Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

7 DAYS ACTIVE

7 days active er sports- og aktivitetsmerket som er anerkjent for sine praktiske og funksjonelle plagg i høy kvalitet. 7 days active er designet for å inspirere til en aktiv livsstil og til å fremme velvære mens du utfører en treningsøkt eller andre aktive plikter i hverdagen. Merket har som hovedmål å utvikle stilfulle plagg som passer til den som verdsetter trening eller en aktiv hverdag. Med disse plaggene, kan du være sikker at du vil kunne føle deg vel uansett om du velger å bruke klærne på trening, på tur eller når du bare har lyst til å slappe av hjemme i sofaen. Med sitt flotte design, ønsker 7 days active å motivere forbrukerne til å ønske å bli mer aktive ved å føle seg inspirert til aktivitet i sine nye plagg. Se vårt store sortiment av aktivitets- og sportstøy, og finn de plaggene som du vil føle deg vel i!


2-i-1 med 7 days active


7 days active er opptatt av funksjonalitet og av å designe fleksible klær slik at alle finner noe som er spesielt tilpasset deres eget behov. Derfor kombinerer 7 days active kolleksjoner som inkluderer både sports- og aktivitetsklær. Uansett hvilket plagg du velger, vet du at det er tilpasset spesielt til trening, men at det selvsagt også kan brukes til generell aktivitet i hverdagen. Sykler du til jobb, eller går du deg kanskje en liten tur en gang i mellom, da passer klærne fra 7 days active like godt til deg som til en som har sport som fremste interesse eller dyrker en sportskarriere. La deg inspirere med vårt utvalg hos Miinto.


Skandinavisk design


7 days active er utviklet i Danmark av Malkit Singh og Anders Degn i et flott skandinavisk design, med fullrene farger i en fargerik palett. Designerne har fokusert på å bringe mote inn i den aktive verdenen. Hvem har sagt at treningstøy trenger å være kjedelig? Med 7 days active, kan du derfor være sikker på at du vil føle deg bra i de flotte plaggene. Ikke bare er plaggene flotte å se på, men 7 days active går heller ikke på kompromiss med komforten. Derfor har utviklerne hatt fokus på å utvikle deilige og komfortable plagg, som gjør at du kan ha de på i lang tid, uten at det blir ukomfortabelt. Føler man seg vel, presterer man også bedre!


Inspirert av atleter


Du lurer kanskje på hvordan man på best mulig måte kan utvikle godt og behagelig kvalitetssportstøy? Jo, svaret er at man finner inspirasjon hos verdenskjente atleter, som vet hva som er viktig å vektlegge i godt sport- og aktivitetstøy. 7 days active har derfor vært opptatt av å finne den ultimate oppskriften på sportstøy, og har funnet inspirasjon hos de som kan det best. På denne måten sørger vi for at du får gode produkter som er holdbare og som lett kan tilpasses ditt eget aktivitetsnivå. Med utvalget av plagg fra 7 days active hos Miinto, vil du garantert være ditt beste selv.


Tilpasset ditt aktivitetsnivå


Ikke bare er plaggene utviklet på den måten at de tilpasser seg det enkelte individ og deres helt unike kroppstyper, men hos Miinto har vi i tillegg sørget for at du skal finne nettopp de plaggene du trenger i din hverdag. Er du for eksempel en som elsker å løpe, vil utvalget av våre tightser eller joggebukser passe deg perfekt. Ønsker du deg kanskje bare en kul og avslappet stil, vil noen av våre fargerike hettegensere være midt i blinken for en trendy og iøynefallende stil!


7 days active: For en aktiv livsstil


Som navnet tilsier, er 7 days active et merke som ønsker å inspirere til en mer aktiv livsstil. Derfor vil du med disse plaggene bli støttet i nettopp dette, da 7 days er ute etter å fremme en sunn og aktiv hverdag for de fleste. Opplev derfor vår kolleksjon av 7 days active hos Miinto og sett sammen din drømmegarderobe av aktivt og sportslig tøy. Velg blant våre komfortable joggebukser, T-skjorter, leggings, sports-BHer, trøyer og mange andre plagg som er spesielt utviklet med materialer som sørger for at du kan bevege deg fritt, og ikke minst komfortabelt. Med avanserte teknologier og tekstiler som anvendes i klærne, vil du hele tiden føle deg frisk og klar.


Innovative plagg for en dynamisk hverdag


Innovasjon står sentralt hos 7 days active, nettopp fordi merket hele tiden er ute etter å forbedre seg og utvikle praktiske løsninger med bruk av de nyeste og beste materialene på markedet. Dette er viktig for 7 days active for å kunne gi deg de beste plaggene, slik at de kan garantere at du gjør en god investering. Aktivitet er noe som for mange i disse dager står sentralt, og derfor ønsker dette merket å være en bidragsyter til å fremme motivasjon og styrke hos sine forbrukere. Derfor er de opptatt av å skape allsidige plagg som rommer både den meget aktive, den som er opptatt av stil og den som ønsker å kle seg i komfortable og trendy klær.


Mix & match


Mix og match fra vårt utvalg av 7 days active sportstøy hos Miinto. Bland ulike materialer og farger sammen, og skap smakfulle og trendy kleskombinasjoner. Er du dristig kan du for eksempel kombinere en rød hettegenser med en flott lilla tights. Eller hva med å kombinere noen av våre plagg i deilige myke materialer med noen mer elastiske materialer, slik at du får litt mer spill i antrekket. Våre plagg passer heldigvis ikke kun til trening, men kan også fint brukes til hverdags – hvis du ønsker en avslappet og sportslig stil. Kombinerer du en tights i en flott farge med en enkel skjorte, kan du få et flott og behagelig antrekk som vil være perfekt til en tur på byen eller på café med noen venner. Se Miintos sortiment for mer inspirasjon.


Perfekt passform


Kle deg i selvtillit med klær fra 7 days active og la selvfølelsen hjelpe deg til å yte det lille ekstra. Bestill fra vårt utvalg og opplev den helt fantastiske passformen som disse plaggene har, som vil bidra til å øke helhetsopplevelsen av en hard eller rolig treningsøkt. Vi garanterer at du vil føle deg vel i våre stilfulle plagg. Ikke la deg hindres i å yte ditt beste ved at klær ikke sitter godt på kroppen eller at du ikke føler deg vel i dem. Det er livet rett og slett for kort til!

Fjern alle filter

7 Days Active

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.