Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

AMBUSH

Elsker du en eksperimentell, dristig og banebrytende tilnærming til stil, og er du i tillegg ikke er redd for å skille deg ut, da er Ambush motemerket for deg! Ambush gjør seg synlig i moteverdenen og er i ferd med å bli et av verdens mest spennende merker med sine både klassiske og kreative plagg og iøynefallende tilbehør. Ambush startet som et smykkemerke som designet lekent smykketilbehør, men har nå også utviklet seg til å bli et innovativt og spennende klesmerke. Merket ble grunnlagt av ekteparet Verbal og Yoon Ahn som begge har tilknytning til musikkverdenen. Dette synes tydelig i deres hip-hop-inspirerte og gate-fokuserte klesdesign, med innslag av det klassiske. I utvalget av klær og tilbehør fra Ambush finner du noe til både menn, kvinner og barn.


Ambush gir deg tidløst og allsidig design


Ambush sin kolleksjon gir deg komfort, design av ytterste klasse og et konsept som passer perfekt til å ferie dagens fokus på kreative og unike stiler. Merket gir deg en avslappet stil, men med fokus på materialer av høy kvalitet, hvor stilen fungerer like godt til kvinner som til menn. I kolleksjonen finner man mange forskjellige fargerike plagg. Du finner gensere, T-skjorter, jakker, fottøy og forskjellige typer nederdeler. Du finner også alt fra strikkede plagg til overdimensjonert yttertøy. I tillegg finner du et hav av smykker og tilbehør som virkelig vil være med på å piffe opp stilen.


Fokus på nøkkelplagg og bevegelse


Motemerket er opptatt av å designe og produsere nøkkelplagg som er vesentlige i enhver garderobe. Har du bruk for å fylle opp garderoben med stilsikre basisplagg, som allikevel er litt unike, vil Miintos utvalg av plagg fra Ambush være akkurat det du trenger. Ambush fokuserer på enkelhet, fine snitt og mulighet for komfort og bevegelse når du kler deg i deres nydelige plagg. Ambush fokuserer på å produsere plagg i naturlige materialer slik som bomull, lett ull, lin og denim. Dette er slitesterke materialer som både er luftige å ha på og som varer år etter år. Føl deg fri og tilpass med et kult antrekk fra Ambush.


Lekne signatursmykker


Den kreative gatestilen viser seg virkelig i merkets mange smykkedesign. Med et smykke fra Ambush kan du velge om det skal tale for seg selv, eller så kan du kombinere det med en kul genser i en lysende rød farge for å skille deg litt ekstra ut! Tilbehør er både menns og kvinners beste venn når det kommer til å få et ekstra stilig utseende. Hva viser vel ikke at du legger mye innsats i antrekket ditt, enn et kult smykke?

Å ha på seg tilbehør som passer din unike stil kan både få deg til å skille deg ut med stilen, men også få deg til å føle deg på topp. Ambush gir deg både klassiske og mer lekne smykker, i form av kjeder, armbånd og øredobber. Det er en enkel måte å heve antrekket på, og krever heller ikke mye planlegging. Sleng på deg et par kule øredobber i gull, kombinert med et passende halskjede for å løfte ethvert antrekk til et helt nytt nivå. Finn dine smykkefavoritter fra Ambush hos Miinto, og ta et enkelt grep mot en mer spennende hverdagsstil.


Elegante og klassiske favoritter


Ambush gir deg en rekke klassiske klesfavoritter til både menn og kvinner, som fungerer til mange ulike sammenhenger og anledninger. Trenger du et festantrekk, kan du velge blant Ambush sin klassiske kolleksjon av klesplagg og sko. Du finner plagg med rene linjer og i materialer av høy kvalitet i en klassisk og ren fargepalett. Med de klassiske plaggene fra Ambush får du en raffinert stil og en stilsikker eleganse.

Trenger du et nytt og stilig forretningsantrekk, eller ønsker du kanskje bare en litt mer voksen og sofistikert stil, så finner du alt du trenger i Miintos store utvalg av Ambush-plagg. Invester i noen stilfulle plagg som du kan bruke i mange år fremover, og som aldri går av moten. Kombiner de klassiske plaggene til mange forskjellige anledninger. Å ha en sofistikert og stilig stil betyr rett og slett at du kan bruke antrekkene dine på jobb, på søndagsbrunsjen, på en shoppingtur i byen eller når du er ute og reiser. Et stilig utseende har ingen begrensninger!


Tidløs og kreativ kolleksjon


Klassisk styling er tidløs og dette imøtekommer Ambush med glans. Samtidig finner du også et hav av kreative, fargerike og unike plagg som passer for den mer eventyrlystne som elsker å utfolde seg gjennom stilen. Er du derimot til det mer klassiske, kan du kombinere en ensfarget skjorte eller pen bluse sammen et par høyhælte sko eller pene klassiske herresko og du har en elegant look som gjør at også selvtilliten din vil skinne gjennom.


Alltid i vinden


Med Ambush sitt fokus på å utvikle spennende trender og kolleksjoner, i kombinasjon med et kreativt og autentisk uttrykk, kan du være sikker på at alltid vil være i vinden med Ambush sin tøy-, sko- og smykkekolleksjon. Deres allsidige stiler kan på en enkel måte kombineres til ens personlige stil og du finner garantert noe til din personlige smak. La deg inspirere til å finne stilfavoritter som fremhever din egen unike stilsmak slik at du både kan se flott ut og føle deg bra når du forlater hjemmet. Se gjennom kolleksjonens mange innovative plagg og tilbehør i både nøytrale og fargerike paletter. Uansett om du er mer til en bohemsk stil, uformell gatestil, høymotestil, minimalistisk eller klassisk stil, kan du finne favoritter innenfor enhver stil.

Ambush hjelper deg til å identifisere din egen stil så nøl ikke med å gå på skattejakt i Miintos store og allsidige utvalg. Finn frem noen favorittplagg og sett sammen morsomme og kreative antrekk som garantert vil gi deg et trendy utseende. Er du ekstra vågal kan du toppe det hele med dristig smykketilbehør. Du kan rett og slett ikke gå feil med Ambush.


Et rikt utvalg plagg og tilbehør Ambush finner du hos Miinto


Miinto gir deg et hav av klesplagg, sko, og iøynefallende kolleksjoner og tilbehør fra Ambush. Er du klar for å utfolde seg selv og finne noen nye nøkkelplagg til garderoben som på et øyeblikk vil heve klesstilen din, da skal du gjøre et dypdykk i vår nettbutikk og finne plaggene som står øverst på din ønskeliste.

Fjern alle filter

AMBUSH

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.