Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

2-BIZ

Hvis du liker farger, print og flotte grafiske mønstre sammen med stilsikre og moderne snitt, så er merket 2-Biz noe for deg. Klesmerket er et familiedrevet firma og holder til i Åbyhøj i Aarhus i Danmark. Her hos Miinto har vi dameklær fra 2-Biz som passer til alle motebevisste kvinner i sin beste alder.

2-Biz er i dag sterkt representert i hele Skandinavia og er spesielt gode til å snappe opp aktuelle og spennende trender og tendenser. Merket presenterer et stort utvalg av moteriktige klær som passer til den moderne kvinnen. Det er klesmerket for den stilbevisste damen som elsker farger og grafiske mønstre. Designene deres er gjennomtenkte, kledelige og ikke minst oppfinnsomme. Det er fokus på komfort og passform, hvor klærne fremhever de flotte og ulike formene på enhver kvinnekropp. Sist, men ikke minst, er merket gode til å kombinere det fargerike og spraglete designet med det klassiske snittet.


Friskt og feminine dameklær


Kolleksjoner fra 2-Biz bærer alltid preget av feminine detaljer, spennende materialer og fantastisk produksjon. Dessuten fanger det danske klesmerke tidenes norm og er alltid aktuelt med nye trender. Med dameklær fra 2-Biz kan du skape en variert og velfungerende garderobe til både fest og hverdag. Når du kombinerer de forskjellige kreasjonene får du et elegant antrekk med et tidløst snitt til den stilige kvinnen. Klærne kan også lett kombineres med de andre tingene du har i garderoben – som gjør at klærne fra 2-Biz kan fungere som et friskt innslag i hverdagsgarderoben. Klesmerket er gode til å overraske med unike, kreative og oppfinnsomme design hver eneste sesong. De skaper spennende og fantasifulle kolleksjoner som passer til de aller fleste skandinaviske kvinner.


Kjøp jakke, kjole og andre dameklær fra 2-Biz


Kolleksjonene fra det aarhusianske klesmerket inneholder alt fra gensere til skjorter, skjørt og topper til jakke og vest og mye mer, det finnes kort sagt noe for enhver smak. Velg for eksempel en flott bluse eller stilig jakke fra dette klesmerket, så har du noe som passer perfekt til enhver anledning. Blusene har et tidløst og klassisk design med fine detaljer, og er også en god investering til garderoben. Cardigans fra 2-Biz er i en god kvalitet og har en supergod passform som varer mange sesonger. Buksene lages i mange ulike typer stoff og i mange forskjellige farger, slik at de alle har et spennende og særpreget uttrykk. De feminine skjørtene er helt enestående, og med et slikt skjørt har du alltid noe fantastisk å ta på deg i garderoben. Merket har med andre ord mange spennende stiler du kan blande og kombinere på kryss og tvers for å finne frem til nye antrekk og uttrykksmåter i klesveien.


Alltid høyaktuell mote


Dameklær fra 2-Biz henvender seg spesielt til kvinner fra 25 år og eldre. I kolleksjonene finner du flotte basisvarer det er nødvendig å ha i garderoben, men du finner også mer dristige design hvor det er lagt vekt på mønstre, detaljer og flotte farger. Klærne fra 2-Biz signaliserer kreativitet og ikke minst selvsikkerhet. Med seks nye kolleksjoner i året, så kan du være sikker på at det er moteriktige klær når du kjøper de fra dette danske merket. 2-Biz er kort fortalt et klesmerke som følger trendene i tiden, men som også er unikt og fylt med spennende og annerledes design. Det er enkelt fortalt et klesmerke hvor det ikke spares på flotte farger og elegante detaljer. Kom og ta en nærmere kikk på det store sortiment her på siden, og la deg bli inspirert!

Fjern alle filter

2-Biz

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.