Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ALFA

Hvis du er ute etter et par fjellsko, skistøvler eller et par hikingsko du kan nyte naturen i, så bør du ta en nærmere titt på det norske merket Alfa. De har alltid hatt som mål å utvikle sko som er best i sin klasse, og som bidrar til bedre turopplevelser gjennom en unik kombinasjon av kvalitet og komfort.

Alfa har en innovativ tilnærming til design og produksjon av fjellsko og skistøvler. De kombinerer moderne teknologi og materialer på en måte som utfordrer eksisterende standarder, og som hele tiden gjør at merket er på forkant når det gjelder utviklingen av kvalitetssko og støvler.


Tradisjonsrik skoprodusent


Alfa Sko AS er blant de eldste skoprodusentene i Norge, og har røtter tilbake til 1931. I dag er bedriften moderne og fremtidsrettet, samtidig som all produktutvikling, distribusjon, salg og markedsføring fremdeles foregår på hjemstedet på Hadeland. Skoene produseres deretter i Europa og Asia under streng overvåkning og tett oppfølging fra produktdesignerne. Alfas produkter har besøkt begge polene utallige ganger, godt over Grønland og besteget de syv høyeste fjellene i verden. Fokuset har alltid vært på kvalitet og funskjonalitet, noe som gir deg produkter som holder deg varm og tørr på beina, uavhengig av om du befinner deg i lysløypa, på høyfjellet eller på jakt med gode venner.


Skisko og hikingsko til hele verden


Alfa er et merke som alltid ser fremover etter nye løsninger og produksjonsmetoder. Og det er kanskje fordi de har en lang og stolt tradisjon at de er i stand til å hele tiden være blant de beste og fremste i deres klasse. Merkevaren har i løpet av de siste par årene gjennomgått en kraftig modernisering og revitalisering, noe som betyr at Alfa nå satser sterkere på det internasjonale markedet. De er av den overbevisningen at det alltid er et marked for sko med uovertruffen komfort, ikke bare i Norge men langt utover det nordiske markedet.


Fjellsko med komfort og kvalitet


Kjerneverdiene og selve mantraet når det gjelder Alfa, er kvalitet og komfort. Det er disse to verdiene som har gjort merkevaren til det det er i dag, og som forhåpentligvis også vil føre merket langt ut i verden. Produktene bidrar til å løfte turopplevelsen til nye høyder, og alle produktene deres er utviklet med tanke på moderne friluftsliv. Det handler ikke kun om at et par skistøvler, fjellsko eller hikingsko skal se knallbra ut, men også om at skoene skal være føttenes aller beste venn. Det er klart det er viktig å se bra ut, men et flott utseende kan være likegyldig i snø, regn, sludd og vind. Da handler det om komfort og kvalitet. Men dette er egentlig noe du ikke behøver å bekymre deg om, siden Alfa også er kjent for sine flotte design. Dermed kan skoene være dine føtter beste venn samtidig som du ser bra ut på hver eneste tur, år etter år.

Fjern alle filter

Alfa

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.