Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

AGL

AGL er et premium motemerke kjent for sin unike og smakfulle kombinasjon av italiensk håndverk og moderne design. Merket skiller seg ut med sin kreative design og fokus på detaljer, noe som gjør hvert produkt spesielt og ettertraktet blant kresne moteelskere.

Kjernen i AGL


Attilio Giusti Leombruni (AGL) ble grunnlagt i Italia, en klassisk europeisk hub for mote. Trekanten i logoen symboliserer selskapets tre grunnleggere, Giorgio, Mario og Piero Giusti. Merket er dypt forankret i familietradisjoner, med en historie som spenner over tre generasjoner. AGL er en forlengelse av det italienske motehusets mangeårige lidenskap for kvalitet og originalitet.

Gjør deg kjent med AGL


AGL har blitt synonymt med eleganse og kvalitet siden det første paret av AGL-sko ble lansert av Giusti-familien. Merket er dedikert til å skape luksuriøse produkter som utstråler håndverk, kvalitet og tidløs skjønnhet. Deres omhyggelig utformede kolleksjoner av sko og tilbehør har et uttrykksfullt design som nærmest gir en alvorlig nikk til diskré eleganse.

Identitetsmerkene til AGL


Hva omgir dette merket med en særegen aura? Det er det faktum at hvert AGL-produkt er laget av dyktige italienske håndverkere. Designfilosofien deres kombinerer tradisjonelle teknikker med moderne tilnærminger, resulterende i en balanse av klassisk estetikk og nyskapende ideer. Flertallet av AGL-produktene er håndlagde vinnerskap i kombinasjon med dyktig arbeid, noe som gir et dypt inntrykk av tidløs eleganse.

Giusti Sisters: Tvillingkjerner til merket


Giusti-søstrene, Sara, Vera og Marianna, har tatt over ledelsen av familieforetaket. I dag fortsetter de å utforske nye veier, og holder seg tro til den kjernefilosofi som deres familiebedrift ble bygget på: For å skape unike varer, basert på en kultur for håndverksfag og kvalitet. Sara, Vera, og Marianna gir deres feminine touch til merket, hvilket gjør AGL-produktene til noe utover det ordinære.

Kjøp AGL på Miinto


Online shopping plattformen Miinto gir deg muligheten til å oppdage og kjøpe en rekke AGL-produkter. Plattformen tilbyr de nyeste kolleksjonene av merket, inkludert deres signatur sko og andre tilbehør. På Miinto kan du bestille AGL-produkter med noen få klikk, noe som tilbyr en smidig og behagelig kjøpsopplevelse. AGL er utvilsomt et merke for dem som setter pris på tidløs eleganse, kombinert med raffinert innovasjon. Hver kolleksjon fra AGL er en hyllest til italiensk håndverk, fremhevet av moderne designelementer, noe som gjør hver eneste bit til en motestat. Med sin ikoniske design, forblir AGL en favoritt blant stilbevisste mestere rundt om i verden.

Fjern alle filter

AGL

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.