Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ACNE STUDIOS

Acne Studios ble grunnlagt i Stockholm i 1996. De var et av de første merkene som så rom i markedet for denim, og brukte det til å lage 100 par unisexjeans. Disse jeansene kom i det svenske Elle Magasin, og på kort tid ville Sveriges ledende butikker ta inn disse buksene. Buksene var altså med andre ord selve grunnlaget for Acne Studios. Motemerkets kreative direktør Jonny Johansson, hadde mye selvsikkerhet etter suksessen av jeansene, og derfor ville han utvide kolleksjonen. Den første fulle kolleksjonen ble først lansert i 1998, og den kolleksjonen satte grunnlaget for merket og stilen, nemlig kult og personlig.


Ikke bare klær


Acne har åpnet butikker i flere land i verden, og de har opplevd stor suksess. Klærne til Acne er preget av en minimalisme og er elsket av moteinteresserte over hele verden. I dag lager merket ikke bare klær, men også sko, lommebøker osv. Hvis du av en eller annen merkelig årsak har unngått å stifte bekjentskap med dette svenske merket, så er det på høy tid du tar en nærmere titt på hva de har å tilby. For her hos Miinto er vi virkelig stolte av å kunne tilby Acne Studios til hele den norske befolkning.


Forskjellige spennende samarbeider


Siden 2006 har Acne Studios utelukkende vært sentrert omkring motebransjen, og har eksperimentert med flere spennende samarbeid med fremtredende personligheter og merkevarer rundt omkring i verden. Et eksempel på et slikt utradisjonelt og nyskapende samarbeid, er med motehuset Lanvin and Candy. Dette er et spansk magasin som henvender seg til transvestitter, og viser et sosialt og kulturelt engasjement på tvers av kjønn. Og det er heller ingen tilfeldighet at det svenske merket har samarbeidet med et magasin som Lanvin and Candy. For det som kjennetegner alle Acne Studios samarbeider med, er at de er litt skjeve merker med humor som et sentralt element.


Stilig kolleksjon til menn og kvinner fra Acne Studios


Med et grenseløst utvalg av klær til menn og kvinner, er Acne Studios det beste «reisemålet» når det kommer til klassisk og avslappet designermote. Utforsk dette motemerkets brede utvalg av forskjellige stiler med nordisk håndverk og klasse. Med klær fra Acne Studios til menn og kvinner vil du utstråle et tidløst utseende uansett hva som er på agendaen. Du finner alt fra moderne gensere, bukser og T-skjorter, topper og skjørt til tilbehør og sko til motebevisste kunder som elsker å kle seg pent, men behagelig. Acnes designs er virkelig en kunstform som fortsetter å utvikle seg, og Acne Studios gir deg toppmoderne skreddersømmer og skandinavisk minimalisme.

Acne Studios har virkelig tatt et steg videre når det kommer å tilpasse designene sine for den moderne mannen og kvinnen, og derfor får du komfortable plagg og praktiske plagg, i lekre design, som fungerer til en travel hverdag. Du finner passformer til enhver kroppsfasong og alder, men kolleksjonen bærer preg av stilrene og slanke silhuetter og en klassisk og trendy stil. I Miintos utvalg av klær, sko og tilbehør er det noe for ethvert individ og livsstil. Ønsker du en kombinasjon av funksjonalitet og overlegen kvalitet, som gir et luksuriøst preg takket være sine tekniske detaljer og stoffblandinger, er dette stedet for deg.


Ikoniske og moteriktige skjerf


Et av de ikoniske plaggene til Acne Studios er deres skjerf. Motemerket har de siste årene hatt enorm popularitet når det kommer til deres behagelige og luksuriøse ullskjerf for kvinner og menn. Uansett om du leter etter et tidløst skjerf i en klassisk farge, eller et skjerf med Acne Studios sin signaturskrift, har vi hos Miinto et bredt utvalg av skjerf fra dette motemerket som du kan velge mellom. Dette evige tilbehøret kan brukes hele året og vil ikke bare heve antrekket ditt, men også beskytte deg mot kulde.

Ønsker du å forbedre garderoben din, er et kvalitetsfullt og pent skjerf fra Acne Studios det du trenger for å heve alle dine antrekk. Dette signaturplagget fra Acne kan kles opp på utallige måter og er derfor en praktisk og trendy nødvendighet i garderoben. For et hverdagsantrekk kan du kle deg i et skjerf fra Acne Studios og kombinere det med en hvit skjorte, et par jeans og støvletter. For herrer vil et skjerf gjøre seg som et pent og varmt tilbehør sammen med en kåpe.

Hvis du er på jakt etter et tidløst plagg som kan brukes hver dag og til alle slags stiler, kan du bla gjennom vårt rike utvalg av skjerf fra Acne Studios, og således ha et sikkert element til høst- og vintersesongen.


Jeans til kvinner og menn fra Acne Studios


Som nevnt tidligere var jeansen et av de første plaggene som ble produsert da Acne først ble opprettet som et motemerke. De første jeans-designene var enkle, med rette ben og karakteristisk passform, og passet til både kvinner og menn. Siden den gang har de ikoniske jeansene fått stor popularitet og etterspørsel, og her på siden finner du klassiske unisex jeans fra Acne Studios som passer både menn og kvinner. Style jeansen med noen lekre topper eller gensere fra kolleksjonen, et par kule sneakers og avslutt antrekket med lekkert tilbehør fra samme motemerke for et rått og avslappet utseende.


Ansvarlig produksjon av moteklær


Acne Studios er ikke bare sosialt og kulturelt engasjert, men har også et fokus på rettferdig produksjon. Det svenske merket har siden 2008 vært medlem av Fair Wear Foundation (FWF), en organisasjon som fokuserer på å forbedre arbeidsforholdene og forholdene for de ansatte på fabrikkene. Fair Wear Foundation har utviklet en ""Code of Labor Practices"", som er et sett med retningslinjer for merkevarens leverandører som må følges for å samarbeide med Acne Studios. Når du investerer i moteriktige klær fra Acne Studios, så kan du med andre ord også være moteriktig med god samvittighet.


Finn Acne Studios hos Miinto


Her hos Miinto har vi et stort og bredt utvalg fra dette internasjonale og spennende merket. De er kjennetegnet ved å lage lekre design med inspirasjon i skandinavisk stil, samtidig som de setter sitt eget personlige preg på internasjonale trender. Resultatet er en rekke flotte kolleksjoner som moteinteresserte og kvalitetsbevisste forbrukere trykker til sine bryst sesong etter sesong. Her på siden kan du uten tvil finne et nytt design som etter all sannsynlighet ender opp med å bli din neste favoritt i garderobeskapet.

Fjern alle filter

Acne Studios

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.