Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 1499.- og Enkel retur

Gratis frakt over 1499.-

Enkel retur innen 14 dager

AHLVAR GALLERY

Kjøp strålende luksus fra Ahlvar Gallery her hos Miinto! Siden 2013 har Frida Ahlvarsson skapt nydelige topper, bluser, skjørt og kjoler av fineste silke. I den siste kolleksjonen fra Ahlvar Gallery finner du moderne og utrolig vakre design til moteinteresserte og stilsikre kvinner i alle aldre. Her går kvalitet og design hånd i hånd, og du kan være sikker på å få glede av klærne i mange år fremover.

Ahlvar Gallery ble grunnlagt i 2013 av den svenske designeren Frida Ahlvarsson. Målet var å skape mote basert på et av de fineste materialene på tekstilmarkedet, nemlig silke. Resultatet ble en første kolleksjon av stilige bluser som verken virker kjedelige eller umoderne. Tvert imot! Med en spesiell sans for mote, skaper Ahlvarsson tidløse design som ser eksklusive ut, men som også er svært anvendelige. Klær av silke gir en ekstremt høy grad av komfort, samtidig som de holder seg fine veldig lenge. Ahlvarssons silkekolleksjoner har gitt henne stor suksess rundt om i hele verden, og i dag leverer merket moteriktige klær til blant annet Norge, Danmark, Tyskland, Nederland og USA.


Silkebluser og basisplagg


Bluser. Topper og T-skjorter er hendige basisplagg de fleste av oss har liggende flere eksemplarer av i skapet. Frida Ahlvarsson har valgt å lage sin egen vri på den klassiske blusen ved å designe vakre silkebluser som formidler luksus og eksklusivitet. En silkebluse er et tidløs plagg som kan brukes sesong etter sesong. Det er også signaturplagget i alle kolleksjonene som lanseres fra fra Ahlvar Gallery. De fine materialene – silke og spandex – gir en smidig passform som passer de fleste, uansett størrelse.

Med en stilig silkebluse kan du lage lekre og flotte kontraster. Kombiner med en slitt dongeribukse og la det eksklusive møte en rå urban gatestil. For en mer sofistikert stil anbefaler vi svarte tettsittende bukser og høye hæler, gjerne stiletter. I kolleksjonene fra Ahlvar Galleri inngår fem forskjellige blusemodeller: Emiko, Miko, Kasumi, Mivy og Ayumi. At navnene på seriene er japanske er selvfølgelig ingen tilfeldighet. Det er herfra den fineste silken produseres, og det er dessuten klar påvirkning fra japansk mote som skaper en nydelig fusjon med det klassisk skandinaviske. Rette linjer, ekstra høy krage, bølgende snitt, en utsøkt passform – resultatet er rett og slett nydelig!


Festkjoler fra Ahlvar Gallery


I tillegg til bluser og topper, designer Ahlvar Gallery også ikoniske silkekjoler i tidløse farger. Velg mellom design laget av 100 % silke og tettsittende modeller av den mykeste viskose. De skinnende festplaggene har unike detaljer og asymmetriske snitt som gir kjolen et eksklusivt utseende. Hver sesong har sine egne trender, og i den siste kolleksjonen fra Ahlvar Gallery finner du unike toner som «Deep Forest», «Charcoal» og «Powder». Hvis du ønsker å være høydepunktet på det neste cocktailselskapet, da må du ikke gå glipp av disse fantastiske festkjolene fra Ahlvar Gallery!

Nå kan du handle fra Ahlvar Gallery til virkelig gode priser på Miinto.no. Her finner du et stort og variert utvalg av moteriktige bluser, basisplagg, skjørt og kjoler fra den nyeste kolleksjonen deres. Hvis du leter etter noe som både er moteriktig og behagelig å gå med, da er dette svenske merket midt i blinken.

Fjern alle filter

Ahlvar Gallery

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.