Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

AMIRI

Mike Amiri, designeren og skaperen bak motehuset Amiri, har siden 2014 laget klær til menn og kvinner som gjerne identifiserer seg mer mot den rocka kategorien. Den amerikanske designeren har en imponerende lang prestasjonsliste bak seg, og har en sympatisk tilnærming til moteindustrien og verden rundt seg. Her hos Miinto har vi samlet et eksklusivt utvalg fra det internasjonale motehuset, slik at du kan få en like gjennomført stil som designeren selv.

Amiris rocka verden

Amiri sine kolleksjoner er utviklet spesielt for de som setter pris på den litt mørkere siden av musikkindustrien. Klærne hans drar assosiasjoner mot 90-tallets grunge, og signaliserer at alt ikke behøver å være så stivt for å se godt ut. Her vil du finne jeans med tilsynelatende oppklipte og slitne hull, lenker, roser, boots med ekstra tykke såler og rutete flanellskjorter. Hos Amiri behøver du ikke jobbe hardt for å få dine nye klær til å se rocka ut – her kommer de nemlig klare for konserten på lørdag, rett fra butikken.

For Amiri er det minst like viktig at tøykolleksjonene hans er av godt håndverk som at de ser kule ut. Designeren brenner for å levere håndsydde klær, og elsker detaljarbeid. Hans hullete jeans og flanellskjorter er dekonstruert og brodert fra hånden selv, helt spesifikt for å skape genuine og ektefølte assosiasjoner til stjernebyen Los Angeles og gatemoten der. Tatt i betraktning at Amiri tidligere har designet og sydd sceneklær for gigantiske navn som blant annet Axl Rose og Steven Tyler, er det ikke vanskelig å se hvor han får inspirasjonaen sin fra.

Pass for eksempel deres hinsides jeans, med kjetting nedover begge buksebenene, sammen med en sort skinnjakke og røde cowboystøvler. Gjør deg klar til daten og kle deg opp i et sett med denimjakke og jeans med påsydde merker. Deres straight leg-bukser kan kombineres med en leopardmønstret jakke og gule boots til byturen. Eller om du er av den litt mer sportslige typen kan du gå sommeren i møte med en rød shorts og retroinspirerte sneakers med himmelblå detaljer.

Aktivistisk mote

Hos den amerikanske designeren, som har røtter i Iran, gjøres ting litt annerledes. Motehuset er nemlig svært opptatt av å kunne gi noen av sine inntekter tilbake til samfunnet, og bidrar til noen av de største aktivistiske bevegelsene og organisasjonene vi har i dag. På listen over bistand og støtte designeren gir fra år til år finner vi blant annet BLM-bevegelsen, koronapandemien, barnesykehus og miljøorganisasjoner.

Som om designeren med kjettingbukser, punkerboots, syrevaskede shorts og cowboystøvler ikke har imponert nok med sin humanitære bistand, ble Amiri i 2018 tildelt hele to priser som årets kommende designer.

Hos Amiri behøver du ikke ta på deg den samme gamle svarte T-skjorten når du skal møte vennene på puben. Her kan du bla deg igjennom et godt utvalg av rocka denimjakker med lapper, håndlagde jeans, skinnjakker av utmerket kvalitet, teddyjakker med leopardmønster og kule sneakers. Amiris gjennomførte stiluttrykk dekker behovet vi har for designerklær med sjel og personlighet, alt du behøver for å adoptere stilen finner du her hos Miinto.

Fjern alle filter

Amiri

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.