Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

A-COLD-WALL

A-Cold-Wall ble lansert i 2015 av Samuel Ross og merket har som formål å fremme en ungdommelig stil gjennom sine kreative og energiske plagg. Med et design som er dedikert til å fange en unik, livlig og fargerik stil, får du spennende plagg til både damer og herrer som garantert setter et særegent preg og spill på stilen. Plaggene fra A-Cold-Wall er laget med fokus på kvalitet og funksjonalitet i kombinasjon med et moderne design. Elsker du en leken stil og liker du å være vågal med antrekkene dine, da er A-Cold-Wall det perfekte merket for deg. Hos Miinto finner du et stort utvalg av klær, sko, yttertøy og tilbehør fra A-Cold-Wall.


A-Cold-Wall: Urban gatestil


A-Cold-Wall gir deg en stil som stammer fra ulike steder i verden og gir deg mote som kommer fra den typiske ungdomskulturen og fra urbane områder verden over. A-Cold-Wall produserer stilfulle klær som fremhever din indre ungdom gjennom spennende farger, mønstre og et avslappet design i kolleksjonen.

Den velkjente gatestilen har blomstret de siste årene, og i liket med mange andre anerkjente motemerker har også A-Cold-Wall kastet seg på trenden. En leken vri på klassikere gjør plaggene unike med et urbant utseende. A-Cold-Wall fanger den livlige gatestilen med fokus på farger, trykk og et fremhevet fokus på neon, som vil gi enhver mann eller kvinne selvsikkerhet.


Behagelig tøy for enhver anledning


A-Cold-Wall har som formål å produsere komfortable og trendy klær, og gi deg behagelig tøy som kan brukes til mange forskjellige anledninger. Sleng på deg en kul T-skjorte eller genser, eller ta på deg et treningstøysett fra A-Cold-Wall for å gjøre ærend, gå på treningsstudio eller for å slappe av hjemme. Ønsker du en mer hverdagslig stil kan du kombinere en hettegenser med et par kule jeans og sneakers for en uformell stil som fungerer til uformelle anledninger. Utforsk komplette sett, eller finn treningsbukser og gensere som du kan passe sammen for å lage et ultimat antrekk for å vise fram din personlige stil.

Handle en rekke forskjellige design og tøymodeller av både treningstøy, hverdagsklær og tilbehør fra A-Cold-Wall. Joggedressene har en atletisk, strømlinjeformet passform som gir perfekt komfort selv på travle dager utenfor hjemmet. Se alle klesstilene for kvinner og menn hos Miinto.


Bli hattefin med hodeplagg fra A-Cold-Wall


A-Cold-Wall følger de seneste trendene på motemarkedet, og i dag er det spesielt trendy å pynte opp antrekk med kule hodeplagg. Over tid har hodeplagg virkelig blitt nøkkelplagget for å krone resten av antrekket. A-Cold-Wall gir deg et bredt utvalg av trendy hodeplagg. Fremhev et kult antrekk med en hatt i en sprek farge for å heve og fullføre stilen. Eller legg til en fargerik lue for å tone ned et ellers formelt antrekk.


Yttertøy til alle sesonger


A-Cold-Wall gir deg også yttertøy av ypperste kvalitet i morsomme farger. Du finner tynne dunjakker som både passer til høst og vinter, samt til kjølige sommerdager. Puffjakkene fra A-Cold-Wall gjør det mulig å beholde en trendy stil som ikke går på kompromiss med verken komfort eller stil. Finn en jakke til vinteraktivitetene, eller velg en enkel dunjakke for å skape en lag-på-lag-stil til et hverdagslig antrekk som kan brukes i også andre sammenhenger enn når man er ute i naturen. Med A-Cold-Wall kan du holde deg moteriktig på selv de kaldeste vinterdagene. Ta en titt på Miintos favoritter fra A-Cold-Wall.


Unikt sportstøy fra A-Cold-Wall


A-Cold-Wall gir deg ikke bare moteriktige kleskolleksjoner til hverdags og fest, men du får også et rikt utvalg av sportstøy. Med noe lekkert sportstøy fra A-Cold-Wall kan du være sikker på at du vil kunne prestere ditt beste. Du finner sportstøy for stilbevisste damer og herrer, som i tillegg ønsker å gi det lille ekstra når det kommer til treningsstilen. Få økt ytelse med fargerikt og friskt sportstøy med unik teknologi og en passform som gir støtte. Ønsker du å alltid føle deg kraftfull på treningssenteret så vil du ikke angre hvis du invester i sportstøy fra A-Cold-Wall. Ønsker du å bruke treningsklærne til hverdags kan du kombinere en treningstopp i en kul farge med et par jeans, og kombinere med et par svarte eller hvite sneakers for et uanstrengt antrekk. Du finner et bredt utvalg av flotte T-skjorter, joggebukser, shorts og treningsgensere.


Stort utvalg av trendy sko


A-Cold-Wall gir deg et bredt utvalg av joggesko og sneakers som kan brukes på treningssenteret så vel som på jobb og til hverdags. Et par komfortable, funksjonelle og stilige joggesko er en nødvendighet i enhver garderobe og kan sette helheten på antrekket. Sneakers fra A-Cold-Wall finner du i mange farger, former og fasonger. Du finner alt fra minimalistiske, klassiske, stilrene modeller i lyse farger til mer fargerike og overdådige joggesko. Uansett hva du ser etter og hvilket behov du har så finner du det i kolleksjonen fra A-Cold-Wall. Kjøp dine favoritter og sørg for at du også oppgraderer sko-garderoben.


Fullfør antrekket med en bag


Herrekolleksjoner verden over har de siste årene fremhevet bagger som et kult tilbehør for menn. A-Cold-Wall gir deg bagger i forskjellige størrelser og modeller. Du finner et bredt utvalg av kule bagger som vil få enhver mann til å ose av selvsikkerhet. En praktisk bag kan du bruke både til trening, på reise eller som et tilbehør i hverdagen, og er et perfekt motetilbehør for å heve et antrekk.

Skal du på en forretningsreise eller kanskje du skal på en helgetur? Alt du trenger er en bag hvor du kan pakke ned det viktigste til reisen. Du får elegante og stilfulle bagger med kule print fra A-Cold-Wall. Ønsker du en mindre variant som kan brukes til hverdags, finner du også det. Aldri mer overfylte lommer!


Kjøp A-Cold-Wall via nettet hos Miinto


Hos Miinto er vi opptatt av å kunne tilby kundene stilige kolleksjoner som vi vet holder kvalitetsmål og som i tillegg er trendy og moteriktige. Derfor tilbyr vi et stort utvalg av klær, sko og tilbehør fra A-Cold-Wall. Uansett om du er ute etter klær til hverdags, fest eller til jobb. Du finner garantert noe til skapet ditt fra A-Cold-Wall på Miinto.

Hos Miinto forplikter vi oss til å inspirere kunder til å finne sine favoritter, så ta et dypdykk i den flotte og urbane kleskolleksjonen fra A-Cold-Wall. Med dine nye plagg vil du garantert bli ditt mest stilige jeg. Finn inspirasjon til antrekkskombinasjoner og hold deg stilfull med A-Cold-Wall. Miinto tilbyr deg en stilig og stressfri måte og handle på.

Fjern alle filter

A-COLD-WALL

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.