hæler. Da har du et antrekk som kan brukes til fest, men også til hverdags, hvis du ønsker litt mer tyngde til din hverdag. 


Kvalitetsbevisste og behagelige skjorter til kvinner 


Vårt utvalg av skjorter er laget i god kvalitet, og er behagelige å ha på seg. Her på siden kan du finne din neste favorittskjorte i ulike farger. Her har vi et utvalg av skjorter i farger som grønn, blå, hvit, svart, rød og beige. Hvis du liker mønster og kraftige farger, er dette altså stedet hvor du kan gå på oppdagelse. Du kan finne alt fra skjorter med korte ermer til skjorter med lange ermer og puffermer. Bruk fantasien og finn den som roper på deg.  

Du kan style skjortene på mange forskjellige måter, sånn at du kan bruke de både til hverdags og til fest. Hos Miinto har vi produkter fra mer enn 400 uavhengige motehus, og 2000 skandinaviske og internasjonale merker. Vi er alltid klar for å hjelpe deg hvis du har noen spørsmål om ditt neste kjøp. Hos oss får du fri frakt for varer over 499 kr og gratis returnering av varer innenfor 14 dager. Hvilken skjorte passer perfekt til deg? 

Side 1 Av 62

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.