Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ALLSAINTS

Det kan noen ganger være vanskelig å finne et merke som gir deg muligheten til å uttrykke din helt egne stil, samtidig som man kan være sikker på å være en del av det aktuelle motebildet. Men det får du med det fantastiske britiske merket AllSaints. De lager dameklær til unge jenter og modne kvinner, og har i flere år vært kjendisenes yndlingsmerke.

Kreativitet, holdning og individualitet – AllSaints har alt! Med røtter i musikkscenen gjenspeiler kolleksjonen de aller nyeste tendensene og trendene. Her kan du med andre ord være helt sikker på å finne alle det stiligste og kuleste innenfor dameklær, uansett om det er snakk om en kjole, ullfrakk, store strikkegensere, festkjoler, kule jeans eller noe helt annet.


Finn din egen stil


AllSaints er et merke som gir deg muligheten til å uttrykke deg akkurat slik du gjerne vil. Uansett om du gjerne vil kopiere stilen til idolet ditt, eller om du vil skape din helt egen stil, så finner du alt du trenger med design fra dette motemerket. Du har muligheten til å velge, fordi merkevaren etterspørres av unge kjendiser fra nær og fjern. Samtidig er samlingene eksklusive og til tider begrensede, noe som sikrer en stil og et utseende som ikke er helt og aldeles ordinært, men litt mer spesielt og unikt.

I tillegg til å være et merke som er kjent for sine flotte og personlige design, så er de også anerkjente for å benytte seg av førsteklasses materialer og avansert håndverk som gjør at klærne skiller seg ut, siden farger, silhuetter og detaljer er med på å prege uttrykket. Designene spenner vidt i utseende, og du kan skape en egen stil med strenge militære former til biker-utseende, vintage og punk.


Britisk mote på sitt beste


Mods-kultur, ekte musikkstjerner med talent og toppmodeller på stripe. England er kjent som et land fylt med kreative krefter, og det er vel derfor ingen overraskelse at AllSaints har base midt i en av Europas motemetropoler, nemlig London. Der finner de tips og inspirasjon for de kommende kolleksjonene, slik at de alltid er oppdatert på hva som skjer innenfor motebildet. Uansett om du elsker lakk og lær, skal være avslappet men moteriktig på festival, på diskotek, treningsstudioet, skiferien eller bare være stilig og flott kledt på i hverdagen eller på jobb, så har AllSaints alt som trengs. Kolleksjonene er nemlig komplette, og spenner bredt. Selv om det grunnleggende i designene deres er klassisk og tidløst i farger som svart og grått, så supplerer, forsterker og komplimenterer detaljer som trykk, snitt og utskjæringer designene slik at man alltid er klar til å møte alle livets faser, fasetter, fadeser og fester på en helt egen måte.


Dameklær fra AllSaints hos Miinto


Nå har du altså muligheten til selv å kle deg som et vaskekte britisk stilikon. Her hos Miinto har vi nemlig et stort og variert utvalg av flotte design fra britiske AllSaints, og du kan finne alt fra en klassisk kjole til varme strikkegensere. Med dameklær fra dette merket kan du være sikker på at du alltid er moteriktig påkledd i lang tid fremover. Selv om designene gjenspeiler hva som er tendensene i motebildet i dag, er de rene linjene og gode materialene med på å sikre deg dameklær du kommer til å få glede av i mange år fremover. Godt design og materialer av god kvalitet er ikke noe som blir umoderne med det første.

Fjern alle filter

AllSaints

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.