Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY

«ADIDAS by Stella McCartney» er et unikt samarbeid mellom ADIDAS og Stella McCartney. Den første kolleksjonen ble lansert i 2005, og har siden vært kjent for å lage joggesko og treningsklær i gode kvaliteter til både løp, yoga, tennis og mye mer. I tillegg til å være en utrolig funksjonell kolleksjon, så er den også estetisk, flott og særdeles feminin.

Det kan være veldig vanskelig å motivere seg for å trene. Men det blir helt klart mye lettere å komme seg ut og mosjonere i moteriktig og behagelig treningsklær. «ADIDAS by Stella McCartney» lager joggesko og treningsklær som ikke bare passer til dine behov, men også den personlige stilen din. Den tyske sportsgiganten har all ekspertisen når det gjelder å skape klær med fleksibilitet og som har de beste forutsetningene for å yte det maksimale sammen med deg når du trener. Når designet er skapt av stjernedesigneren Stella McCartney, kan du trene moteriktig og med stil mens du presser deg selv til det ytterste.


Moteriktig og funksjonelt


Det er ingen hemmelighet at treningsklær for det meste har blitt designet og produsert med fokus på det praktiske. Stil og mote har alltid blitt nedprioritert. Det er likevel viktig å kunne trene i noe man føler er behagelig, og som man synes ser bra ut, spesielt når man beveger seg inn på et treningssenter sammen med alle de andre topptrente menneskene. Det kan du med denne kolleksjonen fra «ADIDAS by Stella McCartney». Her finner du nemlig massevis av lekre joggesko og treningsklær i feminine snitt i sesongens moteriktige farger. Klærne er funksjonelle og gir deg den bevegelsesfriheten du trenger når du trener, uansett om du dyrker yoga eller løper på løpebåndet. I kolleksjonen finner du treningsklær, joggesko og antrekk som passer perfekt til alt fra en løpetur i skogen til en svømmetur i svømmehallen. Når det gjelder oppbevaring og transportering av det hele, så finner du selvfølgelig også flotte og praktiske vesker som har plass til det hele her på siden.


Inspirerende mote


Treningsklær fra «ADIDAS by Stella McCartney» passer ikke bare perfekt når du trener, men kan også i høy grad brukes ellers i hverdagen. De feminine og blomstrede trykkene og sarte nyansene gir en feminin stil som passer like bra på fritiden som i treningssenteret. Med denne kolleksjonen er det dessuten også lettere å få en fullendt utseende, siden alt fra sports bh-er, joggesko og tights har et gjennomtenkt design som er moteriktig, behagelig og stilig. Ta gjerne en nærmere kikk på det flotte utvalget av treningsklær fra «ADIDAS by Stella McCartney» her på siden, og finn noe som kan inspirere deg til å yte litt ekstra når du trener.

Fjern alle filter

Adidas by Stella McCartney

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-