Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Adax

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

ADAX

Det danske merket Adax er kjent for å lage skinnprodukter av høy kvalitet. Her går funksjonalitet og flott design sammen for å oppnå det aller beste resultatet for deg. Du kan velge mellom vesker, lommebøker, clutches og hansker, og mye annet i stilrene og klassiske design.

Adax har samarbeidet med flere av de førende skandinaviske moteskaperne, for eksempel Stine Goya, Soulland og Carina Wester, i tillegg til den umåtelige populære nordiske bloggeren Caroline Berg Eriksen. I 2018 inngikk Adax dessuten i et samarbeid med den danske designeren Freya Dalsjø. Det er derfor hele tiden noe som skjer, og fokuset ligger på fornyelse og den nyeste moten.


Kvalitetsprodukter som varer


Alle produkter fra Adax er laget i kvalitetsskinn og selges til fornuftige priser. De har dessuten en politikk om sosial ansvarlighet, og har derfor fokus på ikke bare å lage produkter som skal kjøpes, brukes og deretter kastes. Adax vil derimot kun lage vesker, lommebøker og hansker som holder i mange år. Derfor kan du være sikker på at produktene fra dette merket er av høy kvalitet og kan brukes både lenge og ofte.


Historien bak


Firmaet ble stiftet i København i 1982 av den gang kun 18 år gamle Eugen Silfen. Det var ingen som på dette tidspunktet visste at han var i ferd med å skape det som i dag er et av Danmarks største internasjonale designvirksomheter. Visjonen hans var å skape vesker som var flotte, i tillegg til å være funksjonelle, og som dessuten ikke gikk på kompromiss med kvaliteten overhodet. Derfor kan du også være sikker på at de går inn for bæredyktighet i produksjonen, og hver eneste veske er skapt av dyktige håndverkere, som har et bevisst fokus på miljø.


Fokus på kjerneverdiene


Adax er en familiebedrift som involverer flere familiemedlemmer, i tillegg til en ny generasjon av unge, dedikerte medarbeidere. Firmaet har et ganske enkelt motto som lyder «keep it simple». De er nemlig veldig overbevist om at suksessen deres vil fortsette i mange år fremover, så lenge de klarer å holde fokus på sine kjerneverdier om kvalitet og innovasjon.


Samarbeid med skandinaviske moteskapere


Adax har samarbeidet med flere av de ledende skandinaviske moteskaperne, som for eksempel da de samarbeidet med Stine Goya i 2012. De har dessuten også samarbeidet med vår egen blogger og fotballfrue Caroline Berg Eriksen, som designet fem vesker til sin egen serie Adax by Caroline Berg-serien.


Lommebok og skinnveske med statement


Hvis du ønsker en veske som uttrykker et statement, så kan du helt sikkert finne noe som passer i kolleksjonene til Adax. Det er nemlig generelt kjennetegnende for produktene fra Adax, at de har noe for alle. Flere av kolleksjonene deres henvender seg til en bredere målgruppe, og det meste er som sagt produsert i kvalitetsskinn. Så uansett om du helst vil ha noe i det klassiske og stilrene designet, eller om du er en litt mer modig type som liker krokodillepreg eller leopardmønster, så er det en del av sortimentet hos Adax. Dog er de fleste av seriene klassiske og stilrene. Det overhodet ikke rart at Eugen Silfen har hatt suksess, for han har virkelig klart å skape noen helt fantastiske produkter.

Fjern alle filter

Adax

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.