Bestill før 18. des for levering før Jul

Bestill før 18. des for levering før Jul

Forlenget retur frem til 15. januar 2024 I Bestill før 18. des for levering før Jul

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

ALEXANDER WANG

Alexander Wang er designeren som er kjent for sitt glamorøse og utfordrende stiluttrykk. Klærne hans er lett gjenkjennelige med sine svarte detaljer, som går igjen i hans klær og tilbehør. Vi har nøye plukket ut de aller kuleste plaggene fra designerens sortiment. Her vil du kunne finne alt fra kule jeans, lekre kjoler og hverdagsskjorter, til festpregede IT-vesker og stiletthæler. Med klær fra Alexander Wang vil du kunne se moderne og selvsikker ut uansett hva anledningen byr på.</p>

Glamorøs i Alexander Wang

Hvis det er 90-tallets glamour du er på utkikk etter, er den amerikanske designeren ditt sikreste valg. Alexander Wang sine plagg bærer i stor grad et preg av fest, og er et stilsikkert valg dersom du vil imponere på dansegulvet. Du behøver ikke være redd for å ikke finne din nye «lille sorte». Designeren har nemlig mange varianter av kroppsnære, lange og korte svarte kjoler. I hans store utvalg av tilbehør vil du finne detaljer som glitter, skinnende stener, perler og nagler. Du vil finne topper med rosa stener, stiletthæler i skinn og skjorter i silke.</p>

Kolleksjonene hans skriker trendy. Designeren har fulgt med i moteverden, og latt seg inspirere av 2000-tallets store merkelogoer. Hvis du er ute etter ditt nye signaturplagg, skal du se hit. Her finner du denimjakker og jeans i svart og hvit, med designerens logo skrevet over hele plagget. Match det hvite settet med et par beige sneakers og en rumpetaske for et moderne uttrykk – det er garantert at du vil skille deg ut i mengden i enhver hverdagssituasjon. Kombiner det med et par skyhøye hæler med stener og en grønn silkeveske, og du ser umiddelbart mer eksklusiv ut.

Et imponerende moteunivers

Alexander Wang drar oss inn i en interessant og litt annerledes moteverden. Designeren er ikke redd for å flytte grenser, og det er liten tvil om at han henvender seg til stilsikre kvinner. Som om kolleksjonene hans ikke var imponerende nok, kan Wang skryte på seg stillingen som tidligere kreativ direktør hos Balenciaga. Med designerens erfaring, som gir de fleste av oss stjerner i øynene, kan vi garantere at du vil føle deg selvsikker i et av hans antrekk.

Selv om sortimentet til Alexander Wang drar assosiasjoner til glitter og glamour, setter det likevel ingen begrensninger. For hvem sier at hverdag og trening ikke kan skinne? Er du kanskje mer av den komfortable typen, som foretrekker lave sandaler og løse bukser? Alexander Wang har selvfølgelig funnet en måte å gjøre selv boksershorts kule. Har du et ønske om en mer sportslig stil, da vil du kunne finne joggebukser og crop-topper med tykk logokant. Vi har komfortable sandaler i svart med kontrastlogo, skuldervesker med tykke stropper og svarte sneakers.

Vi hos Miinto har forsøkt å samle de aller kuleste og mest trendy plaggene fra den legendariske designeren. Her hos oss vil du kunne finne ditt neste favorittplagg fra Alexander Wang. Ønsker du å skinne i takt med diskolysene? Eller har du kanskje lenge ønsket å føle deg eksklusiv i et sportslig og komfortabelt antrekk? Uansett hvilken stilform du identifiserer deg med, vil Alexander Wang hjelpe deg å heve antrekket ett hakk høyere.

Fjern alle filter

Alexander Wang

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.