Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Adidas (283)

Adidas har med sitt tidløse uttrykk og sine forskjellige designlanseringer sikret seg en sterk posisjon på markedet for treningsklær. De lager klær til menn, kvinner og barn. Derfor er det noe for alle og enhver i deres mange kolleksjoner. Kolleksjonene bærer spesielt preg av nyskapende løsninger og spesielle mønster- og fargesammensetninger. Dette har sikret en eminent kvalitet og unikt uttrykk som man legger merke til i gatebildet og i idrettshallen. Med treningsklær fra Adidas investerer du i en garderobe som oppfyller alle de praktiske behovene dine, samtidig med at du er kledd tøft fra topp til tå.

Skap en smart og funksjonell garderobe med Adidas

Uansett om du leter etter nytt treningstøy eller bare vil piffe opp stilen din med et mer sportslig utrykk, kan du finne inspirasjon i vårt utvalg av Adidas sportsklær. Du kan fornye garderoben din med en frisk genser, T-skjorte med trykk eller et par NMD-joggesko, som tilfører komfort i tillegg til å være laget av slitesterke og fleksible materialer. Adidas sparket faktisk i gang det 21. århundres «athleisure-trend», hvor en myk hettegenser eller et par fargerike joggesko ble en del av hverdagsgarderoben. Både menn og kvinner begynte å style formelle antrekk med et par kule joggesko, eller slang en uformell Adidas-hettegenser over en kjole eller T-skjorte for å gi utseendet særpreg – og ikke minst komfort.

Profesjonelt og innovativt treningstøy

Sportsklær fra Adidas blir konstant fornyet og optimert med utgangspunkt i forskning fra sportsverden. Uansett om du kjøper en hettejakke, treningsbukse eller andre klær fra Adidas, er du garantert kvalitet og komfortabel trening. Treningen din skal nemlig ikke forstyrres av ukomfortabelt treningstøy som sitter feil og irriterer huden. Derfor sørger Adidas hele tiden for en utvikling, innenfor flere forskjellige felt – noe som gir deg sportsklær som puster og er både vann- og vindtette – og ikke minst utrolig behagelig å ha på. Du er dermed sikret treningstøy i tysk kvalitet som kan brukes til aktiv bevegelse både innen- og utendørs.

adidas til hele familien

Både barn og voksne kan la seg inspirere av treningstøy fra Adidas. Spesielt de kule NMD-joggeskoene er populære blant mange på grunn av deres unike design, farger og lette materialer som gjør skoen utrolig behagelig å ha på flere timer om dagen – uansett om du skal på jobb eller trening. Med Adidas er du altså kledd både praktisk og kult til trening og hverdag, og vårt brede utvalg leder deg gjennom et vell av stilarter som dekker de fleste behov og ønsker.

Samarbeid som skapte verdensomspennende oppsikt

Adidas har hele tiden fokus på å fornye seg – men de er heller ikke redde for å bytte merkevarelogo på gamle klassikere, som den velkjente Adidas sweater med stor logo foran. Derfor har de også profilert flere av de gamle klassikerne deres gjennom tidene ved å relansere dem i samarbeid med kjente designere som Stella McCartney, Alexander Wang og Kanye West. Samarbeidet med Kanye West var helt unikt, da dette resulterte i Yeezy-kolleksjonen – en kolleksjon som per dags dato er tidenes mest populære kolleksjon. Aldri har verden gått mer av hengslene over joggesko i begrenset opplag, og alle ble revet ned fra hyllene.

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

283 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.