Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

AMI PARIS

Hvis stilen din er preget av å være avslappet, men uten å gå på kompromiss med det stilige, er Ami Paris noe for deg. Med merkets omfattende garderobe for både menn eller kvinner, med inspirasjon i gatene i Paris vil enhver moteentusiast finne noe for sin stil. Hos Miinto finner du noe for enhver anledning og sesong med vårt brede utvalg av fottøy, tilbehør, yttertøy og mange andre spennende varer i vårt utvalg.

Skal du på tur med venner og rammen ikke er for formell, vil en uformell stil være opplagt. I tillegg til å se bra ut, vil du også føle deg bra og tilpass i et par jeans og enkel T-skjorte. Hos Miinto finner du behagelige plagg fra Ami Paris.


Klær til den stilfulle mann og kvinne


Tiden har kommet hvor det hverdagslige og uanstrengte utseendet har gjort sitt fremskritt. Flere og flere arbeidsplasser velger en mer avslappet kleskode og generelt sett elsker vi å føle oss komfortable i antrekkene vi har på oss. Ami Paris er et perfekt merke for menn og kvinner som elsker å være stilig, men avslappet påkledd.

Etter en lang dag på kontoret i stive klær, gleder man seg ofte til å bytte ut antrekket med noen langt mer uformelle klær. Dette trenger imidlertid ikke å bety at overgangen til mer behagelige klær fortsatt ikke ser bra ut. Her kan et nøye utvalgt fritidsantrekk få deg føle deg mer komfortabel med det du har på deg, men samtidig også se pent ut og fungere til flere anledninger slik som på kontoret og en tur ut på restaurant.


Et bredt utvalg av klassiske sneakers til enhver anledning


Klassiske sneakers fungerer som et klassisk fottøy som er behagelige å ha når du bruker dem på jobb eller til hverdags, men gir også et stilig uttrykk i et mer festlig miljø utenfor kontoret. I en basisgarderobe er det ofte nok med bare et par fine og klassiske skopar, som er allsidige nok til å bruke fra alt fra fest til jobb.

Ami Paris gir deg komfortable, men stilige sneakers. Et vinn-vinn tilskudd til garderoben. Kjøp de siste trendene av klassiske sneakers, med stiler som passer til alle. Sneakers kan på en enkel måte kombineres med alle formelle til uformelle stiler. Skill deg ut i mengden med design-sneakers fra Ami Paris og finn noen klassiske garderobefavoritter. Uansett stil, sett din beste fot frem med vår kolleksjon av sneakers fra Ami Paris.


Gå for en formell Ami Paris-overdel


Selv om stilen er avslappet, finner du også noen klassiske favoritter hos Ami Paris som fungerer til de mer formelle anledningene. En klassisk skjorte kan kombineres med alle typer plagg og stiler, og kan tones både opp og ned.

Superallsidige og alltid trendy – den ydmyke skjorten er alltid en god idé. For et slagkraftig formelt utseende, holder dress-skjorter fra Ami Paris deg dekket på jobbarrangementer, sene stevnemøter og alt annet av begivenheter som måtte befinne seg i kalenderen din. Uansett om du best liker en slank eller vanlig passform, finner du en klassisk skjorte fra Ami Paris som vil se utmerket ut på. For smart og uformell styling kan du se gjennom Miintos utvalg av herreskjorter fra Ami Paris.


Nydelige kvalitetsgensere til både damer og herrer


Du får et utvalg av gensere til både damer og herrer, som garantert vil holde deg både varm og stilfull. Miintos utvalg av gensere gir deg et allsidig plagg som aldri kan gå feil. Utvalget av behagelige gensere i myke materialer sørger for at du holder deg komfortabel og samtidig føler deg vel. Pynt genseren med et par jeans i slank passform og noen høyhælte sko for et kontrastfylt utseende. Herrer kan kombinere genseren med et par dressbukser og lakksko for en skarp, men avslappet stil.


Skap en lag-på-lag-stil med fargerike blazere


Ami Paris gir deg et utvalg av fargerike herreblazere som kan slenges over et hvilket som helst antrekk. Ingenting er så enkelt som å dra på seg en blazer. Det er en lettvint måte å heve antrekket på og få deg til å se skarp ut, uansett hva dagen bringer. En blazer er en perfekt finish som vil fullføre ditt antrekk og få det til å se ut som om du har brukt flere timer til å tenke gjennom hva du skal ha på deg.


Bukser til enhver anledning


Ami Paris gir deg lekre bukser til både dame og herre, og faktumet er at du ikke kan gå galt med et par gode bukser med perfekt passform. Uansett om du er ute etter å oppgradere den alminnelige denimen din, eller om du ønsker å teste ut noen andre bukse-modeller, har vi det du leter etter. Bla gjennom klassiske svarte bukser fra Ami Paris til mer avslappede og formelle stiler. Buksene til Ami Paris er allsidige og kan derfor kombineres med et hav av forskjellige stiler, slik at du kan få lov til å fremheve din unike stil.


Gå for en uformell stil med en avslappet genser


For å dra den avslappede stilen helt ut, gå etter en avslappet genser som man kan gjemme seg litt i på kalde dager, hvor det ikke helt er nødvendig med en jakke, men nok med en overdel som gir varme. Det mer rå uttrykket som Ami Paris har i sine design er også perfekt når man for eksempel skal ut å reise. Med en avslappet genser kan man slappe helt av og vente til det kommende eventyret som venter rett rundt hjørnet. Der er nesten ingen anledninger, hvor en uformell genser ikke er perfekt. Spesielt når man ønsker å føle seg fullt avslappet i det man har på. En uformell genser kan selvsagt tones både opp og ned, og kan derfor tilpasses mange anledninger.


Miinto gir deg det beste utvalget av Ami Paris


Hos Miinto har vi alt fra Ami Paris til deg som ønsker en garderobe hvor du føler deg godt tilpass, men samtidig ønsker å beholde stilen. Ami Paris gir deg de seneste trendene og bringer verdensmoten hjem til din stue med sitt utvalg av klær, sko og tilbehør. Ta en titt på Ami Paris hos Miinto og «shop till you drop», for dette merket gir deg alt det du trenger til garderoben.

Fjern alle filter

Ami Paris

Side 1 Av 8

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.