Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

2nd Day

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

2NDDAY

2NDDAY er Day Birger Mikkelsens unge, moderne linje. Nøkkelordene er dongeri, skinn og konfeksjonering. Kolleksjonene har en rå eleganse, og kan deles opp i to kategorier: Ready-to-wear og Denim. Varemerket er dansk og progressivt, og er et konseptbrand med fokus på selvsikkert, fristende og inkluderende design, med en avslappet feminin stil. Det er et enkelt og minimalistisk konsept, med fantastisk passform og kvalitet.

Er du på jakt etter nåtidens internasjonale mote, men med et skandinavisk element, så er 2NDDAY noe for deg. Stilen preges av en tidløs minimalisme, og kolleksjonene gir deg uante muligheter for å skape og sammensette din helt egen stil.


Hverdagsluksus


Når du velger klær fra 2NDDAY, så velger du også luksus. Det danske merket gir deg knivskarpe kolleksjoner, og er det lille ekstra du trenger i hverdagen. Det er en klassisk stil, med en ren nordisk estetikk. Danskene har alltid vært gode på design, og her blir det moderne danske designet utnyttet full ut med rene paljetter og silhuetter som skaper uventede uttrykk og kontraster. Med klær og elementer fra dette merket, kan du sammensette stilfulle looks med få virkemidler.


Skap din egen stil


2NDDAY henter inspirasjonen fra verdens motemetropoler som New York, Milano og London. Den internasjonale ånden kan enkelt ses i de lekre elementene som nå kan bæres over hele verden. Det er ikke bare snakk om en klassisk og tidløs, men også grenseløs, stil. Merket klarer å fange den perfekte kombinasjonen av catwalken og asfalten i byen med deres stiler. Disse er utrolig enkle å inkorporere i din egen stil, som for eksempel med en lekker skinnjakke i rå kontrast til jeans og bluse. Det gir det en ekstra kant, og stilen din blir mer oppsiktsvekkende og iøynefallende. Fargeskalaen er holdt i de rene og enkle nyansene, noe som gir en tidløs aura.


Dansk design med en liten twist


Du kan finne unike elementer og artikler til garderoben din hos 2NDDAY, som kan binde hele antrekket ditt sammen. Et nøkkelelement som for eksempel en lekker svart blazer, kan du bruke i mange sammenhenger og anledninger, og du kan style det på uendelig mange måter. Ta den på over cocktailkjolen hvis det blir litt kjølig ut på kvelden, eller bruk den som en del av forretningslooken din sammen med en bluse og et blyantskjørt. 2NDDAY gir deg utrolig mange valgmuligheter, og det er derfor det er så mange som elsker merket. I utvalget vårt finner du helt sikkert det som trengs for at du kan sammensette den helt perfekte garderoben. Her er det lagt vekt på en evig moderne stil og lekre materialer av høy kvalitet. Det er rett og slett klær du kommer til å dra ut av skapet igjen og igjen, i mange år fremover.

Fjern alle filter

2NDDAY

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.