Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

AMERICAN VINTAGE

Gi garderoben litt ekstra krydder med franske American Vintage. Her blandes det beste fra den europeiske motescenen med autentiske elementer fra amerikansk mote. Det er sublimt håndverk, som både er sofistikert og personlig.

Man skulle kanskje tro at American Vintage er et amerikansk merke, men det er det ikke. Det er faktisk fransk. Det ble stiftet i 2005 i Sør-Frankrike med en innovativ tanke om å finne opp den klassiske t-skjorta på ny. Det har medført at den velkjente amerikanske stilen har blitt tolket på ny av grunnleggeren Michaël Azoulay, som har kombinert sin franske opprinnelse med sin lidenskap for amerikansk kultur. Han har alltid vært fascinert av den amerikanske stilen, som kombinerer manglende måtehold med en tro på at alt er mulig. Det er dette som utgjør selve inspirasjonen for American Vintage. Her kombineres de amerikanske stiltrekkene med deres egen visjon, nemlig en visjon om å lage klær i et enkelt og autentisk design.


Enkelhet og luksus


Med sin inspirasjon fra gatene i USA, fant Michaël og designerteamet hans frem til akkurat den amerikanske vintage-følelsen som nå preger American Vintage. De har klart å fornye den tradisjonelle oppfattelsen av basisklær, til at det nå handler om et enkelt og mykt design kombinert med luksus, komfort og bevegelighet. På grunn av sin rene stil og autentiske renhet, bør American Vintage være en fast del av enhver garderobe.


Basisklær for alle motebevisste


American Vintage har fokus på farger, materialer i høy kvalitet og minimalistisk styling. Det er nettopp det som har gjort varemerket til en essensiell must-have i enhver motebevisst persons garderobe. Den aller første kolleksjonen ble lansert i 2005, og siden den gangen har de avslappede, myke og komfortable basisklærne blitt mer og mer populære. American Vintage sine kolleksjoner består av enkle, feminine og myke klær. Plaggene brukes ofte lag på lag i forhold til vær, humør og personlige preferanser. Fargene og kvalitetene er omhyggelig utvalgt, ut fra et brennende ønske om å skape anvendelige og komfortable kolleksjoner, som samtidig fremhever kvinnens figur. Med American Vintage får du en garderobe som blander det sporty, sofistikerte og avslappede uttrykket. Gå på oppdagelse i kolleksjonene deres, og finn inspirasjon til den nye basisgarderoben din.


Forbli oppdatert på tidens tendenser


American Vintage har som sagt franske røtter, og akkurat som franskmennene, kan du oppdatere de gode basisplaggene dine etter sesongenes trender. Kanskje er du kvinnen som er på jakt etter en helt perfekt genser til de litt kjølige sommerkveldene? Eller kanskje du leter etter en cardigan du kan ha på både til hverdag og fest? Som oftest skal man venne seg til sesongens mange tendenser. Uansett om det for eksempel gjelder å ta på seg en blondeunderkjole utenpå sine straight leg jeans, eller å ta på seg en klassisk herrefrakk til et par sporty sneakers. Innimellom varer disse tendensene bare en sesong eller to, så i stedet for å bruke mange penger på klær og tilbehør som har en begrenset levetid, så bør du heller bruke litt ekstra på basisklærne dine. De varer nemlig i mange år. Vi bruker jo alle sammen de samme t-skjortene igjen og igjen, og da er det smart å ha noe i skikkelig kvalitet.

Nettopp der er American Vintage suverene. Hver sesong er samlingen til American Vintage representert av allsidighet og en moteriktig undertone som vil sikre deg kvalitetsplagg som du kan bruke gang etter gang. Løse gensere, enkle T-skjorter med nyskapende form, overdimensjonerte kjoler, tilbakelente bukser og allsidig tilbehør til både dame og herre gir deg det typiske American Vintage-utseendet. Komfort og en stilig tilnærming er hele tiden i balanse, og det store mangfoldet av farger, silhuetter og materialer sørger for å gi deg en stil som er både trendy og behagelig. Denne sesongen er dominert av overdimensjonerte stiler, løstsittende former og innovative farger kombinert med moderne minimalisme og materialer av høy kvalitet – som er karakteristisk for American Vintage. Ny sesong, nye stiler – oppdag den nye kolleksjonen her hos Miinto.


Miinto – den ultimate nettbutikken for å handle American Vintage


American Vintage gir deg kult designede stiler som er inspirert av verdensomspennende gateklær-påvirkninger. American Vintage-stilene som du kan finne i vår nettbutikk, er designet for alle typer menn og kvinner, og deres individuelle stiler. American Vintage-utvalget som vi har valgt ut for nettbutikken vår er representert av uformelle plagg laget av raffinerte materialer i høy kvalitet. De utvalgte American Vintage-produktene som du kan finne i vår nettbutikk er blant dette motemerkets mest ettertraktede stiler. Hos Miinto utvelges vårt utvalg nøye slik at vi kan tilby våre kunder ekte luksusvarer i god kvalitet.


Fremragende materialer


American Vintage-klær er myke, lette og behagelige plagg som er produsert av kvalitetsmaterialer. Materialene som brukes, som blant annet bomull og ull, garanterer for ekte komfort og passform. Hvert plagg er tilgjengelig i en rekke forskjellige farger i spesielle fargenyanser for et unikt vintage-utseende. Denne vintage-følelsen strekker seg ofte også til materialene som brukes i American Vintage-klær, slik som blant annet krøllete og falmede stoffer. American Vintage-damer og -herrer er moderne og trendy, og har et sofistikert utseende. Merkets stil kan oppsummeres som klassisk og polert med et sluttresultat av virkelig høy kvalitet.


Et motemerke i utvikling


American Vintage startet som et innovativt konsept den gang det ble opprettet, og har siden den gang alltid vært ute etter å videreutvikle sitt moterepertoar. I tillegg har motemerket vært kjent for å samarbeide med andre talentfulle artister for å utvide sine kleskolleksjoner og utvikle nye design på produktene sine. Med deres nyeste designs og trender kan du vise deg frem i moteriktige og selvsikre plagg når du kler deg i klær og tilbehør fra dette motemerket. Fyll garderobeskapet ditt med plagg som er pene og lette å ha på seg, men likevel praktiske.

Kolleksjonene har vokst etter hvert som sesongene har gått, og kolleksjonene deres har blitt sentrert omkring plagg som blir stiligere og stiligere med tiden. År etter år har American Vintage bygget en bred dame- og herregarderobe som bryter reglene og leker med vågale blandinger som passer alle typer personligheter.


En forbrukerfokusert plattform


Miintos forbrukere og butikkpartnere er å takke for vår store suksess og vekst. Vi hos Miinto er hele tiden på jakt etter å utvide markedet og vi streber derfor etter å tilby varer fra butikkpartnere som vi vet lever opp til våre, og våre kunders, forventninger når det kommer til kvalitet og stil. Derfor finner du her på siden kremen av kremen når det kommer til et bredt spekter av motevarer, slik som klær, sko og tilbehør. Vår plattform er enkel og oversiktlig, har et bredt utvalg og tilbyr noe for enhver.

Fjern alle filter

American Vintage

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.